• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak odasinda misafir agirlamak

Esime kac kere kanepe alalim dedim almadi inatla. Ben de artik soylendim yeter diye.
Evde yok mu ?
Yada yeteri kadar mi yok.
Simdi birileri gelip benim evimde rehabilete olacak diye ben neden sisme yatakta yatiyorum ki..
Bir olur amenna,iki olur yine tamam ama bu sekilde olunca da insan bir tepki verir yani.
Soylenme net bir sekilde kanepe almak istedigini soyle.
Erkekler genelde imali sozleri anlamakta gucluk cekiyorlar.

yatağımda başka birinin yattığını düşünemiyorum. annem kardeşim vs olabilir de onun dışında dehşet tiksinirim. hadi en başta hasta ona tamam diyeyim de gerisinde diğer kişilere yatağınızı vermenizin hiçbir mantığı yok.

Bu ne sacmalik her gelen yatmış yatakta.Esiniz çok duyarsız vallahi bu kadar uysal olmayın sesiniz ciksin

Hasta olan kayınpeder için birşey diyemeyeceğim ama abla ve enişte beyin ne işi var sizin yataginizda sahiden ? Ne alaka yatirdiniz ? Eşiniz ne alaka normal karşıladı bunu çok saçma. Bende kardeşimde yatılı kaldım gorumcemde yatılı kaldım ama ya şişme yatakta yattık ya kanepede. İlk defa burada gördüm yatak odasının tahsis edildiğini ve şok geçirdim.

Kendi yatak odanızda yatırmanız doğru değil. O oda size özel. Misafirlerimizin de o dada yatmaya kabul etmeleri tuhaf.

Merhaba, yatili misafirle ilgili konular var ama benim derdim baska. Bununla ilgili konu yok baktim.
1.5 yillik evliyim. Gecen yaz esimin babasi rahatsizlandi bize gelip tedavi oldu. O sirada daha 1 yillik bile evli degildik. Hasta diye yatak odamizi babasina verdik. Hic sesim cikmadi.
Sonra babasi hastanede yatarken esimin ablasi ve esi geldi onlari da bizim yatagimizda yatirdik. Hastalik var diye yine sesim cikmadi.
simdi 1 ay once yine esimin ailesi geldi tedaviye. Biz yine yatak odamizi verdik hasta diye. Ama sorun su ki evimizde baska yaticak dogru duzgun yer yok. Artik sinirlerim bozuldu. Ev o kadar daginik ki evden calisan biriyim ama calisamiyorum.
Yatagimda yatildigi icin de tiksiniyorum ve o adam elini bile yikamiyor temiz degil guvenemiyorum. Esime kac kere kanepe alalim dedim almadi inatla. Ben de artik soylendim yeter diye. Babasi yuzunden covid oldum cok agri cektim ama sisme yatakta yattim. Kendi evimde berbat yasiyorum.
Ama bir yandan da vicdan azabi cekiyorum. Sizde haksiz miyim? Hasta diye yatagi illa vermeli miyiz?
Yatak odasına girilmez .Ben çocukkende gırmezdım .Yatak verılmez .Ole şey olmaz .Ya buyuk dve cık ya kanepe al .

İlla vermek zorunda değilsiniz. Böyle şeyler tercih meselesi. Kimi kendi yatağında yatırıyor kimi salonda

Kimsenin yatağında yatmadım kimseye de yatağımı vermem . Siz neden yatak odanızda yatırıyorsunuz her geleni ? Sizin mahremimiz orası . Misafire nereyi hazırlarsan orada yatar.

Bundan sonra kesinlikle kabul etmeyin, gelene acın şişme yatagı orada yatsın. Beğenmiyorsa da otele gitsin.

Biz katlanabilir yataklarda yatiriyoruz misafirlerimizi. Hem rahat hem uygun(du). Yatak odasina kimse giremez. Ama yine de hasta kayinpederinize yatağınızı vermeniz güzel bir davranış ama diğerlerine vermeniz saçma ötesi olmuş. Gerçekten hatayı en başta yapmışsınız.

Ben bi konuya takildim.evde normal zamanlarda nereye oturuyosunuz.yani sadece yatak odasi ve halilar mi serili.mesela tv odasinda falan hic mi oturma grubu yok.

İnsanlardaki de ne rahatlık..Benim babannem bekarken evime gelmişti. Kadını odamda yatmaya ikna edememiştim. Kanepede yatmıştı. Sen sabah erken kalkıp gideceksin güzel uyu demişti pamuğum.

Evlendiğimden beri kimseye yatağımı vermedim, vermem. Net kuralımdır hasta da olsa vermem.

Madem bu kadar hassassiniz neden evlenirken bunlar düşünülmedi mesela ? İlla ki bir iki gece de olsa yatılı kalmayan gelen olur diye düşündük ( hastalık durumlarinda , kaldı ki eşimin ailesi de başka şehirde ) Çalışan bir kadinsiniz alın bir çekyat,kanepe ya da tek kişilik yatak olan bir koltuk( adı ne bilmiyorum ) eve getirsinler . Taksitle ödeyin . Kayınpeder hasta imiş yazık . Onun dışında diğer kişilere yatağınızı vermezsiniz . Yatak şu an içinize sinmiyormus yeni almak yerine yıkamacı çağırabilirsiniz . 300 400 liraya mis gibi oluyor .Zaten düzenli aralıklarla yıkatmak gerekiyor . Hem hastalik mikrobu da gider .( Hasta gidince yaparsınız artik .Cünkü yatak iki gün kurumuyor )

Merhaba, yatili misafirle ilgili konular var ama benim derdim baska. Bununla ilgili konu yok baktim.
1.5 yillik evliyim. Gecen yaz esimin babasi rahatsizlandi bize gelip tedavi oldu. O sirada daha 1 yillik bile evli degildik. Hasta diye yatak odamizi babasina verdik. Hic sesim cikmadi.
Sonra babasi hastanede yatarken esimin ablasi ve esi geldi onlari da bizim yatagimizda yatirdik. Hastalik var diye yine sesim cikmadi.
simdi 1 ay once yine esimin ailesi geldi tedaviye. Biz yine yatak odamizi verdik hasta diye. Ama sorun su ki evimizde baska yaticak dogru duzgun yer yok. Artik sinirlerim bozuldu. Ev o kadar daginik ki evden calisan biriyim ama calisamiyorum.
Yatagimda yatildigi icin de tiksiniyorum ve o adam elini bile yikamiyor temiz degil guvenemiyorum. Esime kac kere kanepe alalim dedim almadi inatla. Ben de artik soylendim yeter diye. Babasi yuzunden covid oldum cok agri cektim ama sisme yatakta yattim. Kendi evimde berbat yasiyorum.
Ama bir yandan da vicdan azabi cekiyorum. Sizde haksiz miyim? Hasta diye yatagi illa vermeli miyiz?
Yatak odası benim ve eşim için hayatımda ilk kez duyuyorum böyle birşeyi tavrınizi koyun biran önce
Birde çocuk odam var kızım için nasipse
Salon oturma odası bir tane oda var çekyat şeklinde gelen iki kişi anca öyle yatiyor onuda ben toplamam eşim toplar birgunden fazlada kalan olmaz hadi olsun 3 4 gün
Siz neye izin verirseniz o olur eşime azıcık arada sesimi çıkarmadan var ya o bile tepeme çıkar 😠 kızdım şuan sanki ben yaşıyor gibi

Kesinlikle haklısınız. Ben de istemezdim. Kayınpederinizin hstalığıyla başlamış durum nu, biraz şamssızlık, olmuş ama yine de olmaması gerekirdi. Ve madem baba hasta ve sizde kalacak tam da o zaman kanepe almak şartmış aslında. Ama diğerleri de düşüncesizmiş sanki. Ben küm olursa olsun başkasının evind ekalsam, yerde yatar yine de başka karı kocağının, yatağında yatmazdım. Hiç hoş değil. Ama hiç canınızı sıkmayın eşinizle sabırla tekrar tekrar konuşun ve anlatın. Başkalarının düşüncesizliği yüzünden aranızı da bozmayın. Eşiniz de anlayacaktır illa ki evden çalışırken de daha zordur tabi mutlaka. Siz öok haklısınız ama herşeyin çaresi, bulunur allahın, izniyle

Back
X