Çok güzel bir fikir. Aklımda tutayım da belki ileride lazım olurDalsana odaya "Ay bi çığlık duydum kavga mı ediyorsunuz ayyyy ay o neğğ?" filan diye.
Rahat ettirme ki gitsinler.
Konu kırmızı gecelik, leopar tayt ve gırgır'a bağlanmaz değil mi?
İçeriğin özüne mi dönseniz kırmızı noktalı çin çin erik kiraz show programına dönüyor konu, he bir ricam daha var didişmeyin üsluplara dikkat edin lütfen.
Konu sahibinin kocasıda sorsun madem planınız ne diye geline mi kalmış onun derdine düşmek
Esim her zaman erken yatar ama ben duymamam gereken sesleri duyuyorum maalesef
Biz eşimizle tatil için gittiğimiz yerde yatılıya kalınca annemin evi bile olsa yeterince rahat olamıyoruz. Bunlar nasıl rahat ediyor anlamadımHerkese merhaba gorumcem 1 ay once evlendi eşimde eşine yanında iş ayarladi kurulu düzenleri olmadığı icin geldiler bize yerleştiler 3 haftadır bizdeler ama ne ev arama dertleri var nede söylemleri bi aksam birlikte oturuyoruz hic ev bakma konusu gecmiyor evimde rahat rahat oturamaz kalkamaz oldum esime konuyu aciyorum omur boyu bizde kalacak halleri yok nasilsa gidecekler ses etme diyor sizce bu sacma duruma daha ne kadar tahammül etmeliyim yada bi cozum onerisi olan var mi
Bi yaşımıza daha gire gire olduk mu sana 75'lik nineEsim her zaman erken yatar ama ben duymamam gereken sesleri duyuyorum maalesef
Mesajı okuduktan sonra gelen malum bölüme girip başlık aratma isteğiGerdeğe de sizin evde mi girdi bunlar
Siz rahat edemiyorsunuz tamam da onlar nasıl rahat ediyor? 1 aylık evli bu adamlar hiç fingirdemiyor mu ayoltövbeler olsun bu nasıl iş
Görümceniz inşallah cinsellik bölümüne abimle yengem evdeyken mutfakta seviştik diye konu açmıyordur
Seni gibiYani sizde var ya , empati kurun her saniye sizin ne zaman gideceğinizi düşünen bi ev sahibi olmasını ister miydiniz karşınızda?
İllaki gidecek bu adamlar temelli yerleşmediler ya
Evinizi açmış bi iyilik etmişsiniz bari arkasında durun.
Hem ne malum karı koca kendi aralarında bi plan yapıp ev aramadıkları illa size yayın mı yapacaklar ne düşündüklerini.
Şu görümceleri sevmeyen gelinlerede ekstra tilt oluyorum. Kocalarını sanırsın leylekler getirdi
Senin gibi görümce sevilmez. 6 tane görümcem var hepsini çok seviyorumYani sizde var ya , empati kurun her saniye sizin ne zaman gideceğinizi düşünen bi ev sahibi olmasını ister miydiniz karşınızda?
Hem ne malum karı koca kendi aralarında bi plan yapıp ev aramadıkları illa size yayın mı yapacaklar ne düşündüklerini.
Şu görümceleri sevmeyen gelinlerede ekstra tilt oluyorum. Kocalarını sanırsın leylekler getirdi
İnsanların ar damarı patlamış yüzü yırtılmış.Açık açık konuşunHerkese merhaba gorumcem 1 ay once evlendi eşimde eşine yanında iş ayarladi kurulu düzenleri olmadığı icin geldiler bize yerleştiler 3 haftadır bizdeler ama ne ev arama dertleri var nede söylemleri bi aksam birlikte oturuyoruz hic ev bakma konusu gecmiyor evimde rahat rahat oturamaz kalkamaz oldum esime konuyu aciyorum omur boyu bizde kalacak halleri yok nasilsa gidecekler ses etme diyor sizce bu sacma duruma daha ne kadar tahammül etmeliyim yada bi cozum onerisi olan var mi
Ne yap biliyor musun? Eşleriniz işteyken çayını kekini böreğini yap görümcenle çay keyfi yaparken "Nasıl bir evde oturmayı düşünüyorsun, aklında birşey var mı? Kriterlerin neler, kaç odalı istiyorsun" vs. Gibi muhabbete gir. Birde internetten kiralık daire ilanlarına bak, canım sizin için evlere baktım şöyle güzel böyle güzel filan de, linklerini gönder görümcenin whatsabına msj olarak filan. Hatta akşam eşleriniz geldiğinde aaa canım geçen gün şuraya gittim de orda kiralık daire ilanı gördüm, bina da yeniymiş filan diye çevrenizde gördüğünüz kiralık boş dairelerden örnek verin filan. Belki o zaman akıllarına gelir.Herkese merhaba gorumcem 1 ay once evlendi eşimde eşine yanında iş ayarladi kurulu düzenleri olmadığı icin geldiler bize yerleştiler 3 haftadır bizdeler ama ne ev arama dertleri var nede söylemleri bi aksam birlikte oturuyoruz hic ev bakma konusu gecmiyor evimde rahat rahat oturamaz kalkamaz oldum esime konuyu aciyorum omur boyu bizde kalacak halleri yok nasilsa gidecekler ses etme diyor sizce bu sacma duruma daha ne kadar tahammül etmeliyim yada bi cozum onerisi olan var mi
Görümcesini sevmediğini de nereden çıkardınız burada empati yapması gereken gelin değil görümce bu arada. Yeni evli birde daha düşünceli olması gerekir, yeni evli biri 3 hafta veya aylarca başkasının evinde nasıl rahat kalabilir? Kalıyorsa da planlarından ev sahibine bahsedecek yok öyle bi dünya. Benim evimde kalıyorsa düşüncelerini söyleyecek tabiki. Empati dediğimiz başkalarının huzurunu rahatını bozmaksa öyle empati olmaz.Yani sizde var ya , empati kurun her saniye sizin ne zaman gideceğinizi düşünen bi ev sahibi olmasını ister miydiniz karşınızda?
Eşimin annesi babası memleketten bize kalmaya geldikleri zaman sevişmeye çekiniyor onlara en ufak bir ses gider, duyarlar diye yapamıyor. Bazen kayınpeder kvnin gezmeye bir yerlere gidecekleri zamanı kolluyorduk ve onlar gelmeden acele acele yapmaya çalışıyorduk, bazen de onlar uyurken ben eşimi zorluyordum sessizce yapmaya çalışıyorduk. Ama gerçekten zor oluyor evde birisi olunca. Eşine istediğin gibi sarılamıyor, istediğin gibi vakit geçiremiyorsun. Birde ben mutfakta iş yaparken müzik dinlemeyi çok severim, öğlen mutfakta bulaşık yemek vs. işlerini hallederken müziğin sesi kısık olduğu halde kızım kapa artık şu müziği diye karışmaya başladı, o da diğer odada tv izliyor eşimle, eşimde bana hayır canım kapatmana gerek yok, kapatmayacak anne dedi. Ama yinede keyfim kaçtı. Düzeni bozuluyor insanın.Biz eşimizle tatil için gittiğimiz yerde yatılıya kalınca annemin evi bile olsa yeterince rahat olamıyoruz. Bunlar nasıl rahat ediyor anlamadım
Aaaa haklısınız. Siz evin sahibi olduğu için size düşüyor demi? Gelin kapıdaki paspas. AjajsjsjahaKonu sahibinin kocasıda sorsun madem planınız ne diye geline mi kalmış onun derdine düşmek
Sizin kocanızı görümceniz doğurdu sanırım. Biz anne baba dan olur sanıyordum ama neysssssYani sizde var ya , empati kurun her saniye sizin ne zaman gideceğinizi düşünen bi ev sahibi olmasını ister miydiniz karşınızda?
Ne şeker bı yenge :)İyide anacim ev benim ya hani ne demek yani gelinemi kalmis tamam bende birsey demiyorum ama en azindan planlarindan haberim olsun 1 ay sonra gidecegiz desinler 2 ay sonra desinler hani bi laf vardir beklenen gün gelecekse cekilen çileler kutsaldır diye bende günümü cezami bileyim ona gore sabredeyim degil mi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?