Yatılı görümce

Gelinden dertli bir görümcesiniz sanırım ama sizde esinizin kardeşinin ve kocasının haftalarca sizde kaldığını düşünün. Zorunda değil

Ayrica ben gorumcemi sevmiyorum demedim bi sorunum da var demedim kocası olmasin gelsin kalsin sıkıntı degil ben onun yaninda sortlada gezerim taytlada ama aksam 6 dan sonra gunluk kıyafetlerimi giymem gerekiyor ve bana ozel hicbirsey kalmıyor

Size cevap yazmamıştım zaten burda

Kayinvalide baska ilde konuyu yazdim keske tek konuya sigdirsaydim hepsini

Cinsel seks nedir ya

iyi bir yenge de alternatif bahanelerle odaya dalabilir mesela ana-kız hasret gidersin diye gecenin ilerleyen saatlerinde kv görüntülü aranıp görümcelerin odasına aniden dalıp annen seninle de konusacakmış, seni özlemis denilebilir.

Hepiniz psikopatsiniz yemin olsun

Bu şartlarda evlendiklerine göre 3 senede kalsa rahatsız olmazlar. Ben şaşırmadım. En iyisi siz kiralik ev bakın . Ebediyen burada kalacak değilsiniz heralde diyin

Galiba haklisiniz bu gidisle o olabilir

Şu görümceleri sevmeyen gelinlerede ekstra tilt oluyorum. Kocalarını sanırsın leylekler getirdi
Kocalarını kardeşleri mi getirdi???

Yeni evli bir çiftin ne işi var sizin evinizde ya, hem onlara yazık hem size. Yani çok üzücü bir sey, yeni evlendin, eşini arzuluyorsun ama ancak TV kapanıp ev sahipleri salondan çıkınca, üstüne nevresim örtülmüş cekyatta ses çıkarmadan sevisebiliyorsun. Öncesinde ve sonrasında yıkanmak istesen peşpeşe dusa girmenin vermiş olduğu gizli mesaj var. Yani haftalarca nasıl rahatsız olmadan böyle yaşayabilirler ki???
Çok anlamsız. Hazır korona da var, işler yoluna girene kadar virüsü bahane edip erteleselerdi keşke evlilikleri. Yani şimdi evlendiler de karı koca mi oldular? Saçma sapan isler

Ahahhaha
Odaya her türlü bahaneyle gire gire artık görümce-damat kapıyı kilitliyormış.
Koçbaşı sipariş ediyormuş netten, kapıyı kırıp giriyormuş onla içeri "FBI Open door" dadında.
Sayko gelin.
Ya en güzeli bu biliyor musun, sülalenin delisi olmak. O zaman kimse elleşmiyor sana, herkes "Applamsın" çekiyor filan.
Böyle sessiz sakin milleti idare ettikçe tepene biniyorlar, yapmayın canım, yırtık olun, utanmaz olun az.
Bak rabbım biliyor, manyakların karşısına böyle tipleri çıkarmıyor, benim mesela, ne görümce sorunum var ne kv, ne elti yok ne komşu ne bi şey... Hiçbir sorunum yok. Niye? Çünkü ben kendim sorunum ve bana bulaşan yok.
Böyle olun.

Hepiniz psikopatsiniz yemin olsun

İnsanlık ölmüş yazık...

Ben kv ile konusacagım, güleceğim, eğleneceğim yan odada görümce belki duyacak, annesi acaba onu artık sevmiyor mu diye içerleyecek, yo yoo ben anne ve kızın arasının açılmasını istemem.

Sonra tv izlerken belki meyve/çerez yiyeceğim, yan odadan sesler gelecek, demekki daha uyumamislar diyeceğim sonra tek başıma benim boğazimdan nasıl geçsin, kalkar onlara da meyve servisi yaparim hemen.

Belki oda havasiz kalmistir farkinda olmazlar girer cami açar havalandiririm rahat rahat uyusunlar derim...

Her şeyi geçtim bunlar yeni evli sonuçta. Nasıl abisinin evinde kocasıyla rahat ediyor. Kafamda deli sorular

Peki sanki size başka biri yatıya gelecekmiş gibi bir durum yaratsanız. Yakın arkadaş olur, akraba olur. Mesela Ekim'in ilk haftası gelecek olsun. Böylece görümceyle kocasına da ev bulmaları için yeterince zaman tanımış olursunuz. Sizin de çilenizin biteceği tarih belli olur.

Kayinvalide baska ilde konuyu yazdim keske tek konuya sigdirsaydim hepsini
Damat tarafi peki onlar da mi baska yerde.. tabi gorumce hanim kv kalacagina abi de kalir daha iyi.. umarim kendi gorumcesi yoksa kayni da gelir 1 2 ay kalir da gorur anyayi konyayi

Konu kırmızı gecelik, leopar tayt ve gırgır'a bağlanmaz değil mi?
İçeriğin özüne mi dönseniz kırmızı noktalı çin çin erik kiraz show programına dönüyor konu, he bir ricam daha var didişmeyin üsluplara dikkat edin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…