Merhaba, yatili misafirle ilgili konular var ama benim derdim baska. Bununla ilgili konu yok baktim.
1.5 yillik evliyim. Gecen yaz esimin babasi rahatsizlandi bize gelip tedavi oldu. O sirada daha 1 yillik bile evli degildik. Hasta diye yatak odamizi babasina verdik. Hic sesim cikmadi.
Sonra babasi hastanede yatarken esimin ablasi ve esi geldi onlari da bizim yatagimizda yatirdik. Hastalik var diye yine sesim cikmadi.
simdi 1 ay once yine esimin ailesi geldi tedaviye. Biz yine yatak odamizi verdik hasta diye. Ama sorun su ki evimizde baska yaticak dogru duzgun yer yok. Artik sinirlerim bozuldu. Ev o kadar daginik ki evden calisan biriyim ama calisamiyorum.
Yatagimda yatildigi icin de tiksiniyorum ve o adam elini bile yikamiyor temiz degil guvenemiyorum. Esime kac kere kanepe alalim dedim almadi inatla. Ben de artik soylendim yeter diye. Babasi yuzunden covid oldum cok agri cektim ama sisme yatakta yattim. Kendi evimde berbat yasiyorum.
Ama bir yandan da vicdan azabi cekiyorum. Sizde haksiz miyim? Hasta diye yatagi illa vermeli miyiz?