Yatılı görümce

Esim her zaman erken yatar ama ben duymamam gereken sesleri duyuyorum maalesef
Yuh bence esinize bunu ima edin.. o zaman kim kimi gonderiyor görürüz esiniz kapiyi gosterir valla ic guveysinden hallice beye.

yanlis anlamayin da misafirlikte yapilacak sey değil. Elalemin koltugunda ne genislik ya. Duşa muşa nasi giricekler irrite oldum.

Yuzde bin ikiyuz haklisiniz cok bile kalmışlar

Görümcenin yatılısı, yatısızı, çok bilmişi, tek vasfı telefon kurcalamak olanı, aklı sadece hainliğe çalışanı.... kısacası görümce çekilmez.
Çok mantıklı konuştuğunu zannettiği için herkese laf söyleyeni, kararmış çöpe dönmüş kalbi yüzünden mutlu insan görmeye tahammülü olmayanı, saygısızı.... böyle versiyonlarıda var. O hele hiç çekilmez.

Bence rahatlarini kaçırın biraz. Oo sizin de eviniz gibi davranmayin ufak tatsizliklar çıkarın. Ay bu sabah salondan bisey alacaktim siz uyuyosunuz diye giremedim :)))))))

Yada malum sesler cikan gunler
Gece sesten uyuyamadim ne sesi onu da anlamadim:)))
Yada
Ya siz hangi semtten ev dusunuyordunuz :)) biz de bakalim ben ev bakmaya bayilirim

Valla oyle boyle gönderin bu olmaz huzurunuz kacar ayıptir ya. Esinizin anne babasi bu duruma he mi diyor? Benim kardesim evlensin esinin abisinin evine yerleşsin valla millete birakmam sozlerimle ben rezil ederim

Ahaha aşırı mantıklı bir tavsiye

Ve aşırı eğlenceli de.
Ya bi görümcem olsun, bende kalsınlar ve sevişsinler istedim şu an ciddi ciddi.
Zıkkım ederim tüm cicim aylarını:
"Ay çığlık duydum kavga mı.. Ayyy pardon"
"Dövme şu kızı!!! Aayy ay pardon, aa doggy mi o?"
"Ay hırsız mı girdi? Nerede ay sesler geliyor, size mi saldır... Ay affedersiniz sevişiyomuşsunuz pardon"
"Canıımm dayaannn geldiiim!! Pis adam utan... Aa cinsel seksmiş pardon dövüyorsun sandım"
"Bana mı seslendin? Ay... Öff.. Yine mi sevişiyodunuz, alışamadım gitti."
"Hiç sesiniz çıkmıyodu merak ettim, iyisiniz di miğğ?" (Uyurlarken de dalıyor artık durduk yere)

Kötü görümcecik yoktur evinde amiplik yapılmasını istemeyen zalım yengeler vardır burası ponçik görümceciklerle kaynıyor..en merak ettiğimde aynı dert kendi başlarına gelse böyle bir durumda ne kadar “empati” yapabilecekleri

Konu sahibinin kocasıda sorsun madem planınız ne diye geline mi kalmış onun derdine düşmek

İyide anacim ev benim ya hani ne demek yani gelinemi kalmis tamam bende birsey demiyorum ama en azindan planlarindan haberim olsun 1 ay sonra gidecegiz desinler 2 ay sonra desinler hani bi laf vardir beklenen gün gelecekse cekilen çileler kutsaldır diye bende günümü cezami bileyim ona gore sabredeyim degil mi ama

Dalsana odaya "Ay bi çığlık duydum kavga mı ediyorsunuz ayyyy ay o neğğ?" filan diye.
Rahat ettirme ki gitsinler.
ya da dalsın odaya "ayy çok sıcak oldu dur şu camları kapıları açalım da cereyan yapsın azcık essin ohhhh nabıyosunuz siz hadi uyuyun bakıyım serin serin" deyip Fatmagül'ün yengesi gibi yelpazelene yelpazelene çıksın

Her türlü gıcık olunan yatılı misafire uyarlanabilir

Ayy ne kadar utanç verici bir durum yaa görümcenin sesinin duyulduğunun farkında olması gerekir. Yan odanızda filan mı kalıyorlar?

Yan odamiz degil ama oturma odasinin yani bende de var biraz onlar çekilince benimde odama cekilmem lazim ama uyku tutmayınca mecburen tv izliyorum ister istemez bazi seyler duyuluyor

Pehhh sen gelinsin gelinnn haddini bil biraz O alintiladigin arkadas muhtemelen damat olacak Gelin olursa o zaman gorurum ben onu.

Gelinden dertli bir görümcesiniz sanırım ama sizde esinizin kardeşinin ve kocasının haftalarca sizde kaldığını düşünün. Zorunda değil

Hayır neden kayinvalide değil de sizde kalıyor ayrıca ne kadar abes yeni evlisin abinin evinde kalmak banyo vs nedense kendimi düşününce aşırı utandım büyük ihtimalle sizden habersiz size iç güvesi gelmiş Allah utandırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…