Bu tip durum sadece erkeklerde yok kızlarda da var..
Ne yazık ki piyango bizede vurdu neyse vardır bi hayrı.
İnşALLAH canım çok çok sağol. Tüm iyi dileklerinin yüz bin katı senin olur inşALLAH
Canim oncelikle cok kucuksun daha nele neler yasiyacaksin universitede karsina daha iyi anlasabilecegin ve sevip sevilecegin insanlar cikacak.senin kucuklugunden hayati pek tanimamandan faydalanmis unide tabiki hayatini yasayacak o kadar azki universiteye gelip eski liseli sevgilisini ve iliskisini unutmaya.yani hic uzulme bitanem.babana Allah rahmet eylesin.sen derslerine bak hayat erkekler uzerine planlar hayalle kurulamayacak kadar kisa sen okuluna dersine isine bak rabbim sana en iyilerini nasip eder.unutur gidersin hic uzulme
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hepimiz yaşadık ölcez sandık ölmedik sen de anlıcaksın zamanı gelince şimdi ne desek boş daha fazla kurcalamamaya çalış yeter
aldatmakk erkeğe hiç yakısmıor..ama hele ki bi kıza hiç hiç yakısmıoorr..ben herşeyde bi hayır arıyorum en azından kendimi teselli etmek için..ilerde hata yapmamak için belki bu hayırlıydı..sende sağol canımm allah razı olsun inşaaaallllaaaaaaahhhhh
Gizli nikah..Ozaman böylesi daha hayırlı olmuş...Gizli nikah adı altında senle beraberlik yaşayıp terkedebilirdi..
Hiç kimseye yakışmıyor.
Ben herkese derim ''Kendine yakıştırıyorsan bu kişiliksiz davranışı yap senin yapman beni üzer ama sana daha büyük zarar verir en çokta vicdanınla kişiliğne her anlamda kendine yakışanı yap'' derim.
Bugün bile sevgilime dedim ''Her anlamda kendine yakıştırdığını yap ama unutma bunlar sana yol su elektrik olarak geri döner ilahi adalet''
ALLAH haricinde hiç kimseye koşulsuz güvenmek inanmak olmaz.
Arada şeytan bile bizi dürtüp ALLAHın varlığını içimizde sorguladığımız durumlar varken bi aciz kula körü körüne inanmak bana artık saçma geliyor..
Aminnnn canım
inşallah sevgilin sana hiçbiz zaman "keşke"dedirtmeyecek kadar iyi biridir ya da olur..gerçekten düşündüğümde ne kadar hata yapsakda bizi affeden yine rabbim.bizi sadece bırakmayan ALLAH.hayatın verdiği dersler sayesinde insan fani olana inanmaması gerektiğini anlıor..
İnşALLAH demem. Yada hayırlısı neyse o olur.
Belkide çıkartmamız gereken ders budur
bir ilişkide en cok korktugum kelime"keske"dir..o bana defalarca milyonlarca keske dedirtti...aynen küçük yasda bayaaaa tecrübe sahibi oldum..
96lısın sanırım.
Bende 95liyim.
Her iyi kötü yaşantı tecrübe olur.
hayır 95liyim bende :))aynen ölee.
Hadi ya
Evet ALLAH iyi kişileri çıkartsın karşımıza
konuşmaların olgun oldugu için seni büyük sanmısdım ama yasıtmısız:))amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
iltifat olarak algılayıp teşekkür ediyorum
ahh canım onda utanma olsaydı aldattığı halde bu kadar sözü sarf eder miydi bana hiç?haklısın ama bende özgüven sıfııırrr malesef...herkesi kendimden üstün görürüm..kendime değer vermem ..yasadıklarımdan dolayı mı böle oldum bilmiyorumtek sucum sevmek ve asırı derecede sadık olmak düşün erkek arkadaslarımla tokalasmıodum..sırf ona ihanet olur die.. o kadar sadık aldım ama sonu hüsraannnn zaman bana öğretecek kendimi sevmem gerekdiğini..
Ay lütfen ama lütfen derslerine odaklan. senin yaşındayken 19 umda iken aynı şekilde yanlış kişiye gönül verip hiç olmayacak şeyleri kabul ettim bazen bu ben miyim bile derdim bu birazda ilk olmalarindan ve yaşla alakalı bişey. sürekli asla benzerini bulamam die die yuttum herşeyi ama olmayinca olmuo. İlk zamanlar o kadar üzüldüm ki ruhsuz gibiydim kilo verdim bidaha da toparlanamadim ama Noldu olan sadece zamanima bana oldu hiç istemediğim saçma bi bölüm okudum yillardirda pişmanlığını yaşıyorumkeşke geri dönebilsem o yaşa.. Yazılanları okudum herkes aynı hatayı yapmış bak allah ne güzel sana göstermiş sakin düşme aynı hataya üniversiteyi kazan işte o zaman gör hayatı güzelliği ortami arkadaşları gülersin valla suan ki haline ınan bana tutamadim kendimi sende aynı hataya düş istemedim ondan yazdım :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?