Gerdeğe de sizin evde mi girdi bunlar
Siz rahat edemiyorsunuz tamam da onlar nasıl rahat ediyor? 1 aylık evli bu adamlar hiç fingirdemiyor mu ayoltövbeler olsun bu nasıl iş
Görümceniz inşallah cinsellik bölümüne abimle yengem evdeyken mutfakta seviştik diye konu açmıyordur
Gerdeğe de sizin evde mi girdi bunlar
Siz rahat edemiyorsunuz tamam da onlar nasıl rahat ediyor? 1 aylık evli bu adamlar hiç fingirdemiyor mu ayoltövbeler olsun bu nasıl iş
Görümceniz inşallah cinsellik bölümüne abimle yengem evdeyken mutfakta seviştik diye konu açmıyordur
Evet ne ararsak var konularında :)Aynı zamanda kusası gelen arkadaş mıydı
kiralık ev öyle ha deyince bulunmuyor en azından ev bakmaya falan başlamaları lazım bir plan proje belirlemeleri lazım bu rahatlıkla bunların taşınmaları 3 ayıda bulur
Sizi seve seve çağırmışlar sizin eviniz varmış misafir olmuşsunuz başım üstüne diyerek.... Bu konuda zorla zorundalık zorla misafir olmak var midafirliğin süresi de belirsiz aynı şey değilValla bilemiyorum ki ben ablama gidince üç ay da kaldım çok ısrar ederdi ben rahatsız olurdum . Anne babam geldi temmuzda ağustosa kadar kaldı . Eşim de çok fazla ısrar etti kalsınlar diye. Kayınvalidem de gelse seve seve çok seve seve ağırlarim niye rahatsız oluyorsunuz ki
Aman yarabbiEvet ne ararsak var konularında :)
ise yeni girmis 3 hafta olmuş daha.oncesini bilmiyorume maaşları varsa hiç mi birikmedi evlenmeden önce.eşyalı 1 artı 1 tutulurdu gene de başkasının evinde kalınmazdı
peki ev depozito taşınma masrafları için maaş mi bekleniyor yoksa ellerinde bunları karşılayacak maddiyat var mı?Oyle demeyeydin iyiydi 3 ay felan çekemem o kadarini
Esim her zaman erken yatar ama ben duymamam gereken sesleri duyuyorum maalesef
Eşinizin durumu nasıl? Yani borç,avans filan verse bu ev tutma durumları için?Oyle demeyeydin iyiydi 3 ay felan çekemem o kadarini
Valla burda a desem abooo ne dedin sen diye sırayla şikayete geçiyorlar zatenAman kardeş burada gelincikler çok üstüne çullanırlar şimdi
kıskandımm yavv sevmesinler seniii .sitenin eski kulağı kesikleri sevsin sadece valla çokk kıskandım bakkkk
peki ev depozito taşınma masrafları için maaş mi bekleniyor yoksa ellerinde bunları karşılayacak maddiyat var mı?
Tam olarak ayni sorularin cevaplarini bende merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?