İyide kendi ailenizi yatırıp eşinizin ailesini muhtemelen yatırmayacağınızı söylemişsiniz.Ailelerimiz bizim cocugumuz değil eşit davranmak zorunda değiliz onlar bize nasil davraniyorsa biz de onlara oyle davraniyoruz.
İyide kendi ailenizi yatırıp eşinizin ailenizi muhtemelen yatırmayacağınızı söylemişsiniz.
O zaman eşinizde senin ailen benim çocuğum değil desin?
Bende burada çifte standart var,üzgünüm.
Yo bana kalsa ben iki tarafada vermem odamı.Tamam uzulmeyin kvmi de bir kere yatiririm gelirse.
Yo bana kalsa ben iki tarafada vermem odamı.
Sizde ister verin,ister vermeyin kendi bileceğiniz iş.
Sadece eşiniz açısından düşündüm bir an ve eşim kendi ailesine odasını vermekten çekinmeyip benimkimlere vermek istemese üzülürdüm.
Bunu anlatmaya çalışıyorum sadece yoksa napıyosanız yapın bana ne yani.
Uzun uzun yazmaya üşendim tamamen benim fikirlerimKk dan öğrendiğim en önemli şey kadınlarımızın kocaları için yapacaklarının sınırı yok .
Hayatlarını canlarını paralarını kendi yataklarini bile onlar için verebiliyorlar
Önceden çok cahilmisim kadınlar çalışınca bir şeyler düzelir zannederdim buraya girince fark ettim ki önemli olan ekonomik özgürlük de değilmiş
Konuyu sulandırmanıza gerek yok bence.Eşim acisindan dusunmeyin diye eşime sordum şuan, kendi annemleri yatak odasinda yatirip seninkileri yatirmayinca kizar misin dedim. Kizmam verirsen yatarlar vermezsen yatmazlar bizimkiler de ona takilmaz dedi iciniz rahat olabilir izin aldim.
Konuyu sulandırmanıza gerek yok bence.
Ben güzellikle anlattım size demek istediğimi amacım polemik yaratmak değil,sizinkide olmasın.
Cevaplarınızdaki alayı sezebiliyorum.Ben yazdiğim şeyi bir sorun olarak yazmadim ki "fikrim bu" diye yazdim ne dememi bekliyorsunuz? Siz dogru degil iki aileyi de yatirin veya ikisini de yatirmayin dediniz diye ben hemen onu mu yapacagim? Keyfim nasil isterse esim icin de sorun degilse canimin istedigini yaparim ne cevap vereyim buna ben en fazla canim oyle istiyor yatak benim derim
Bırak yatağı vermek, gelen misafir yatak odasına girmez bile. Evli insanların yatak odalarına girilmez. O kapı, misafir varken hep kapalı tutulur hatta. Hiç mi bişey bilmiyo bu insanlar.Merhaba, yatili misafirle ilgili konular var ama benim derdim baska. Bununla ilgili konu yok baktim.
1.5 yillik evliyim. Gecen yaz esimin babasi rahatsizlandi bize gelip tedavi oldu. O sirada daha 1 yillik bile evli degildik. Hasta diye yatak odamizi babasina verdik. Hic sesim cikmadi.
Sonra babasi hastanede yatarken esimin ablasi ve esi geldi onlari da bizim yatagimizda yatirdik. Hastalik var diye yine sesim cikmadi.
simdi 1 ay once yine esimin ailesi geldi tedaviye. Biz yine yatak odamizi verdik hasta diye. Ama sorun su ki evimizde baska yaticak dogru duzgun yer yok. Artik sinirlerim bozuldu. Ev o kadar daginik ki evden calisan biriyim ama calisamiyorum.
Yatagimda yatildigi icin de tiksiniyorum ve o adam elini bile yikamiyor temiz degil guvenemiyorum. Esime kac kere kanepe alalim dedim almadi inatla. Ben de artik soylendim yeter diye. Babasi yuzunden covid oldum cok agri cektim ama sisme yatakta yattim. Kendi evimde berbat yasiyorum.
Ama bir yandan da vicdan azabi cekiyorum. Sizde haksiz miyim? Hasta diye yatagi illa vermeli miyiz?
Sadece yatak meselesi de değil, bütün eşyalarınız kıyafetleriniz orda. Biri orda yatarken nasıl girip çıkacaksınız? Nerde giyineceksiniz?Merhaba, yatili misafirle ilgili konular var ama benim derdim baska. Bununla ilgili konu yok baktim.
1.5 yillik evliyim. Gecen yaz esimin babasi rahatsizlandi bize gelip tedavi oldu. O sirada daha 1 yillik bile evli degildik. Hasta diye yatak odamizi babasina verdik. Hic sesim cikmadi.
Sonra babasi hastanede yatarken esimin ablasi ve esi geldi onlari da bizim yatagimizda yatirdik. Hastalik var diye yine sesim cikmadi.
simdi 1 ay once yine esimin ailesi geldi tedaviye. Biz yine yatak odamizi verdik hasta diye. Ama sorun su ki evimizde baska yaticak dogru duzgun yer yok. Artik sinirlerim bozuldu. Ev o kadar daginik ki evden calisan biriyim ama calisamiyorum.
Yatagimda yatildigi icin de tiksiniyorum ve o adam elini bile yikamiyor temiz degil guvenemiyorum. Esime kac kere kanepe alalim dedim almadi inatla. Ben de artik soylendim yeter diye. Babasi yuzunden covid oldum cok agri cektim ama sisme yatakta yattim. Kendi evimde berbat yasiyorum.
Ama bir yandan da vicdan azabi cekiyorum. Sizde haksiz miyim? Hasta diye yatagi illa vermeli miyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?