teşekkür ederim canım.. hoşbulduksimsims hayırlı olsun canım spor günlüğün çok güzel bir adım atmışsınbende düzenli spor adına buralarda takılıyorum bir kaç aydır düzene bindirdim umarım hepimzinki kalıcı olur en azından sağlık adına hoşgeldin diyim sana
hoşgeldin canımmBen de katılıyorum......
Hedefim haftada 3 kez en az yarım saat eliptik
haftaya eklemeler yaparım.
Hadi kolay gelsin....
harikaaa ilk bildirim senden geldiKızlaaaar 400 ip atladım 50 mekik çektim
vay sen neler yapmışsın yaaa harika.. hergün böyle mi yoksa?Slm herkese
Jillian 1.Level 3. Gün yapıldı
30 dk pilates
500 ip atlama
Bu günün sporları yapıldı çok şükür.
eliptik haftada 3 gün demiştin zaten, bugün, yarın, öbür gün ne zaman istersen yaparsın canımAyy ben ne yazık ki bugün eliptik yapamadım. Bulasik arı bile yikamadim. Çok yorgundum uyuyakalmisim.
Ama bugün on bin adim attım. Adımlar göre 16 bin. Tlf hep yanımda değil. Ama adim sayari üzerimden hiç çıkarmiyoru.
16 bin adim
çocukluktan beri spor yapmış biriyim.. yüzmeyle başladım yıllarca bir klupte yüzdüm,sonra tenis ile devam ettim yine başka bir klüpte ,üniversitede squash oynadım ve 1 yıl yoga dersi aldım .. sonra sonra üniversite mezuniyeti iş güç derken spor yapmayı bıraktım.. o zamandan bu zamana arada sırada yürüyüş yapıyorum, birebir pilates dersi aldım aletli pilates yaptım 6 ay kadar.spor a vücudum çok alışık aslında..sadece çok tembelleştim.. üşengeçleştim.. yani kondisyonsuz oldugum için degil,tembelligi ve üşengeçligi yenmek için 15 dakika yürüyüş ile başlamaya karar verdim..ilk hafta haftanın 3 günü 15 dakika yürüyüş nedir ki? hiç gözümde büyümeden hiç sıkılmadan yaptım bu ilk günü..leslie ile hızlı 1 mil=107 kalori
Eki Görüntüle 1419139
Selam herkese.teşekkür ederim canım.. hoşbulduk
hoşgeldin canımm
harikaaa ilk bildirim senden geldi
vay sen neler yapmışsın yaaa harika.. hergün böyle mi yoksa?pilates yazmışsın ya ne güzel yazmışsın herkeste bir "plates" modası almış başını gidiyor,plates ne acaba?
Haklısın canım ilk denemede 300 birden yaptım. 2 dk dinlenip 200 atladım.[İp atlama öyle birden çok atlamak vücuduna zarar verir cnm yavaş yavaş artır bn 2 senedir atlıyorum vücut alışkın ama gene çok atlasam benimde ayakların ağrıyor ilk bir sene zevk için atladım sonra kilo vermek için çok seviyorum ip atlamayı senide heveslendirmem ayrıca mutlu etti beni
canım ben intersporttan aldım.markası polar..evet canım gögüs altına bant takıyorsun.. internetten www.polarsaat.com dan bakabilrsin,gerçekten kaloriyi görmek çok motive ediyorcanım yaa ben de bu aletten almak istiyorum. ama karaarsız akldım, gögsünün altına kemer gibi bişi takıyor musun? bütün olarak gösterebilir misin? nereden aldın ve kaça? :) kaloriyi görünce insan daha motive oluyor :)
geçmiş olsun canım,umarım oglun daha iyidir şimdiSelam herkese.
Kusura bakma simsimscim dün akşam oğlum hastaydı ve ben bildirim yapıp çıktım. Jillian ve pilatesi hergün yapmaya çalışıyorum canım. Açıkcası ip atlamayada Rabia dan heveslendim. Bi deneyim diyip 500 e tamamladım. Ama ayak bileklerim ağrıdı biraz.
Ben pilates için hiç bir ders almadım. İnternetten araştırıp en doğrusunu yapmaya çalışıyorum canım.
Tabii araştırıyorum diyip ismini yanlış telaffuz etmekte komik olurdu. Ama her hareketi doğru yapıyorum diye hiç bir iddiamda yok.
Herkese saglıklı ve bol sporlu bi gün diliyorum. :))
vay bee hayranlıkla takipteyim canım,tebriklerSlm
Bu günün ilk bildirimi benden olsun
500 ip
Jillian 4. Gün
20 dk pilates
Bu gün pilates çok az oldu ama 20 dk yı bile çok zor yaptım. Hiç canım istemeyerek.
olsun canım hiç yoktan iyidir,ben bugün hiçbir şey yapmadım meselaSelam kızlaar bende bugün leblebi krizinden sonra 10 dk pilates egzersizleri 50 mekik yaptım az oldu ama yarın telafi etmeye çalışıcam
iyi olmasına sevindim canım..sporda ter atmak güzeldirSlm simsims,
Oglum simdilik iyi gibi. Uyuyor. Önemli olan gecede iyi olur insaallah.
Jillian 1 saatlik bi sporun 25 dk ya sıgdırılmış haliymiş. Öncedende 3-5 gün yapmıştım. Vücut hareketlere alıştıkça kolaylaşıyor ama her seferindede baya terletiyor beni. Buda iyi bir spor oldunun isbatı bence
Teşekkür ederim canım.iyi olmasına sevindim canım..sporda ter atmak güzeldir30 gün boyunca mı yapıcaksın Jillianı?
Pardon canım,Teşekkür ederim canım.
Evet 30 günlük bir program bu bende aksatmadan yapmaya çalışacağım. Sonuçları ne olacak baya merak ediyorum çünkü.
Sen neden yapmadın bakalım bu gün sporunu canım
Pardon canım,
programına tekrar baktım bu gün boş gününmüş
Bencede ne yaparsan kardır.benim programım başta yazıyor yahaftanın 3 günü 15 dakika yürüyüş neyse aylardır yapmamaktan iyidir diyorum.. ama ben de diger günler için program yapmayı planlıyorum.mesela kol çalışacagım bir gün,diger gün mekik vb
tamam canım,daha sonrası için aklımdaBencede ne yaparsan kardır.
Jillianın bu 30 günlük pragramınıda bi düşün istersen. 27 dk da tüm vücudunu çalıştırmış olursun. Her türlü sporu yapmış biri olaraktan seni zorlayacagınıda zannetmiyorum.
Muhakkak paylaşırım canım. Zaten ölçülerimi almıştım. Bakalım 30 gün sonunda degişecek?tamam canım,daha sonrası için aklımdahem bu arada sendeki sonuçlarını da almış oluruz.. 30 günü tamamlayanladıgında güzel sonuçlarını paylaşırsın burda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?