- 1 Mayıs 2021
- 6.703
- 31.367
- 498
Evde yok mu ?Esime kac kere kanepe alalim dedim almadi inatla. Ben de artik soylendim yeter diye.
Senin de gorumcenin kocasından farkın yok öyle ise
Yatak odasına girilmez .Ben çocukkende gırmezdım .Yatak verılmez .Ole şey olmaz .Ya buyuk dve cık ya kanepe al .Merhaba, yatili misafirle ilgili konular var ama benim derdim baska. Bununla ilgili konu yok baktim.
1.5 yillik evliyim. Gecen yaz esimin babasi rahatsizlandi bize gelip tedavi oldu. O sirada daha 1 yillik bile evli degildik. Hasta diye yatak odamizi babasina verdik. Hic sesim cikmadi.
Sonra babasi hastanede yatarken esimin ablasi ve esi geldi onlari da bizim yatagimizda yatirdik. Hastalik var diye yine sesim cikmadi.
simdi 1 ay once yine esimin ailesi geldi tedaviye. Biz yine yatak odamizi verdik hasta diye. Ama sorun su ki evimizde baska yaticak dogru duzgun yer yok. Artik sinirlerim bozuldu. Ev o kadar daginik ki evden calisan biriyim ama calisamiyorum.
Yatagimda yatildigi icin de tiksiniyorum ve o adam elini bile yikamiyor temiz degil guvenemiyorum. Esime kac kere kanepe alalim dedim almadi inatla. Ben de artik soylendim yeter diye. Babasi yuzunden covid oldum cok agri cektim ama sisme yatakta yattim. Kendi evimde berbat yasiyorum.
Ama bir yandan da vicdan azabi cekiyorum. Sizde haksiz miyim? Hasta diye yatagi illa vermeli miyiz?
Hedeflediginden degil. Ama yapsa bilemezsin yani Ne gerek var boyle bi tedirginlige. Ayrica hasta adam degil soz konusu, gorumce de gelip yatiyomusabartmayin ya. bu yorumun konuya ne gibi bi faydasi var? hasta adam kalkinca gelinin donunu gormeyi mi hedefleyecek amaci bu mudur yani?
Yatak odası benim ve eşim için hayatımda ilk kez duyuyorum böyle birşeyi tavrınizi koyun biran önceMerhaba, yatili misafirle ilgili konular var ama benim derdim baska. Bununla ilgili konu yok baktim.
1.5 yillik evliyim. Gecen yaz esimin babasi rahatsizlandi bize gelip tedavi oldu. O sirada daha 1 yillik bile evli degildik. Hasta diye yatak odamizi babasina verdik. Hic sesim cikmadi.
Sonra babasi hastanede yatarken esimin ablasi ve esi geldi onlari da bizim yatagimizda yatirdik. Hastalik var diye yine sesim cikmadi.
simdi 1 ay once yine esimin ailesi geldi tedaviye. Biz yine yatak odamizi verdik hasta diye. Ama sorun su ki evimizde baska yaticak dogru duzgun yer yok. Artik sinirlerim bozuldu. Ev o kadar daginik ki evden calisan biriyim ama calisamiyorum.
Yatagimda yatildigi icin de tiksiniyorum ve o adam elini bile yikamiyor temiz degil guvenemiyorum. Esime kac kere kanepe alalim dedim almadi inatla. Ben de artik soylendim yeter diye. Babasi yuzunden covid oldum cok agri cektim ama sisme yatakta yattim. Kendi evimde berbat yasiyorum.
Ama bir yandan da vicdan azabi cekiyorum. Sizde haksiz miyim? Hasta diye yatagi illa vermeli miyiz?
Merhaba, yatili misafirle ilgili konular var ama benim derdim baska. Bununla ilgili konu yok baktim.
Kesinlikle haklısınız. Ben de istemezdim. Kayınpederinizin hstalığıyla başlamış durum nu, biraz şamssızlık, olmuş ama yine de olmaması gerekirdi. Ve madem baba hasta ve sizde kalacak tam da o zaman kanepe almak şartmış aslında. Ama diğerleri de düşüncesizmiş sanki. Ben küm olursa olsun başkasının evind ekalsam, yerde yatar yine de başka karı kocağının, yatağında yatmazdım. Hiç hoş değil. Ama hiç canınızı sıkmayın eşinizle sabırla tekrar tekrar konuşun ve anlatın. Başkalarının düşüncesizliği yüzünden aranızı da bozmayın. Eşiniz de anlayacaktır illa ki evden çalışırken de daha zordur tabi mutlaka. Siz öok haklısınız ama herşeyin çaresi, bulunur allahın, izniyleMerhaba, yatili misafirle ilgili konular var ama benim derdim baska. Bununla ilgili konu yok baktim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?