- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
Nerdesiniz Bea
Umudum noldu kiz bulantinmi var
Beydagli yeni film ne zaman kadin su cep numarani ozrlden yaz bu ne yaz bir hbr alamiuok facede yok
selam abla benim adet 3 gün geçti adet günümde test yaptım negatifti 3 gündür test felan yapmadım sence varmıdır bebiş
Canim ne yaptin kaç günggeçmiş yeni gördüm mesajini
Amin canim inşallah..HAYIRLI KANDİLLER KIZLARRR RABBİM HER NE DİLİYOR BEKLİYORSAK (kinin neye ihtiyacı varsa )BİZLERİ BU GECENİN HÜRMETİNE ONA KAVUŞTURSUN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESİN AMİNNNN
Walla biraz zorlu geçiyor. Ama şükür tabiki. Sağlıklı olsunda önemli olan o.
Nerdesiniz Bea
Umudum noldu kiz bulantinmi var
Beydagli yeni film ne zaman kadin su cep numarani ozrlden yaz bu ne yaz bir hbr alamiuok facede yok
Aynen katılıyorum sana :))Offfff nerdesiniz ne sıkıcısiniz
aminnnnn inşallah canimçok geçmiş olsun şimdi nasıl oldannen:26:
benmi yolacam :44:
canım geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağına alacaksın ALLAH ın izniyle
inşallah sonuna kadar hep güzel haberlerini alacaz burda
iyiki doğdun aliş RABBİM güzel, mutlu, uzun bir ömür versin ailenle ve sevdiklerinle
umudum abla nasıl gidiyor hamilelik belirtiler nasıl
Amin inşallah.Merhaba topigin ilk mesajini okuyunca yazmak istedim benee 3 ay anca 20 haftalik gebeligimi sezeryan ile sonlandirmak zorunda kaldim.Hamile kalmak istiyorum ama korkuyorum daha erken diye.
Bu hayirli gunde allah dualarimizi kabul etsin saglikla hamile kalip bebeklerimizi kucagimiza alalim insallah.
Amin inşallah.
Erken değil. Kendini hazır hissediyorsanız başlayın.
Neden gebeliği sonlandırıldi.. ?
Inşallah aynı acıyi yaşamadan sağlıklı bir gebelik geçirirsin.
Bende 3 düşük yaşamıştım Allahım hepimize sağlıklı gebelik versin
Coklu anomali vardi yasamaz dediler ne hayallerle ayrintili iltrasona girdim nasip değilmiş. Ertesi gun hemen sonlandırıldı sezeryan oldugum için bekliyorum ya hemen hamile kalirsam bu gebeligi riske atmak istemiyorum.
kayiplarda sureyi 6 aya kisaltiyorlar bazilarida kesinlikle 1 yil diyor ayni doktora gitmicem zaten sevememistim bir türlü riskli gebelik uzmanina gidip danisicam sonra yeni ilgili bir doktor bulucam oyalanicak seyler buluyorum kendime yoksa zaman gecmiyor.Doktoruna danış bence sen yinede
Ama bende 1 yıl önce sezeryane doğum yaptım doktor normalde 1 yıl beklemek gerek ama sen 6 ay sonra deneyebilirsin demişti.
Doktor çok önemli. Icine sinen biri olmalı.
Yoksa stresi dahada artıyor insanın.
çılk oldum abla hamile değilim adet düzenim alt üst oldu ya sen nasılsın abla miraç paşa nasıl
İyi sayiliriz cnm miracin 4. Ay asisini yaptirfim iki gündür atesli
Evet bizzat yasadim doktor nasil olmamalı biliyorum insallah iyi bir doktor bulurum.
Cnm veriyom calpol fitili bile tüm verdim rahatladi bugün ateş yok ama cok huzursuz Saglik ocagindaki bu asida varmis eyluldede ikinci doz yapilacak palioGeçmiş olsun canim yaaa. Kıyamam ona.
Canim cok ateşi çıkarsa calpol verirsin ya da fitil.(yarım fitil) Rahatlar cocuk. Geçen alişin 1 yaş aşısı vardı ateşi çıktı fitil verdim huzursuzdu çok.
Çok şükür Alis 3.5 yaşına kadar daha aşısı yok. Allahım onlara sağlık hayırlı ömürler versin...
Buarada suriyelilerden çocuk felci salgını varmış. Miraç korumalımı buna karşı sağlık ocağına soraydın... Bazı sağlık Ocakları aileleri çağırıyoruz demişler
Amin cnm hayirli cumalargünaydınlarrrrrrrrrALLAHIM SAĞLIĞIMIZI ELİMİZDEN ALMA ..HİÇ KİMSEYE MUHTAÇ OLMADAN YAŞAMAYI NASİP EYLE BİZLERE ..KAZANCIMIZI HALALİNDEN SAĞLA HARAM MALI KAPIMIZDAN İÇERİYE SOKMA .. EVLAT ACISI YAŞATMA NE BİZE NE DÜŞMANIMIZA AKIL FİKİR İMAN İHLAS VER..ÇOCUKLARIMIZA BEREKET KAT RIZIKLARIMIZA SON NEFESİMİZDE KELİME.İ ŞAHADET GETİRMEYİ NASİP EYLE HEM BANA HEMDE BU DUAMI OKUYAN DOSTLARIMA hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?