Yatılı görümce

Bari çocuğunuza mı baksınlar ? Pardon zorundalar mı ? Eşinizi bu yaşa kadar getirmişler,bir de onun çocuklarına mı bakmak zorundalar 7 24 ?
Ne güzel dünya ya.
Bu kadar rahatsızsanız çalışmayın ya da bakıcı tutun madem.Kimse çocuğunuza bakmak zorunda değil.Torunsa torun.O insanların da bir hayatı var.Doğururken onlar baksın diye mi doğurdunuz ?

Eşim hayatta konuşmazda...ama neye ihtiyaçları olsa yardım ediyoruz...istemeselerde eşim para verir ailesine...

Evet bekar... geçen hafta 5.gün kaldı hafta sonu evdeydim kaynanam yine kal dedi...
O zaman kv ye söyleyin hafta sonu kalmasına gerek yok zahmet olmasın ben evdeyim zaten farklı planlarimiz var deyin kırmadan izah edin .
Kv niye kızını sürekli bi yerlere sepetlemeye çalışıyor onu anlamadım ama .

Evde oldumu herşeye karışıyo biraz aksi bi karakter bütün sinirini annesinden babasından çıkarıyo o yüzden...

Hem çocuğa bedava baksınlar, hem evimde kalıyorlar diye şikayet edilsin. Sanki evlenirken adam mühendis profesör falandı da evlendikten sonra düz memurluğa geçti zemin sorun oldu.

Evimde kalan kişi çocuğuma bakmıyo ben evdeyken geliyo aakşam bize kalıyo sabah kaynanama gidiyo adıda bakıyo oluyo beş dk var aramızda daha kaç kere yazayım...

O zaman ayaginizi yorganiniza göre uzaticaksiniz. Evde oturup çocuğunuza bakacaksınız. Ve yahut ( gördüğüm kadariyla hicbir zarari olmadığı halde) gorumcenizin eviniz de kalmasindan rahatsiz olmayacaksiniz. Maalesef bu hayatta hicbir sey 4 4luk olmuyor. Insana her zaman tercih hakki doğuyor.. ALLAH gönlünüze gore versin..

Bana zararı yok zaten ama hiç kimse hergün evinde yatılı birini istemez bu kim olursa olsun...canı ister gelir kalır ona kapım herzaman açık ama böyle olmaz...

Tşk ederim allah herkesin gölüne göre verir inşallah...

Evde oldumu herşeye karışıyo biraz aksi bi karakter bütün sinirini annesinden babasından çıkarıyo o yüzden...
Hmm anladım.O zaman bence net olarak konuşun ona aksiyse size de aksidir yani.
Bence çocuğunuzu eve bırakın girumceye her ay düzenli para verin derim .
O şekilde laf edemez bence.
Hani bakiciya 1000 verecekseniz ona 500 verirsiniz mesela ama herkesin ağzı kapanır.

Siz nasil rahatsizlik duyuyorsaniz onlarda bu durumdan haz etmiyordur. Hic kimse evini kurulu düzenini birakip kardesi oglu bile olsa gidip kalmayi istemez. Onlar size yardimci olmak destek olmak cocugunuzu baskalarina birakmamak icin katlaniyorlardir. Bu durumda sizde evladiniz icin onlara katlanmak zorundasiniz benim fikrimce. Yinede kolay olmuyordur tabi hem calismak hemde eve gelince yanliz olamamak.

Öyle haklısınız yapcak birşey yok...

Arkadaşlar konu sahibinin üzerine gereksiz gidiliyor.
Allah aşkına siz ister nisiniz evde hergun gorumce olsun .
Ben kendi kardeşimi bile istemem yahu herkesin kendi düzeni var.
Ha çocuğa bakma konusunda hakkı verilebilir veya gorumce ya da kv en baştan bakmayız deselerdi insanlarda ona göre bi önlem alırdı.

Çocuğunuza bakılsın istiyorsanız şartları kabul edip şükredeceksiniz. Bu iş böyle, herşey hayal ettiğimiz gibi olmuyor. En iyisi mi iyi geçinmeye bakında kızın psikolojisi bozulmasın çocuğa iyi baksin.

Konunun tüm yorumlarını okudum.yeminle şiştim
Konu sahibi arkadaşım yanlış iki yorumun yüzünden şuan tepki alıyorsun. Onun haricinde ben seni haklı buldum.
Ama şu da aklıma geliyor çocuğunun uykusu bölünmesin diyemi acaba görümcem kalma kararı aldı sizde. Yanı sabah siz uyandirmayinda uyanınca alıp gitsin diye..Tabi böyle olsada size danışılması oda başka bir mevzu.
Biraz bekleyin bakalim devam edecekmi kalmaya. Olmadı tatlı bir dille böyle bizde kalıyorsun düzenini bozuyorsun üzülüyorum.Cocugumu ben sabah getiririm istersen . Sen düzenini bozma diye bir konuşma mi yapsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…