- Konu Sahibi sternoklavikular
-
Mümkünse konu sahibi buraya konu açmasın ya cidden insanların ayarlarıyla oynuo değişik:)Keyfim istedi diye bir şey yok. Konunuza yorum yapanlara azarlar gibi cevap veremezsiniz.
Üslubu inanılmaz çirkin.Kimseyi beğenmeyen burnu havada tiplere benziyorsunuz kusura bakmayın
Milleti tahrik etmek için konu açıyor resmen.Mümkünse konu sahibi buraya konu açmasın ya cidden insanların ayarlarıyla oynuo değişik:)
Çok şık açmıyor gördüğüm kadarıyla sanki regli zamanlarında gelip yazıyor gibi.Mümkünse konu sahibi buraya konu açmasın ya cidden insanların ayarlarıyla oynuo değişik:)
Konu sahibi dinlenme moduna geçti döndükten sonra kaldığı yerden devam eder.Döüş bitti mi
AhahahÇok şık açmıyor gördüğüm kadarıyla sanki regli zamanlarında gelip yazıyor gibi.
Eğer ban yemediyse gelir şuan antrenman yapıyor olabilir.Ahahahkaçtı galiba konu sahibi. Ortalıkta görünmüyo
Gerçekten sadece bi problemi varsa yazsın buraya birlikte çözelim istemiştim. O yüzden ilk başta o soruyu sordum ama agresif tavrından ödün vermedi. Çok değişik bi tip :)Eğer ban yemediyse gelir şuan antrenman yapıyor olabilir.
Belki de kocasına hizmet etmekle meşguldürmerak etmeyin birazdan gelir eltisine kocasına söyleyemediğini bizlere söyler sonra da sefil hayatına geri döner
Problem konu sahibinin birebir kendisi zaten evde kedi gibi buraya gelince panter kesiliyor.Gerçekten sadece bi problemi varsa yazsın buraya birlikte çözelim istemiştim. O yüzden ilk başta o soruyu sordum ama agresif tavrından ödün vermedi. Çok değişik bi tip :)
Tüm gün birlikte mi olmak zorundasınız ? Ortak yön olmayabilir de çivili yatak mi var ? Eşiniz sizi bu duruma mecbur bırakıyor siz de bir şey diyemiyorsaniz tadını çıkarın en azından. 1 günden tatil neden zehir olsun ?Eltimde yatılı kalmak istemiyorum eşim zorla götürüuorrrrr 1 gece bari kal diyor stres yaptım rahat edemeyeceğimi biliyorum neden kalmak zorundayım kalacak o kadar çok yer var ki mesele başkasında kalmak olsa off nasl geçecek bugün kadinla ortak bir yönüm yok önceden samimiyetim yok eşime sinir oldum tatili mi bok edecek nasıl geçer ya koca bir gün
Boşanalım deyince hiçbir adım atmayan, aşkım canım sevgilim demeyen, sevgisini dile getirmeyen, fotoğrafınızı sosyal medyaya koymayan eşiniz mi? Ahahahahaha:) kocam bana tapıyor tatlım merak etme
Abartma yaaaaaa ! O dindar diye sana zorla elbise mi giydirecek. Sadece 1 kez düğünde gördüğün insan için bu ne on yargı belki senden kat ve kat daha anlayislidir?Kadın cok dindar sohbetmiz bir değil yanında rahat giyinemem uzun elbise almam lazım belkide ayrı ayrı evlerde yatıcaz kızlar erkeler ayrı daralıyorm gitmeden
Kocası tapiomus kendisine filan :)))Problem konu sahibinin birebir kendisi zaten evde kedi gibi buraya gelince panter kesiliyor.
Eski konularından hatırladığım kadarıyla kocası konu sahibini pek tınlamıyor.Kocası tapiomus kendisine filan :)))
Yukarda birinin yorumuna öyle cevap vermiş.:)Eski konularından hatırladığım kadarıyla kocası konu sahibini pek tınlamıyor.
kendisini tınlayan bir biz varız bizi de sevmiyor haspamEski konularından hatırladığım kadarıyla kocası konu sahibini pek tınlamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?