Yaşam Boyu Spor :)

What? duydum ama nedir bilmiyorum ki
canım youtube a leslie yaz çıkar. mesela ben1 leslie 1 mile " yapıyorum bu hafta15 dakika evde yürüyorum.dışarı çıkmaya gerek kalmadan evde yürüyüş yaptırıyor çok tatlı bir kadın.. sen leslie 2 mile veya leslie 3 mile da yapabilirsin bir şey olursa sorarsın yardımcı olurum..

Sağol CNN hem"simsims, post: 39506256, member: 494675"]canım youtube a leslie yaz çıkar. mesela ben1 leslie 1 mile " yapıyorum bu hafta15 dakika evde yürüyorum.dışarı çıkmaya gerek kalmadan evde yürüyüş yaptırıyor çok tatlı bir kadın.. sen leslie 2 mile veya leslie 3 mile da yapabilirsin bir şey olursa sorarsın yardımcı olurum..[/QUOTE]
Sagol cnm hemen bakıyorum

gerçekten spor tam bir antideprasan.. ben de yarın oryantale başlıyorum yandan yandan kıvırmayı da hiç bilmem ama ögrensem fena olmaz di mi?
ay hiç olmaz vallaha . çok güzel ya, çok sevindim senin adına
ben de bir dvd falan alıp oryantal yapıyım diyorum. seviyorum dans etmeyi

ay hiç olmaz vallaha . çok güzel ya, çok sevindim senin adına
ben de bir dvd falan alıp oryantal yapıyım diyorum. seviyorum dans etmeyi
ben de çok seviyorum ama içimden hiç beceremiyorum dans etmeyi.. latin,salsa ve tango çok seviyorum hem dinlemeyi hem dansını izlemeyi.. evet yaa bana da bir değişiklik olucak,biraz daha feminenlik katıcak ;P umarım hava iyi olurda gidebilirim.. sen de evde yap ya, sonra karşılıklı oynarız belki

ohhhh yandan yandan ben de severim ama vaktim yok 5 günüm dolu zaten ders alıyorum ama evde kesin yaparım sonra göbecikler atarız karşılıklı gerçekten çok iyi oluyor spor yapmak. ve yediğini de baskı altında tutuyor, istesen de çok yiyemiyorsun, vicdan azabı oluyor çünkü

Canim hayirli olsun yeni topigin cok sevimdim bende hergun evde karisik egzersiz ve hafta sonu da kizimi babasina birakip uzun uzun yürüyüş yapıyorum
takipteyim seni

Slm
Yazmaya ancak vakit buldum;
500 sabah
500 akşam ip atlama
Jillian 5. Gün
Bu günlük bu kadar yaptım. Yarın kendimden daha iyi bir performans bekliyorum.

gayet iyiiii.. daha iyi performans derken başka neler yapmayı düşünüyorsun canım?
Kesinlikle pilatese daha ağırlık vermeliyim diye düşünüyorum canım.
O yüzden yarınki planım;
1 saat pilates
Jillian 6. Gün
Hadi 500 de ip atlamak olsun. Yarın bu yazdıklarımı yapacagım inş.

Bu arada oryantel fikrin süper. Malesefki bende dans konusunda pek yeteneksizim.
Arada bir gittiğim spor salonunun Zumba dersleri var. Ama ben hareketleri yapamadığımdan olsa gerek hiç spor yapıyormuşum gibi hissetmiyorum. Yani yorulmuyorum.umarımki sen severek yaparsın canım.

Kesinlikle pilatese daha ağırlık vermeliyim diye düşünüyorum canım.
O yüzden yarınki planım;
1 saat pilates
Jillian 6. Gün
Hadi 500 de ip atlamak olsun. Yarın bu yazdıklarımı yapacagım inş.
harika

zumba çok yorucuymuş aslında,yeni ögrendigin içindir senin de dedigi gibi.. biraz devam etsen çok faydasını görürsün bence bakalım yarın nasıl geçicek ilk dersim sagol canım

harika

zumba çok yorucuymuş aslında,yeni ögrendigin içindir senin de dedigi gibi.. biraz devam etsen çok faydasını görürsün bence bakalım yarın nasıl geçicek ilk dersim sagol canım
Oooo hadi hayırlı olsun. Bayadır düşünüyormuydun? Yoksa birden biremi verdin kararı?
İnşaallah senin için çok iyi bir seçim olur canımm.

Oooo hadi hayırlı olsun. Bayadır düşünüyormuydun? Yoksa birden biremi verdin kararı?
İnşaallah senin için çok iyi bir seçim olur canımm.
hep aklımda ve hep gitmeyi planlayıp vazgeçiyordum.bu sefer bir arkadaşım "oryantale gidiyorum" deyince,ben de onunla gitmeye karar verdim ,sagol canım

hep aklımda ve hep gitmeyi planlayıp vazgeçiyordum.bu sefer bir arkadaşım "oryantale gidiyorum" deyince,ben de onunla gitmeye karar verdim ,sagol canım
İstedigin bir şey olduğu için eminimki hem zevkli hemde faydalı olacaktır.
Yarın yorumlarını yazarsın artık.
Canım görüşmek üzere ben yatıyorum.
Kendine iyi bak

İstedigin bir şey olduğu için eminimki hem zevkli hemde faydalı olacaktır.
Yarın yorumlarını yazarsın artık.
Canım görüşmek üzere ben yatıyorum.
Kendine iyi bak
ben de yatıyorum canım iyi uykular tatlı rüyalar,yarın görüşürüz sen de kendine iyi bak

Ben de spora başlıycam inaşallah
daha önce zumba yapmıştım çok etkili
internetten zumba videoları indirmek istiyorum ama nasıl yapıcam bilgisi olan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…