- 15 Temmuz 2016
- 4.004
- 6.297
- 108
- Konu Sahibi oglumun_kalbi
-
Bunu benim haberde öyle dememden sonra kinayeli bir şekilde söylemeniz de genel bir ifadeyse eğer ben okuma bilmiyorum. Her neyse,,,,Haberlerde oyle diyolllla demekki oyle deyip bunuda heryerde dilimize dolamak daha basit ama yapmayın.
beni anladınız aynen, sorun oğlumun köpek sevmesi de değil burada, oğlanın eşimden uzakta olması, herşey olabilirTabiki haklisin pes gercekten esine hem kendi korkuyor kücücük bebegi de köpegin yanina koyuyor yuh gercekten yuh. Bende hayvan severim ama bir insanin bile ne yapacagini kestiremiyoruz bazen bir köpek neler neler yapabilir cocugun caninin yandigini bilmeden isirir itee üstüne cikabilirdi. Esine cok sinirlendim icimden gerizekali diyesim bile geldi kusura bakmada
Bunu benim haberde öyle dememden sonra kinayeli bir şekilde söylemeniz de genel bir ifadeyse eğer ben okuma bilmiyorum. Her neyse,,,,
beni anladınız aynen, sorun oğlumun köpek sevmesi de değil burada, oğlanın eşimden uzakta olması, herşey olabilir
İnsanlardan ziyade, köpeklere guvenirim ben..bu forumda olsun haberlerde o kadar kötü şeyler okuyoruz duyuyoruz ki.. bence konu sahibi, eşine köpek yüzünden değil, çocuğu yalnız bıraktığı için kizmali..zira eşinin gormediği yerdeymiş, ya akıllı(!) bir insan zarar verseydihayvan sonuçta aklı insan gbi deil . o çocuğa saldırsa hesabını kim verecekti?
sonuna kadar haklısınız. ama tartışmayı uzatmayın eminim eşinizde bida böyle bşe yapmaz . tepkinizi görüp hatasını anlamıştr.
Neden uzak duruyorsunuz kediden? Çok fazla evham yapmışsınız korkarım ki çocuk da ileride sizin gibi korkacak hayvanlardan..olayhayvan sevgisinden öte, ben de hayvan severdim ama oğlum olunca kedi dahil uzakduruyorum
olayhayvan sevgisinden öte, ben de hayvan severdim ama oğlum olunca kedi dahil uzakduruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?