Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım doğalının içine sık meyve suyunu. o hormonlar lazım bize i gecelerrr nazcım

tamam canım zaten sadesini limonla içebiliyorum madem çatlatma gibide bi özelliği var ilaç niyetine içerim

tamam canım bundan sonra kocaları bırakıp sodalara yapışıyoruz bide öyle deneyelim
bu arada ben 40 değil 60 a giriyom

AMİİİİİİNNN

günaydın kızlarr:)nasılsınız:)

yaa bu başak ne deli bi kız yaa:)biz burda derdimizi anlatıyoruz o ben buraya döndüm diye seviniyo
elimden bi kaza çıkçaaak yaa oyyyyyyyy bitanemm o benim yaaa

işte seni iyi gündede kötü gündede seviyor

oh kimseye değerinden fazla değer vermiyecen... şimdi eşin düşünsün kara kara ne yapayım diye karşısında gururlu kendine güvenen kadını gördü

kesin çok güzeldir daha önce bir hürrem masalını okumuştum bir solukta bitirmiştim filminden daha çok heyecan vermişti bu da öyledir eminim

ewet cnm bencede öledir oyüzden çok heyecan weriyo bana )

cnm geçmişte sanırım senin yazılarını okudum reglin gecikmiş heralde inşallahhhhh gelmiştir bebişinnnn

havada kalmaz merak etme artık ben varım,başak beni belli bi ücet karşılığı buraya dikti,gelenlerle ilgilen diye.
saatim 1dolarçok pinti bu kız

haklısın bi bukadar daha çalışıcam sonra emekli olucam...ohhh:..menepozada girmiş olurum..
yandan yandan..bebek memek hakgetire..aaa hadi otumayamı geldik..şakkıdı şakkıdı:)

Son düzenleme:
ahh şimdi evde olacaktım:)sıcacık evimde açardım tvyi..alırdım elime çayımı sigaramı
izlerdim evlendirme programlarını ahh ahhh

ohhhhhhhhhhhhhh misss wallaaa...gidim bi sigara iiçim ay demişken izle izle yakında senide görcez ya orda alıştırma yapp

mrb kızlar nasılsınız

mrb canımm iyi sen nasılsınnn?

merhaba mood cummm nasılsınn?dualarına kocamannnnnnn aminnnnnnnnn

bu araar gırmedıgmden benı unutmusun dur cnm
evde kaldıgım geclerı ben hep bu topıkdeyım
geceleri takılmıyorum ama sanırım geçmişten hatırlıyorum seni,inşllah bırakmazsın yine bizi cadıııı

modd yaa canımsın bitanem:)çok güzel yazmışsın...benim eşimde hakkını yemek istemem ama iyi biridir..
eminim benden sonra çok mutlu olacak..sadece beklentileri olan biri için ideal değil..
mesela çocuğumuz olmuyor bizim(hiçbir sorunumuzda yok)bunun için ne yapabiliriz demiyor?
mesela tüp bebek fikrini ilk ortaya atan benim..aman neyse sen anlamışsın zaten beni..

özür dilemeside biyere kadar..telafisi zaten yok..en acılı zamanımda kuzenini evine bırakıyor arabayla..
içimden koca bir yazıklar olsun çıkıyor...şimdi bunun özrü olurmu,kaldıki dilemiyor..
akşam bu konuyuda konuştuk,yine ols yine aynısını yaparım diyor..
inşallah çektiğim bu sıkıntıların karşılığında güzel günler beni bekliyordur..ben sadece evli çocuklu ve mutlu olmak istedim..
32yaşında 200erkeğin içinde(işyerim) dul kalmak isteyeceğim son şeydir..başa gelince çekilir napalım..

Son düzenleme:

iyiyim allahaa şükürr seraycımmm sen nasılsınn belin ağrıyormuş geçmiş olsun bebemmmmm ....

amin cnmmmm aminnn

sugibi yemi katılsam esrayla izdivaça mı yoksa hande ataizinemi??

seni seiyorum cnmm ne kadar görmesekte birbirimizi burda bi yakın arkadaş gibi olduk herkezlee hepiniziii sewiyorumm .....
cnm seni çok iyi anlıyorumm ....allah daha kötüşeyler yaşatmasın en kötü günün böle olsun inşallahhh we bi dahada yaşamazsın tüm dileğim bu cnmm ...
adam hala aynı şeyi yaparım diyomuş bide yaaa bırak yol wer gitsin tüm hakkını da al bi kuruş bile bırakma zaten manewi olarak ta bayaa bişey yapmışsın ona ....ne hali warsa görsün ...şunu anladım ki ben bi erkek için hiççç dertlenmeye gerek yokk .....allah annene babana sağlıklı uzun ömür wersin yeterrr.... allah bu iyi temiz kalbinin karşılığını wericektir elbet gülümmmm

sugibi yemi katılsam esrayla izdivaça mı yoksa hande ataizinemi??

ayy katılma gülüm orarlara boşwer kişilikli birinin oralarda işi yok ewdemi kaldın sanki sen ki güzel alımlı güzel kişilikli düşünceli bi kadınsınnnn
eğer eğlence olsun diyosan bence esraya katıl derim ne kadar sinir olsamda kendisine
dierleri işe yaramaz boşwer onlarıı

benimde oldu bu ay böyle adetime birkaçgün var yumurta akı gibi geliyordu ama şimdi azaldı
inşallah hamişsindir canım merakla bekliyoruz güzel haberini

benim acıyor 3 gündür ama çok değil batımada az kaldı hayırlısı bakalım

ay çok alemsin valla ALLAH sana senin gibi eğlenceli ve sana değer veren birini çıkarsın karşına

oooo nazocum nasılsın kuzummmmm

guney.......hoşgeldin nie sessiz sessiz duruyorsun .... gel tanışalım kaynaşalım kuzumm

merhaba canım geçmişi okuyordum ve yeğenimde okuduğu kitabı anlatıyordu onu dinliyordum
kızlar selamlar

bakim kuzucummmm benimde sana kanım kaynadı walla...ohhh benimde bi ablam daha oldu maaşallahhh...hııı bide sara ablam nazemir ablamda var tabi kısss günemi gittin yoksa bu havada

ablan kurban olsun kıssssss ne günü ayol yok cnm kociş gelmişti yemeğe ondan kapatmıştım yarın var sabahtan kahvaltı günü adım gezentiye çıktı ayol çokmu geziyom ne

ewet cnm bencede öledir oyüzden çok heyecan weriyo bana )

cnm geçmişte sanırım senin yazılarını okudum reglin gecikmiş heralde inşallahhhhh gelmiştir bebişinnnn

evet canım gecikti bu gün 4. günüm gelen giden yok hala bakalım bikaç gün daha beklicem sonra kan testine tıpış tıpış

ama size bişi itiraf edim miiii beni kan tutuyooooo şimdiden tırsmaya başladım canım

kızlar yeni avatarımı beğendinizmi kocişle kalpten bağlıyız biz allah ayırmasınnnn

bende seni seviyomm moodummm
istinasız her kavgamızda ben özür diledim,ben yavşadım sarıldım öptüm kokladım..
karı kocayız biz dedim küslük olmaz..zaten haftada kaç saat görüyodumki onu..
oysa bal gibi...küsmeliymişim..nasıl kırdığını anlamalıymış...
neyse artık geçti gitti..bu hafta evi terkedecek kısmetse..pılını pırtını al dedim.
yok şunu almaya geldim bunu unuttum deme ,almam içeri dedim..
gayet sakin konuştum..okadar sakindimki sanırım yaa çok korktu renk vermemeye çalıştı
yada herzamanki Dolunay sarılır barışırız zannediyor..neyse
annesinin evinde 2aylık gelin var..artık gelinlerinin yeni mobilyalarında yatar kalkar..
yazık oz kıza 3adamla yaşıyacak..bide kaynana...

nazooooo
esrayaa katılcammmm benn ama gülmektennn

düşünsenize çıkıyomuşum oraya koca arıyom ben nefes alsın yeter falan
döşü gıllı istiyomm
ama kabak gibi olmaycak kafası saçı olacak

canım benim de yumurta akı gibiydi aralarda da beyazlıklar vardı ama şimdi su gibi oldu akıntı bende anlamadım

göğüsler de regle 2 gün kala acımaya başladı ama regl ağrısı gibi hiç değil sadece uç kısımları acıyo diğer yerleri normal acı yok

inşallah sende bende güzel haberler verelim nazım senin de bat 30 şubatmış hadi az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…