Konu sahibinin kocasıda sorsun madem planınız ne diye geline mi kalmış onun derdine düşmek
Yuh bence esinize bunu ima edin.. o zaman kim kimi gonderiyor görürüz esiniz kapiyi gosterir valla ic guveysinden hallice beye.Esim her zaman erken yatar ama ben duymamam gereken sesleri duyuyorum maalesef
Ahaha aşırı mantıklı bir tavsiyeDalsana odaya "Ay bi çığlık duydum kavga mı ediyorsunuz ayyyy ay o neğğ?" filan diye.
Rahat ettirme ki gitsinler.
o zaman bir sorun hangi taraftan ev tutmayı düşünüyorsunuz diye belki bir aydınlanma gelir ,bir zahmet açıklama yaparlarTam olarak ayni sorularin cevaplarini bende merak ediyorum
Ayy ne kadar utanç verici bir durum yaaEsim her zaman erken yatar ama ben duymamam gereken sesleri duyuyorum maalesef
Bismillahhh , değişik şeyler görürse yaDalsana odaya "Ay bi çığlık duydum kavga mı ediyorsunuz ayyyy ay o neğğ?" filan diye.
Ahaha aşırı mantıklı bir tavsiye
Kötü görümcecik yoktur evinde amiplik yapılmasını istemeyen zalım yengeler vardırGörümcenin yatılısı, yatısızı, çok bilmişi, tek vasfı telefon kurcalamak olanı, aklı sadece hainliğe çalışanı.... kısacası görümce çekilmez.
Çok mantıklı konuştuğunu zannettiği için herkese laf söyleyeni, kararmış çöpe dönmüş kalbi yüzünden mutlu insan görmeye tahammülü olmayanı, saygısızı.... böyle versiyonlarıda var. O hele hiç çekilmez.
Konu sahibinin kocasıda sorsun madem planınız ne diye geline mi kalmış onun derdine düşmek
ya da dalsın odaya "ayy çok sıcak oldu dur şu camları kapıları açalım da cereyan yapsın azcık essin ohhhh nabıyosunuz siz hadi uyuyun bakıyım serin serin" deyip Fatmagül'ün yengesi gibi yelpazelene yelpazelene çıksınDalsana odaya "Ay bi çığlık duydum kavga mı ediyorsunuz ayyyy ay o neğğ?" filan diye.
Bismillahhh , değişik şeyler görürse ya...
Her türlü gıcık olunan yatılı misafire uyarlanabilirVe aşırı eğlenceli de.
Ya bi görümcem olsun, bende kalsınlar ve sevişsinler istedim şu an ciddi ciddi.
Zıkkım ederim tüm cicim aylarını:
"Ay çığlık duydum kavga mı.. Ayyy pardon"
"Dövme şu kızı!!! Aayy ay pardon, aa doggy mi o?"
"Ay hırsız mı girdi? Nerede ay sesler geliyor, size mi saldır... Ay affedersiniz sevişiyomuşsunuz pardon"
"Canıımm dayaannn geldiiim!! Pis adam utan... Aa cinsel seksmiş pardon dövüyorsun sandım"
"Bana mı seslendin? Ay... Öff.. Yine mi sevişiyodunuz, alışamadım gitti."
"Hiç sesiniz çıkmıyodu merak ettim, iyisiniz di miğğ?" (Uyurlarken de dalıyor artık durduk yere)
Ayy ne kadar utanç verici bir durum yaagörümcenin sesinin duyulduğunun farkında olması gerekir. Yan odanızda filan mı kalıyorlar?
İyide anacim ev benim ya hani ne demek yani gelinemi kalmis tamam bende birsey demiyorum ama en azindan planlarindan haberim olsun 1 ay sonra gidecegiz desinler 2 ay sonra desinler hani bi laf vardir beklenen gün gelecekse cekilen çileler kutsaldır diye bende günümü cezami bileyim ona gore sabredeyim degil mi ama
Ben WC’ye girmeye bile utanıyodum millete bak beYan odamiz degil ama oturma odasinin yani bende de var biraz onlar çekilince benimde odama cekilmem lazim ama uyku tutmayınca mecburen tv izliyorum ister istemez bazi seyler duyuluyor
Senin gibi görümce zor bulunur bikergirlBen WC’ye girmeye bile utanıyodum millete bak be
Gelinden dertli bir görümcesiniz sanırım ama sizde esinizin kardeşinin ve kocasının haftalarca sizde kaldığını düşünün. Zorunda değilYani sizde var ya , empati kurun her saniye sizin ne zaman gideceğinizi düşünen bi ev sahibi olmasını ister miydiniz karşınızda?
İllaki gidecek bu adamlar temelli yerleşmediler ya
Evinizi açmış bi iyilik etmişsiniz bari arkasında durun.
Hem ne malum karı koca kendi aralarında bi plan yapıp ev aramadıkları illa size yayın mı yapacaklar ne düşündüklerini.
Şu görümceleri sevmeyen gelinlerede ekstra tilt oluyorum. Kocalarını sanırsın leylekler getirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?