eminim degişicektirMuhakkak paylaşırım canım. Zaten ölçülerimi almıştım. Bakalım 30 gün sonunda degişecek?
İnş.eminim degişicektirben yatıyorum canım.. iyi geceler
canım ben intersporttan aldım.markası polar..evet canım gögüs altına bant takıyorsun.. internetten www.polarsaat.com dan bakabilrsin,gerçekten kaloriyi görmek çok motive ediyor
peki rahatsız etmiyuor mu spor yaparken gögsünün altına bant takman?
canım benim çok teşekkürler,hoşgeldinYeni basligin da super olmus simsimscim...
benim de kafamda uzun zamandir pilates yapmak var ama daha salonla bile konusmadim...
bi de esim kosu bandi almayi dusunuyor kendine o alinca ben de kullanmak istiyorum.
spor hedeflerim boyle benim de... kilo problemim yok hatta kilo vermek istemiyorum. Kilo vermeden sadece sıkılaşmak istiyorum biraz da gobek gitsin yeter bana. Tabi herseyden once saglik icin istiyorum
merhaba canımmm benimm ne iyi ettin de geldinayyyy canım simsims'imyeni topic açmış ben olmam mı hiç. hele de yeni yeni spora merak salmışken. çok sevindim. spor sadece zayıflamak için değil sağlıklı bir yaşam için de bize gerekli. hem form korumak hem gün içindeki stresi atmada birebir.
haftada 2 gün Zumba 3 gün pilatesimle ben de burayımşu yürüyüş programını da sevdim. bunu açık havada mı yoksa evde mi yapıyoruz?
merhaba canım hoşgeldin :))tamam canım gel tabi yarın bekliyorum bildiriminimerhaba ,sıkılşamak için spor yapmam lazım.. burasıda düzenli yapmak için birebir.. haftada 3gun olmasıda mantıklı eğer yapamadığın gün olursa diğer gün telafi edilebilir..
yarına başlıyorum inşallah.. dışarı çıkamam burda ayazlı gunler başladı kızım üşüyebilir..
neyse yarın yazayım hangi sporu yaptığımı en iyisi..
merhabane güzel düşünmüşsün ben de bir türlü düzene giremeyenlerdenim :)
canım harikasınBugün de on bin adim tamam ama eliptik uok maalesefEki Görüntüle 1422068
merhaba canımmm benimm ne iyi ettin de geldintamam canım bekliyorum paylaşımlarını peki bugün ne yaptın? ben hızlı 1 mil leslie yapıyorum bu hafta.tam 15 dakika sürüyor bu arada resimlerle saglıklı beslenme de sana cevap yazdım ama görmedin sanırım..nasılsın? nasıl oldun?keyfin moralin şimdi nasıl?
gerçekten spor tam bir antideprasan.. ben de yarın oryantale başlıyorum yandan yandan
ayyy yok görmedim sanırım bakarım şimdi.
bugün 50 dakika pilatesim 20 dakika da yürüyüşüm vardı. şimdi kahvemi içiyorum. birazdan da squat yapıcam 30 tane. düzeldi biraz. spor yapınca moralim düzeldi biraz, negatif enerjim gitti.
canım gayet iyi.. ya hiç yapmasaydın? öyle düşünBugün sadece 10 dk pilates egzersizleri, 70 mekik çektim2 gündür ip atlayamıyorum
Ya ben kilo verdikce sporu azaltıyorum tersi olması gerekirken diyetin ilk zamanları günde 40 dk pilates,80 tane squat falan yapardım şimdi 10 dk çok geliyorcanım gayet iyi.. ya hiç yapmasaydın? öyle düşün
yaptıgın spordan sıkılmışsındır belki.. yürüyüş veya başka birşey yapsan?Ya ben kilo verdikce sporu azaltıyorum tersi olması gerekirken diyetin ilk zamanları günde 40 dk pilates,80 tane squat falan yapardım şimdi 10 dk çok geliyor
Havalar malum ama planım mayısta istanbula gidicem sahilde booool boool yürüyüş yapıp güzel İstanbulun tadını çıkarıcam (inşallah)yaptıgın spordan sıkılmışsındır belki.. yürüyüş veya başka birşey yapsan?
leslie?Havalar malum ama planım mayısta istanbula gidicem sahilde booool boool yürüyüş yapıp güzel İstanbulun tadını çıkarıcam (inşallah)
What?leslie?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?