- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
- Konu Sahibi goldstar535
-
Bizim toplumumuzda genel sorun bu işte. Babası evlense belki ses çıkarmaz ama anne sadece annedir başkasının eşi değildir olamaz kafası.Evey istemiyor evlenmesini
annesi daha 50 yaşında ben evlendigimde 44 yaşındaydı eşimden boşandım diyip çocuklarında kalıyor ben annesi için ev almayı teklif ettim eli tutuyor ayagı tutuyor geziyor yurt dışına tatillere gidiyor ama evde yalnız kalamıyor sizce mantıklımı olur 80 yaşında veya muhtaç olur başımla beraber ama bu kadar genç yaşta çocuklara yük olmak dogru bir davranış degil
kusura bakmayın ama bu tavrı yaratan siz olmuşsunuzmerhaba arkadaşlar dünden beri içim içimi yiyor aksam eşimle bir tartışma yaşadık
daha önceden konu açmıştım bibenler bilir belki eşimin annesi ve babası boşanmış kv 15 gün bende 15 gün görümcemde kalarak hayatini idame ettiriyordu 50 yaşında genç ve güzel bir kadın tabi olmuyordu ayni evde ben çok şikayetçiydim eşimle baya olay yaşadık boşanma kararı verip son anda vazgectik 7 aydır bize gelmiyor kv dem görümcemdeydi ama onlarlada sorun yaşadı 6 aydır hayatında biri varmış evlencem diyor şimdi evlenmek istiyor ama bunu mecburum napıyım kimsenin evine sıgamadım yalnızda kalamam mecbur evlencem şeklinde lanse ediyor biz ona ev alallım sana emekli maaşında var rahat rahat yaşarsın dedık ama kabul etmiyor
neyse akşam annesinin konusu açıldı naparsa yapsın benim umrumda bile degil artık o yaşlanıncada doğru huzur evine kimseyle ugraşamam dedı bende saçmalama dedim neden dedi sen istedinmi evde oda böyle çözüm buldu falan dedi ben şimdiden soylüyırum yaşlanınca kimseye bakmam sizinkiler de dahil dedi bende sen ona karışamazsın dedim ben bakmam da sana da baktırtmam yaşlandıklarında hepsi huzur evine dedi sinirlendim bende tartıştık baya sonra da dedi neyse 20 sene sonranın tartışmasını bugunden yapamam o gün gelsin görüşürüz ben çok gerginim buraya niye yazdım bilmiyorum dertleşmek istedim sanırım
MALESEF ÖYLE AMA BÜYÜK SORUN KENDİNİ SUÇLU HİSETMESİ BUNUN SEBEBİ OLARAKTA BENİ GÖRMESİBizim toplumumuzda genel sorun bu işte. Babası evlense belki ses çıkarmaz ama anne sadece annedir başkasının eşi değildir olamaz kafası.
Bu detayları yazmadan önce de sizi haklı buluyordum , istemeyin gerekirse olay çıksın herşeyi yapmayı biliyorsa yanlız da yaşayacak , kv sızde kalırken annenizin sizin çocuğunuza bakmaya gelmesınden sonra olayın kopması gerekırdı
BAŞINIZA GELMEMİŞTE ONDAN ÖYLE RAHAT RAHAT YORUM YAPARSINIZ44 değilde 64 olsaydı da bence farketmezdi. Ben olsam bende eşinizin tepkisini verirdim. Bırakın kalıcı olmasını, eşim normalde bile annem geldiğinde yüz vermese bende onunki geldiğinde aynısını yaparım. Herşey karşılıklı
ÇOK UZUN YAZMAMAK ADINA ÇOK UZATMADAN YAZMIŞTIM BİRDE DAHA ÇNCEDE KONU AÇIYORDUM ONA İSTİNADEN YAZMAMIŞTIMBu detaylardan önce haksız bulmuştum ama bu detaylaea dayanarak diyorum ki eşin haksız
NE ANLAMDA KARIŞMIŞIM MESALA 50 YAŞINDA ELİ AYAĞI TUTAN BİRİYLE AYNI EVDE YAŞAMAMAK MI KARIŞMAKEee siz karışmışsınız ama kayınvalidenize. Eşiniz niye karışamıyor sizinkilere?
sinirimi bozuyor kadınya akşama kadar evde ben işten geliyorum bırak bi tencere yemek yapmayı sabah kahvaltı bulaşıkları öglen yedikleri tezgah üstünde duruyor bazen düşünüyorum 6 yıl nasıl sabrettim
HALADA BİRÇOK ŞEYE SABREDİYORUM AMA SEBEBİNİ İNANIN BİLMİYORUM SANIRIM KORKUYORUM YENİLİKLERDEN YAŞAYACAKLARIMDAN ÖZGÜVENİMİ YERLEBİR ETTİ BU AİLE BENİMHakikaten nasıl sabrettiniz? Tahammül seviyenize hayran kaldım...
eşinin gelecekte ayni şekilde çocuğunuzun bu şekilde deseydi ne düşünürsün üzülmez misin?merhaba arkadaşlar dünden beri içim içimi yiyor aksam eşimle bir tartışma yaşadık
daha önceden konu açmıştım bibenler bilir belki eşimin annesi ve babası boşanmış kv 15 gün bende 15 gün görümcemde kalarak hayatini idame ettiriyordu 50 yaşında genç ve güzel bir kadın tabi olmuyordu ayni evde ben çok şikayetçiydim eşimle baya olay yaşadık boşanma kararı verip son anda vazgectik 7 aydır bize gelmiyor kv dem görümcemdeydi ama onlarlada sorun yaşadı 6 aydır hayatında biri varmış evlencem diyor şimdi evlenmek istiyor ama bunu mecburum napıyım kimsenin evine sıgamadım yalnızda kalamam mecbur evlencem şeklinde lanse ediyor biz ona ev alallım sana emekli maaşında var rahat rahat yaşarsın dedık ama kabul etmiyor
neyse akşam annesinin konusu açıldı naparsa yapsın benim umrumda bile degil artık o yaşlanıncada doğru huzur evine kimseyle ugraşamam dedı bende saçmalama dedim neden dedi sen istedinmi evde oda böyle çözüm buldu falan dedi ben şimdiden soylüyırum yaşlanınca kimseye bakmam sizinkiler de dahil dedi bende sen ona karışamazsın dedim ben bakmam da sana da baktırtmam yaşlandıklarında hepsi huzur evine dedi sinirlendim bende tartıştık baya sonra da dedi neyse 20 sene sonranın tartışmasını bugunden yapamam o gün gelsin görüşürüz ben çok gerginim buraya niye yazdım bilmiyorum dertleşmek istedim sanırım
BEN BÖYLE DAVRANMAZDIM ÇOCUGUMU BİREY OLARAK GÖRÜYORUM EVLENİRSE ONUN AYRI BİR HAYATI OLCAK GERÇEKTEN YARDIMA İHTİYACIM OLMADIGI SÜRECE ONA YÜK OLMAZDIM EVDE YALNIZ YAŞAYAMİYORSAM VE EVLENMEK İSTİYORSAM BAŞKA ÇAREM YOK DEMEZDİM İSTEDİGİM İÇİN EVLENİRDİM AMA ÇOCUGUMUN DA BİR AİLESİ OLDUGUNU KABUL EDERDİMeşinin gelecekte ayni şekilde çocuğunuzun bu şekilde deseydi ne düşünürsün üzülmez misin?
eşiniz huzuevine gitsinler demiş. oğlunuz olacak diyelim mecbur kalmak istersen ne yapacaksiniz. elbet arkasinda dağ gibi ailesi olacak. anne babayi hiç bi zaman atamazsin..atılmaz. gelecekte ne olacagi bilemezsin..BEN BÖYLE DAVRANMAZDIM ÇOCUGUMU BİREY OLARAK GÖRÜYORUM EVLENİRSE ONUN AYRI BİR HAYATI OLCAK GERÇEKTEN YARDIMA İHTİYACIM OLMADIGI SÜRECE ONA YÜK OLMAZDIM EVDE YALNIZ YAŞAYAMİYORSAM VE EVLENMEK İSTİYORSAM BAŞKA ÇAREM YOK DEMEZDİM İSTEDİGİM İÇİN EVLENİRDİM AMA ÇOCUGUMUN DA BİR AİLESİ OLDUGUNU KABUL EDERDİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?