kızlar yeni avatarımı beğendinizmi kocişle kalpten bağlıyız biz allah ayırmasınnnn
bende seni seviyomm moodummm
istinasız her kavgamızda ben özür diledim,ben yavşadım sarıldım öptüm kokladım..
karı kocayız biz dedim küslük olmaz..zaten haftada kaç saat görüyodumki onu..
oysa bal gibi...küsmeliymişim..nasıl kırdığını anlamalıymış...
neyse artık geçti gitti..bu hafta evi terkedecek kısmetse..pılını pırtını al dedim.
yok şunu almaya geldim bunu unuttum deme ,almam içeri dedim..
gayet sakin konuştum..okadar sakindimki sanırım yaa çok korktu renk vermemeye çalıştı
yada herzamanki Dolunay sarılır barışırız zannediyor..neyse
annesinin evinde 2aylık gelin var..artık gelinlerinin yeni mobilyalarında yatar kalkar..
yazık oz kıza 3adamla yaşıyacak..bide kaynana...
nazooooo
esrayaa katılcammmm benn ama gülmektennn
düşünsenize çıkıyomuşum oraya koca arıyom ben nefes alsın yeter falan
döşü gıllı istiyomm
ama kabak gibi olmaycak kafası saçı olacak
cnm bi idrar testini yenile derim ben hadi inşallahhhhevet canım gecikti bu gün 4. günüm gelen giden yok hala bakalım bikaç gün daha beklicem sonra kan testine tıpış tıpış
ama size bişi itiraf edim miiii beni kan tutuyooooo şimdiden tırsmaya başladım canım
kızlar yeni avatarımı beğendinizmi kocişle kalpten bağlıyız biz allah ayırmasınnnn
yaff sen niye avatarını değiştirdinkine
hurrem avatarı cuuuk diye oturmuştu yaa..
banane bananee ben o hurrem resmini istiyomm
iyiyim sexii hatunum sen nasılsınnn görüşemiyoz özledim seni
yaff sen niye avatarını değiştirdinkine
hurrem avatarı cuuuk diye oturmuştu yaa..
banane bananee ben o hurrem resmini istiyomm
ALLAH bozmasın artarak çoğalsın aşkınız
bide çocuk yapacak beni uğraştırmayacak dersin
ay ben hiç sevmiyorum izdivaç programlarını eşimde inadına çok seviyor ama sen çıkarsan müdavimi olurum
cnm bi idrar testini yenile derim ben hadi inşallahhhh
allah ayırmasın gülümmmm....
nazocan nasılsın görüşmeyelii gülümmmm ...
canım benim de yumurta akı gibiydi aralarda da beyazlıklar vardı ama şimdi su gibi oldu akıntı bende anlamadım
göğüsler de regle 2 gün kala acımaya başladı ama regl ağrısı gibi hiç değil sadece uç kısımları acıyo diğer yerleri normal acı yok
inşallah sende bende güzel haberler verelim nazım senin de bat 30 şubatmış hadi az kaldı
allah ayırmasın gülümmmm....
nazocan nasılsın görüşmeyelii gülümmmm ...
bence de bence de
bende yawruş özledim ewet görüşemiyoz kıs ben giriyom siz olmuyonuzdeenk gelemedik uzun süre
beğenmedinmi kıs ? azıcık dursun sonra değiştireyim olmamı?arada değişiklik canımmmmmmmmmmmmm
bak görüyong demii bi ben değilim yanii....sen bilirsin bacımmm dikenli kaplerinlle saana mutluluklarbence de bence de
dolunayım şekerim bence esra erola git kıs
ALLAH bozmasın artarak çoğalsın aşkınız
bide çocuk yapacak beni uğraştırmayacak dersin
ay ben hiç sevmiyorum izdivaç programlarını eşimde inadına çok seviyor ama sen çıkarsan müdavimi olurum
benimde uçları acıyor ama prolaktin yüksekliğindende oluyormuş nette biraz baktımda
daha önceden nerdeyse 2 yıla yakın ilaç kullanmıştım ben prolaktin yüksekliğinden bakalım hayırlısı olsun
kız benim 1 mart başak espiri olsun diye 30 şubat yazdı şubat 30 çekiyo
niyekiniye kıssssssssss öyle alkışlıyon değiştireyimmi yane?
bak görüyong demii bi ben değilim yanii....sen bilirsin bacımmm dikenli kaplerinlle saana mutluluklar
esraya gidemde millet kadın görssün ayyolll:)
esraya gidemde millet kadın görssün ayyolll:)
ben bu yaştan sonra yapılmışından alayım bacım
iyiyim allahaa şükürr seraycımmm sen nasılsınn belin ağrıyormuş geçmiş olsun bebemmmmm ....
amin cnmmmm aminnn
sugibi yemi katılsam esrayla izdivaça mı yoksa hande ataizinemi??
ablan kurban olsun kıssssss ne günü ayol yok cnm kociş gelmişti yemeğe ondan kapatmıştım yarın var sabahtan kahvaltı günü adım gezentiye çıktı ayol çokmu geziyom ne
bende seni seviyomm moodummm
istinasız her kavgamızda ben özür diledim,ben yavşadım sarıldım öptüm kokladım..
karı kocayız biz dedim küslük olmaz..zaten haftada kaç saat görüyodumki onu..
oysa bal gibi...küsmeliymişim..nasıl kırdığını anlamalıymış...
neyse artık geçti gitti..bu hafta evi terkedecek kısmetse..pılını pırtını al dedim.
yok şunu almaya geldim bunu unuttum deme ,almam içeri dedim..
gayet sakin konuştum..okadar sakindimki sanırım yaa çok korktu renk vermemeye çalıştı
yada herzamanki Dolunay sarılır barışırız zannediyor..neyse
annesinin evinde 2aylık gelin var..artık gelinlerinin yeni mobilyalarında yatar kalkar..
yazık oz kıza 3adamla yaşıyacak..bide kaynana...
nazooooo
esrayaa katılcammmm benn ama gülmektennn
düşünsenize çıkıyomuşum oraya koca arıyom ben nefes alsın yeter falan
döşü gıllı istiyomm
ama kabak gibi olmaycak kafası saçı olacak
canım benim de yumurta akı gibiydi aralarda da beyazlıklar vardı ama şimdi su gibi oldu akıntı bende anlamadım
göğüsler de regle 2 gün kala acımaya başladı ama regl ağrısı gibi hiç değil sadece uç kısımları acıyo diğer yerleri normal acı yok
inşallah sende bende güzel haberler verelim nazım senin de bat 30 şubatmış hadi az kaldı
offfff yatıyorum kalkıyorum geçmiyo bu bulantı yaaaa. üstelik işyerindeyim allahtan kimse yok. bugünde kocişimin doğum günü hediye bile alamdım ona. totomu kaldıracak halim yokk
iyim tatlım amin cnmmamin cnm alllah ayırmasın sevenleri taglım nassın?
benimde uçları acıyor ama prolaktin yüksekliğindende oluyormuş nette biraz baktımda
daha önceden nerdeyse 2 yıla yakın ilaç kullanmıştım ben prolaktin yüksekliğinden bakalım hayırlısı olsun
kız benim 1 mart başak espiri olsun diye 30 şubat yazdı şubat 30 çekiyo
iyiyim haftasonu gezmeyle geçti hep... biraz sonrada eşim gelecek markete pazara gidicez hava yağmurlu gezermiyiz bilmiyorum sen neler yapıyorsun görüşmeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?