Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar yeni avatarımı beğendinizmi kocişle kalpten bağlıyız biz allah ayırmasınnnn

ALLAH bozmasın artarak çoğalsın aşkınız

bide çocuk yapacak beni uğraştırmayacak dersin
ay ben hiç sevmiyorum izdivaç programlarını eşimde inadına çok seviyor ama sen çıkarsan müdavimi olurum

cnm bi idrar testini yenile derim ben hadi inşallahhhh

kızlar yeni avatarımı beğendinizmi kocişle kalpten bağlıyız biz allah ayırmasınnnn

allah ayırmasın gülümmmm....

nazocan nasılsın görüşmeyelii gülümmmm ...

amin cnm sağol hepimizi inşallah

benimde uçları acıyor ama prolaktin yüksekliğindende oluyormuş nette biraz baktımda
daha önceden nerdeyse 2 yıla yakın ilaç kullanmıştım ben prolaktin yüksekliğinden bakalım hayırlısı olsun
kız benim 1 mart başak espiri olsun diye 30 şubat yazdı şubat 30 çekiyo

allah ayırmasın gülümmmm....

nazocan nasılsın görüşmeyelii gülümmmm ...

iyiyim haftasonu gezmeyle geçti hep... biraz sonrada eşim gelecek markete pazara gidicez hava yağmurlu gezermiyiz bilmiyorum sen neler yapıyorsun görüşmeyeli

offfff yatıyorum kalkıyorum geçmiyo bu bulantı yaaaa. üstelik işyerindeyim allahtan kimse yok. bugünde kocişimin doğum günü hediye bile alamdım ona. totomu kaldıracak halim yokk

ben daha hiç idrar testi yapmadım canımcım uğraşmak istemiyorum kesin olsun diye kanı bekliyorum

bende yawruş özledim ewet görüşemiyoz kıs ben giriyom siz olmuyonuz deenk gelemedik uzun süre

evet ya eskiden yıkılırdı topik herkes aynı anda hucum ederdi şimdi denk gelemiyoruz benim işler de yoğunlaştı bir de buraya takılmaya başlamadan önce kendi açtığım bi topiğim vardı o yüğunlaştı biraz gelemedim daha sık geliicciiiim artık zati başak karısı da gelmiyom diye yıldızlarımı söndürmüş alçak köfte

bende zati ondan bu smileyi koydum 30 şubatı görünce

niyekiniye kıssssssssss öyle alkışlıyon değiştireyimmi yane?

bence değiştir hürreme alışmış gözüm öyle arıyorum seni bence avatarlarınızı değiştirmeyin hatta insan benimsiyooo

bak görüyong demii bi ben değilim yanii....sen bilirsin bacımmm dikenli kaplerinlle saana mutluluklar

esraya gidemde millet kadın görssün ayyolll:)

heeeeeeee kıs walla yane seni görsünlerde nutukları tutulsun ayol .{aşk olsun sana neden vuruyonki .Sağol şekerim dikenli kalplerimizle mutlu olalım.}esinlikle nispet yapmıyorum yanlış anlama üzülürüm bak

tmm şekerim senin için değiştiriyorum dolunayım cnm benim eskisi gibi hürrem olayım yane{ HÜRREM SULTAN}

iyiyim allahaa şükürr seraycımmm sen nasılsınn belin ağrıyormuş geçmiş olsun bebemmmmm ....

amin cnmmmm aminnn

he yaaa niekine acep cuma günü mekik aletiyle mekik çekmiştim ondanmı diom ama bugün başladı...2 gün sonra gösterirmi kendini bilmiomki...bel ağrısı dışında iyiyim işte..ne kadar çene yapmısınız kısss okudum anca bitirdim

sugibi yemi katılsam esrayla izdivaça mı yoksa hande ataizinemi??

esraya katıl olmadı sana biz koca buluruz

ablan kurban olsun kıssssss ne günü ayol yok cnm kociş gelmişti yemeğe ondan kapatmıştım yarın var sabahtan kahvaltı günü adım gezentiye çıktı ayol çokmu geziyom ne

gez kıs gezz ne güselll bi ev hanımlığına terfi edimm bende durmucam evde :)))

beğendim kuzu ama biz sana hürrem sultanla alıştık...

döşü kıllımı : bide bebek yapanından iste kısss onuda belirt

30 şubatmııı ikiniz birden hamiş kalırsınız inşallahhhhhhhhhhh 29 çeken ay için 30 şubat bat yaptınız ya

offfff yatıyorum kalkıyorum geçmiyo bu bulantı yaaaa. üstelik işyerindeyim allahtan kimse yok. bugünde kocişimin doğum günü hediye bile alamdım ona. totomu kaldıracak halim yokk

kraker falan atıştırsan faydası olmuomu canımm?en güzel hediyeyi verdin eşine daha ne isticek alma boşver ...koy kenara bebişe bişiler alırsın onunlada

amin cnm alllah ayırmasın sevenleri taglım nassın?
iyim tatlım amin cnmm

kız şubat 30çemezkiiii
ay bende dün gezmeye gittik kocişle gece 11.30 da geldik we yattık aşşa
bende gidicektim pazara kocişi yolladım marketten alıp getirsin burasıda kötü hawaa felakett

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…