- 1 Haziran 2012
- 7.357
- 25.816
- 798
- Konu Sahibi Dolunay3536
-
Ben kimseye trip felan atmıyorum çocuğuma bakıyolar diye her ay ev alışverişinide yaparım ihtiyaçları olduğunda parada veririm görümcemlede sorunum yok zaten ben görümcemle iyi anlaşırım sadece ben görümceme bak demiyorum zorlamıyorumda çocuğumu ben kaynanama emanet ediyorum bu evliliği kurarken hiç bi faydaları olmadı bari çocuğuma baksınlar oğullarının zeminini zamanında sağlam kursalardı bende bi anne olarak çalışmazdım bende meraklı değilim çocuğumu bi yaşından beri bırakıp çalışmaya
Bnde 15 yaşnda fln sandım45 cnm
BAKmaya gelsinde kalmak nedir ya .. Bn olsam bende sinr olurdum. Eşin annenle konuşsun kardeşim rahat edemiyo bizde çocuğu size bırakalım de. Kaynanaya harçlık babında her ay belli bi miktar para verin. Yoruluyordur kadın biraz yüzü güler.
O zaman kv ye söyleyin hafta sonu kalmasına gerek yok zahmet olmasın ben evdeyim zaten farklı planlarimiz var deyin kırmadan izah edin .Evet bekar... geçen hafta 5.gün kaldı hafta sonu evdeydim kaynanam yine kal dedi...
Peki niye sizde kaldığını sordun mu
Yeni bir gorumceciginiz yahut kayinbiraderciginiz dogarsa şaşırmayın bu işin sonundaBilmiyorum bizden çok baş başa kaldığı kesin ☺
O zaman kv ye söyleyin hafta sonu kalmasına gerek yok zahmet olmasın ben evdeyim zaten farklı planlarimiz var deyin kırmadan izah edin .
Kv niye kızını sürekli bi yerlere sepetlemeye çalışıyor onu anlamadım ama .
Yeni bir gorumceciginiz yahut kayinbiraderciginiz dogarsa şaşırmayın bu işin sonunda
Hem çocuğa bedava baksınlar, hem evimde kalıyorlar diye şikayet edilsin. Sanki evlenirken adam mühendis profesör falandı da evlendikten sonra düz memurluğa geçti zemin sorun oldu.
O zaman ayaginizi yorganiniza göre uzaticaksiniz. Evde oturup çocuğunuza bakacaksınız. Ve yahut ( gördüğüm kadariyla hicbir zarari olmadığı halde) gorumcenizin eviniz de kalmasindan rahatsiz olmayacaksiniz. Maalesef bu hayatta hicbir sey 4 4luk olmuyor. Insana her zaman tercih hakki doğuyor.. ALLAH gönlünüze gore versin..
O zaman ayaginizi yorganiniza göre uzaticaksiniz. Evde oturup çocuğunuza bakacaksınız. Ve yahut ( gördüğüm kadariyla hicbir zarari olmadığı halde) gorumcenizin eviniz de kalmasindan rahatsiz olmayacaksiniz. Maalesef bu hayatta hicbir sey 4 4luk olmuyor. Insana her zaman tercih hakki doğuyor.. ALLAH gönlünüze gore versin..
Hmm anladım.O zaman bence net olarak konuşun ona aksiyse size de aksidir yani.Evde oldumu herşeye karışıyo biraz aksi bi karakter bütün sinirini annesinden babasından çıkarıyo o yüzden...
E iyi tamam da baska çözüm var mi sizce? Kreş pahali. Bakici ise ne kadar güvenilir?Bana zararı yok zaten ama hiç kimse hergün evinde yatılı birini istemez bu kim olursa olsun...canı ister gelir kalır ona kapım herzaman açık ama böyle olmaz...
E iyi tamam da baska çözüm var mi sizce? Kreş pahali. Bakici ise ne kadar güvenilir?
Siz nasil rahatsizlik duyuyorsaniz onlarda bu durumdan haz etmiyordur. Hic kimse evini kurulu düzenini birakip kardesi oglu bile olsa gidip kalmayi istemez. Onlar size yardimci olmak destek olmak cocugunuzu baskalarina birakmamak icin katlaniyorlardir. Bu durumda sizde evladiniz icin onlara katlanmak zorundasiniz benim fikrimce. Yinede kolay olmuyordur tabi hem calismak hemde eve gelince yanliz olamamak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?