Gelinden dertli bir görümcesiniz sanırım ama sizde esinizin kardeşinin ve kocasının haftalarca sizde kaldığını düşünün. Zorunda değil
Size cevap yazmamıştım zaten burdaAyrica ben gorumcemi sevmiyorum demedim bi sorunum da var demedim kocası olmasin gelsin kalsin sıkıntı degil ben onun yaninda sortlada gezerim taytlada ama aksam 6 dan sonra gunluk kıyafetlerimi giymem gerekiyor ve bana ozel hicbirsey kalmıyor
Hayır neden kayinvalide değil de sizde kalıyor ayrıca ne kadar abes yeni evlisin abinin evinde kalmak banyo vs nedense kendimi düşününce aşırı utandım büyük ihtimalle sizden habersiz size iç güvesi gelmiş Allah utandırmasın
Size cevap yazmamıştım zaten burda
Ve aşırı eğlenceli de.
Ya bi görümcem olsun, bende kalsınlar ve sevişsinler istedim şu an ciddi ciddi.
Zıkkım ederim tüm cicim aylarını:
"Ay çığlık duydum kavga mı.. Ayyy pardon"
"Dövme şu kızı!!! Aayy ay pardon, aa doggy mi o?"
"Ay hırsız mı girdi? Nerede ay sesler geliyor, size mi saldır... Ay affedersiniz sevişiyomuşsunuz pardon"
"Canıımm dayaannn geldiiim!! Pis adam utan... Aa cinsel seksmiş pardon dövüyorsun sandım"
"Bana mı seslendin? Ay... Öff.. Yine mi sevişiyodunuz, alışamadım gitti."
"Hiç sesiniz çıkmıyodu merak ettim, iyisiniz di miğğ?" (Uyurlarken de dalıyor artık durduk yere)
Cinsel seks nedir ya
iyi bir yenge de alternatif bahanelerle odaya dalabilir mesela ana-kız hasret gidersin diye gecenin ilerleyen saatlerinde kv görüntülü aranıp görümcelerin odasına aniden dalıp annen seninle de konusacakmış, seni özlemis denilebilir.
Şimdi anladımBiliyorum bende diger arkadasa binayen yazdim onu alintilamissiniz ya ben siz alintilayinca anladim beni elestirdigini
Bu şartlarda evlendiklerine göre 3 senede kalsa rahatsız olmazlar. Ben şaşırmadım. En iyisi siz kiralik ev bakın . Ebediyen burada kalacak değilsiniz heralde diyin
Kocalarını kardeşleri mi getirdi???Şu görümceleri sevmeyen gelinlerede ekstra tilt oluyorum. Kocalarını sanırsın leylekler getirdi
Cinsel seks nedir ya
iyi bir yenge de alternatif bahanelerle odaya dalabilir mesela ana-kız hasret gidersin diye gecenin ilerleyen saatlerinde kv görüntülü aranıp görümcelerin odasına aniden dalıp annen seninle de konusacakmış, seni özlemis denilebilir.
Hepiniz psikopatsiniz yemin olsun
Her şeyi geçtim bunlar yeni evli sonuçta. Nasıl abisinin evinde kocasıyla rahat ediyor. Kafamda deli sorularHerkese merhaba gorumcem 1 ay once evlendi eşimde eşine yanında iş ayarladi kurulu düzenleri olmadığı icin geldiler bize yerleştiler 3 haftadır bizdeler ama ne ev arama dertleri var nede söylemleri bi aksam birlikte oturuyoruz hic ev bakma konusu gecmiyor evimde rahat rahat oturamaz kalkamaz oldum esime konuyu aciyorum omur boyu bizde kalacak halleri yok nasilsa gidecekler ses etme diyor sizce bu sacma duruma daha ne kadar tahammül etmeliyim yada bi cozum onerisi olan var mi
Hahahahaha ya çok güldüm gece gece , Allah da seni hep güldürsünÇok değişikse not alır, sonra eşiyle denemek için. Nolmuş?
Şu an cinsel olmayan seksi sorguluyor dusunuyorum nasil birsey o acaba.. soyunmadan olan miydi. Aa cinsel seksmiş
Damat tarafi peki onlar da mi baska yerde.. tabi gorumce hanim kv kalacagina abi de kalir daha iyi.. umarim kendi gorumcesi yoksa kayni da gelir 1 2 ay kalir da gorur anyayi konyayiKayinvalide baska ilde konuyu yazdim keske tek konuya sigdirsaydim hepsini
Kusasım gelooorr diye konu açan kız burada millete akıl veriyor işte. Boşuna ciddiye alıp banlanmayın, değmez. Bırakalım kendi kendine saçmalasınAynı zamanda kusası gelen arkadaş mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?