- 23 Mayıs 2014
- 658
- 518
- 123
- Konu Sahibi goldstar535
-
EVET ARTIK HİÇ KARIŞMIYCAM NAPARSA YAPSIN BENİM KIZDIGIM BENİ SUÇLAMASI NAPAYIM BEN Mİ BOŞATTIM ÇOCUKLARIM EVLENİNCE NAPCAM DİYE DŞÜNMEMİŞ Bİ ORDA Bİ BURDA YAŞARIM DEMİŞ NE Bİ DÜZEN NE Bİ HAYAT KURMUŞ KENDİNEKayinvalideniz kalacak yeri ve geliri olmayan, yaşlı, bakırma muhtaç biri olsaydı ve siz onu o haliyle istemeseydiniz eşinizin huzurevi çıkışına hak verebilirdim. Ama 50 yaşında her açıdan kendine yetebilecek bir kadının kimsenin aile düzenini bozmaya hakkı yok. Eşleriniz yüzünden evlenmek zorundayım diyerek sizi hedef göstermiş bir kadın icin de çok fazla canınızı sıkmayın. İster evlenirister evlenir🏘 Keyfi bilir.
Bende kv birlikte yaşıyorum be daha 19 yaşımdayım ne demek olduğunu benden daha iyi bilemezsiniz ayrıca benim sizin kadar şansım yok sadece insan kendi annesini biraz düşününce içi sızlıyor velhasıl burda kimse mutlu değil ben bunu çıkarttım anlattıklarınızdanduyarı sizden ögrencek degilim sizde biraz empati yapmayı deneyin ben daha 27 yaşındayım 21 yaşımdan beri bunlarla ugraşıyorum çalışıyorum kv yaşamak heleki böylesine hiç bir şeye karışmayan ben calışırken bile çocuguma annem bakıyor ben bakamam diyor bende kalıyor oglumun evi diyor nelere sabrettigimi bilmeden böyle yorum yapamazsınız
Sizde kv ile yaşayıp duyarlı olalım mi yazdınız anlayamıyorum en iyi sizin anlamanız lazım zorluklarını bilen biri olarak yaşayan birinin bana böyle yazmasına çok şaşırdım mutluluk için çaba vermek gerek bizdede o yok malesefBende kv birlikte yaşıyorum be daha 19 yaşımdayım ne demek olduğunu benden daha iyi bilemezsiniz ayrıca benim sizin kadar şansım yok sadece insan kendi annesini biraz düşününce içi sızlıyor velhasıl burda kimse mutlu değil ben bunu çıkarttım anlattıklarınızdan
PEKİ SADECE EŞİMİN EVİMİ KV HER AYIN 15 GÜNÜNÜ BİZDE GEÇİRİYOR BANA SORAN YOK OĞLUMUN EVİ DİYOR SENE DE 15 GÜN DEGİL HER AY 15 GÜNOrası eşinizin de evi. Siz onun annesini istememişsiniz o da sizinkini istemez. Ben olsam ben de istemem sonuna kadar haklı
BU EŞİNİZİN SUÇU DAHA ÇOK. EŞİNİZ SİZE VE FİKİRLERİNİZE DEĞER VERMİYOR. KAYINVALİDENİZ ASIL SORUNUN ORTAYA ÇIKMASINA VESİLE OLMUŞ SADECE.PEKİ SADECE EŞİMİN EVİMİ KV HER AYIN 15 GÜNÜNÜ BİZDE GEÇİRİYOR BANA SORAN YOK OĞLUMUN EVİ DİYOR SENE DE 15 GÜN DEGİL HER AY 15 GÜN
çok haklısınız daha 1 jkkere duymadım saolsun annen bakıyor dedigini çocugun ve benim patronu sanıyor kendini istedigimle görüştürür istedigimle görüştürmem ama ben onu dinlemiyorum ezik degilim aslında sadece idareciyim sırf bu olaylar yüzünden duygularımı kaybettim ona karşı yanında uyumak bile istemiyorumİlk bakışta eşiniz haklı gibi görünse de, tüm yorumlarınızı okuyunca size hak verdim. Genç bir kadının sizle birlikte yaşaması ayrı, yaşlı ve bakıma muhtaç ebeveynlerin bakılması ayrı bir konu. Kaldı ki ev alınması gibi çok yapıcı teklifler sunmuşsunuz.
Eşinizin düşünce yapısına ne desem bilemedim. Annesi sizle yaşarken çocuğunuza sizin anneniz bakıyor, eşiniz ise annesi yurtdışında gelemez diye sizin annenizin de torununun doğum gününe katılmasını istemiyor. Büyük bir şaşkınlıkla okudum yazdıklarınızı cidden.
Lütfen eşinizin elma ile armutu kıyaslayıp ailenize haksızlık etmesine izin vermeyin.
Ben bu koşullar altında gerçekten evliliği sürdüremezdim. Sebebi sadece ailenizi istememesi de değil, eşinizin düşünce yapısında biriyle yapamazdım.
Herkes kendi annesine baksın.Hakliymissin ama sonradan kendi ayagina sıkmissin kuusurada bakma ama öyle ben senin annnene bakmam yallah huzurevine ama ben kendi anneme bakarim ne demek ya sen ona izin vermemissin oda sana vermicek kisasa kisas
Kadın evlenmek istiyormuş ya:))Yalniz yaşayamam diyor
Keske öyle olsa ama cocuklarimizida bize baksinlar diye büyutmek bence yanlis ya neyse 50 yas birdeHerkes kendi annesine baksın.
Off sizin dertler daha büyük.20 sene sonrasını şimdiden konusmayalım demiş ya,ben eşimin düşüncesi bu,bilecegim,onunla yeyip içecegim,sarılıp uyuyacagım,midem almaz büyük ihtimal.çok haklısınız daha 1 jkkere duymadım saolsun annen bakıyor dedigini çocugun ve benim patronu sanıyor kendini istedigimle görüştürür istedigimle görüştürmem ama ben onu dinlemiyorum ezik degilim aslında sadece idareciyim sırf bu olaylar yüzünden duygularımı kaybettim ona karşı yanında uyumak bile istemiyorum
Bize baksınlar diye büyütmüyoruz tabii,ama yine de herkes yaslanınca kapımızı evlatlarımız acacak,bunu beklemeyecek insan var mı?Ailem bakıma muhtac degil fakat gidiyoruz kahvaltı vs bir hayat belirtisi,bir nese oluyor evde.Keske öyle olsa ama cocuklarimizida bize baksinlar diye büyutmek bence yanlis ya neyse 50 yas birde
O karışamıyor ama sen karışmışsın onun annesine bakmasına. Diyeceklerim bu kadar.ben şimdiden soylüyorum yaşlanınca kimseye bakmam sizinkiler de dahil dedi bende sen ona karışamazsın dedim
EMİN OLUN RAHAT YAŞAMIM FALAN YOK 7 YILLIK EVLİYİM 15 GÜN BENDE 15 GÜN KIZINDA ŞEKLİNDE DEVAM ETTİ VE ÇALIŞIYORUM BENİM KV BIRAK 1 TENCERE YEMEK YAPMAYI KAHVALTISININ BULAŞIGINI BANA BIRAKIR YATAGINI TOPLAMAZ 15 GÜN BENDE KALIR ÇOCUGUMU ANNEME GÖTÜRÜRÜM BAKAMAM DİYO ÇÜNKÜ BENİM ANNEMİN NE SUÇU VAR ODA BAKMASIN O ZAMAN SONRA EŞİTLİK YOK ÖYLE YAĞMA NE KADAR EMEK O KADAR KÖFTE ŞİMDİ EVLENMEK İSTİYO VE BİZİ SUÇLAYARAK BUNU YAPIYOR 3 AY ÖNCE ADAMLA YURT DIŞINA TATİLE GİTMİŞ KİMSE KİMİN NELERE KATLANDIGINI BİLEMEZ İNSANLARI BU KADAR KOLAY YARGILAMAYINSiz tepkili davranınca oda aynısını senin ailene bende tepkili olacağım demiş adam haklı sizinkinlerde kalamıyacak , böylece rahatınız bozulmaz , yıllardır kaynana derdi çeken böyle annası belli aralıklarla kalınca tabi insan şaşırıyor sonra insan diyor ki biz boşuna çekmişiz sizin gibi insanlar hemen tavır alıp rahat yaşantısına dönmek istiyor
Kadın çok haklı evlendim ne yapacaksınız ki anlamadım.Omrunun sonuna kadar sığıntı mi olacakmerhaba arkadaşlar dünden beri içim içimi yiyor aksam eşimle bir tartışma yaşadık
daha önceden konu açmıştım bibenler bilir belki eşimin annesi ve babası boşanmış kv 15 gün bende 15 gün görümcemde kalarak hayatini idame ettiriyordu 50 yaşında genç ve güzel bir kadın tabi olmuyordu ayni evde ben çok şikayetçiydim eşimle baya olay yaşadık boşanma kararı verip son anda vazgectik 7 aydır bize gelmiyor kv dem görümcemdeydi ama onlarlada sorun yaşadı 6 aydır hayatında biri varmış evlencem diyor şimdi evlenmek istiyor ama bunu mecburum napıyım kimsenin evine sıgamadım yalnızda kalamam mecbur evlencem şeklinde lanse ediyor biz ona ev alallım sana emekli maaşında var rahat rahat yaşarsın dedık ama kabul etmiyor
neyse akşam annesinin konusu açıldı naparsa yapsın benim umrumda bile degil artık o yaşlanıncada doğru huzur evine kimseyle ugraşamam dedı bende saçmalama dedim neden dedi sen istedinmi evde oda böyle çözüm buldu falan dedi ben şimdiden soylüyırum yaşlanınca kimseye bakmam sizinkiler de dahil dedi bende sen ona karışamazsın dedim ben bakmam da sana da baktırtmam yaşlandıklarında hepsi huzur evine dedi sinirlendim bende tartıştık baya sonra da dedi neyse 20 sene sonranın tartışmasını bugunden yapamam o gün gelsin görüşürüz ben çok gerginim buraya niye yazdım bilmiyorum dertleşmek istedim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?