yaşamak için umudum bile yookk

cok değer vermekden kaynaklanıyor bilio musun?biz çok sevdiğimiz değer verdiğimiz zaman çantada keklik misali napsakda bizi terk etmez kafasıyla hareket ediorlar...sevgimiz onlara fazla gelior şımarıorlar..düşün bide ben aldatıldım ve o gayet mutlu devam edior hayatınaa..hemde ne ateeşşş oofff

İnsana çok koyuyor var ya hazmedemiyorum ben de işte. Ona değer vermeyen insanlar onun hayatında ama bana kalkıp yeni bi hayatım var diyo sanki bi tek ben mahvediyorum yeni hayatını. Allah adaletini göstersin istiyorum ben de başka bir şey istemiyorum Ablam da aldatılmıştı çocuk 1 yıl sonra köpek gibi pişman bir şekilde aradı ablam istemedi şimdi kalkmış ablamın olduğu şehre gelmiş düşün.

inan bende hazmedemiyorum ..en cok seven ben en cok mücadele eden ben ama hiçbişey yapmadan bütün sefayı süren o kız ve o.o kadar mutlu ki o şimdi benim hayatım ise tam bi cehenneme döndü..gerçek sevenin ahı tutarmıs canım bekliorum onunda cekeceği günleri..işte sen değer veriorsun o yüzden yerin geçmior canım pişman olmasını beklee..bi söz var "bi kişi sizi bi kez aldatırsa bu onun sucudur..ikinci kez aldatırsa bu senin sucundur".ablan seviorsa elbette bişi diemem ama ben o kadar sevgime rağmen aldatılmayı yediremedim kendime.sevdiğim halde bırakdım..inşallah ablanda en doğru olanını yapar.

Ablam çoktan sildi ya çocuktan bahsederken adını bile karıştırıyo

Sana söz veriyorum geçecek .

O bilgisayar ekranında X Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği ' ni gördüğünde geçmişe dair acıtan , sancıtan her ne varsa hepsi silinip gidecek .

Bak kaç tane ablanız burada . Hepimiz yaşadık . Şimdi dönüp baktığımızda kocaman bir pişmanlık

ayy bi tuhaf oldum ya hakkatten içime bi umut doldu şu"X üniversitesi Türkçe Öğretmenliği" Lafına..off allahım cok istiyorum kazanmayı cünkü ben kendimi burda eve kapatmıs 4 duvar arasında 7\24 onu düşünürken o ünide sevgilsiyle mutlu bi hayatttaaşu acı bi geçsin de şu kalbimin acısı artık dursun da ben onu unutiim da razıyım onu koca bi pişmanlık olarak görmeyee

Emin ol bu yaşadıkların biraz daha olgunlaşmanı sağlıyor. Tabi ki kalbin çarpabilir,aşkı yaşayabilirsin ama hayatım karardı cümlesini kurmak için çok erken. Babanı bu kadar erken yaşta kaybetmen çok kötü bir durum ama bu senin ayaklarının üzerine basmanı sağlayacaktır. Zamanında hepimizin düşündüğü gibi başkası olmaz artık gibi düşüncelere girme çünkü daha üniversiteye başlamamışsın. Bende inan çok zor şeyler yaşadım, anlatmaya utandım,ben aldattım ... ama şuan inanamayacağın bir ilişki yaşıyorum. Üniversitedeyiz,bir evi paylaşıyoruz.. Çok anınız olabilir ama daha çok yaşayacağın anında olacak. Sadece kafanı dağıtman gerek. Buna ağlayarak başlamanı tavsiye ederim. Hemen hemen her gün ağlarım. Ağlamak güzeldir. Onun haricinde film izle,kitap oku ( aşk romanlarından uzak dur, sana bir şeyler katacak bir şeyler oku),belgesel izlemeni tavsiye ederim. Bu seni hem geliştirecektir hemde rahatlatacaktır. Uzayla ilgili araştırmalar yapabilirsin mesela. Bunlar boş olarak düşünme üniversitede inanılmaz kültürlü insanlar var,herhangi bir konu açılsa bile saatlerce yorum yapabiliyorlar. Sense hayatına farklı bir bakış katarsın. El işi yapabilirsin . Bence üniversiteyi şehir dışında oku. Umursamaz ol çünkü evrende toz tanesi bile değiliz...

ama bazen sadece 1 kişi 1 ömrü karartmaya yetiorbabamın yokluğuda ayrı bi üzüntü bana zaten..hangi biriyle baş edeceğimi şaşırdım..aldatman elbette hiç hoş bişey deil ama özel hayatın oldugu için yorum yapamicamzaten o hayatımdan cıkdıgından beri gözümün yaşı hiiç ama hiiç durmadı kii..el işi yapıorum strese iyi gelior çünkü..haklısın ne kadar öğrensem bana okadar şey katar..zaten memlekette okumam kii batıda bi yeri yazıcam..en kötü huyum umursamaz olamıorum işte acaip takıntım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…