Doğuma Hazırlık yaz ayında doğacak bebek ihtiyaç listesi hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi ladym
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bende
1 tane 20li hastane çıkışı düşünüyorum.
2 tanede 5li zıbın seti
bikaçtane de tulum düşünüyorum 0-3 ay aralığı olarak. bilemedim az mı?
ben tulum aldım cnm 5 tane 4 tanesi yeni dogn ilk 1 ay flan giyer ama biraz daha 0-3 cıtcıtlı badi alırım herlde indirmde yakalayınca bide kuzenim 6 tane battaniye almış cok fazla değilmi ben okdr almayı düşünmüyorum

bnde oyle dusunuyrm cnm ama onların camasırlarını ayrı yıkıycz cok cabuk birikmez diye düsndm aama bilemedimm
amaann azcık birikse yıkarız nolcak
makine yıkıyo sanki elde mi yıkıcaz

6 tane battaniye mii
çok fazla değil mi yaa
2 tane olsun değiştirmelik yeter
yaz bebeği olacaklar sonuçta

amaann azcık birikse yıkarız nolcak
makine yıkıyo sanki elde mi yıkıcaz

6 tane battaniye mii
çok fazla değil mi yaa
2 tane olsun değiştirmelik yeter
yaz bebeği olacaklar sonuçta
sadece penye battaniye 6 tane almış cnm kışlık vs ayrı ben bitane avondan aldım polar bitane kv örücekmişşşş bitanede nohut battaniye istiyorum kış için süslüyolar ya int. isim flan yazıyolar oyle yapmak istiyorum penyelrde zaten hastane çkışında var

Hakikaten 6 fazla değilmi yaaa:)

bence biraz fazla abartmış
dediğin gibi hastane çıkışında var
annem de ördürecekmiş
bi tane de polar alıcam yeter bence

cok güzellerr :)

Tesekkurler biz annemle eminonunde ki havuzlu hana gitmeyi dusunuyoruz 5. Aydan sonra,toplu almak daha iyi olur dediler
Bakalim aldikca paylasiriz ne guzel heyecanlar
Rabbim isteyen herkese nasip eder insallah amin

yok cnm gerçek değil kuzenim bunn aynısını nike tan almış 120 liraya görünşü flan aynı banada diğerleri cok kaba geliyo boyle bişey düşnyrm ama kararsız kaldm

Tesekkurler biz annemle eminonunde ki havuzlu hana gitmeyi dusunuyoruz 5. Aydan sonra,toplu almak daha iyi olur dediler
Bakalim aldikca paylasiriz ne guzel heyecanlar
Rabbim isteyen herkese nasip eder insallah amin
ben toplu almayı düşünmüyorum naçizane fikrim
her ay 150-200 liralık ufak tefek şeylerini almayı düşünüyorum ki
bi anda maddi olarak zorlanmayalım
en son aylar da arabasıyla odasını alırız diyorum

bncede daha iyi cnm bn cinsiyetmz belli olunca alt açma ve nohut battaniyesni alıcam netten birazda aanalere babannelere kalsın : )))

bncede daha iyi cnm bn cinsiyetmz belli olunca alt açma ve nohut battaniyesni alıcam netten birazda aanalere babannelere kalsın : )))
bende pazartesi gidicem doktora
belli olursa cinsiyeti hastane çıkışını ve havlu takımını almayı düşünüyorum
beğenmiştim bi mağazada
alt açmasını da şu ayıcık şeklinde olanlardan düşünüyorum

Bende yarın gidicem inşallah doktora. Acaba cinsiyetini öğrenebilirmiyim ? :)

Bende yarın gidicem inşallah doktora. Acaba cinsiyetini öğrenebilirmiyim ? :)
oğrenrsn ogrenrsn cnm baksana 12-13.haftada öğrenenler var bnde 8 aralıga aldm ama esim daha cok war ozele gidelim diyo bnde kararsızım herkes sorup sorup duruyo : )))

oğrenrsn ogrenrsn cnm baksana 12-13.haftada öğrenenler var bnde 8 aralıga aldm ama esim daha cok war ozele gidelim diyo bnde kararsızım herkes sorup sorup duruyo : )))

Zaten devlette görselerde söylemiyorlarmış öyle erken haftalarda. Olabilir aslında. belkide gösterir miniğin, doktorda görür:)

iyi geceler kizlar hepinizi. gebeligi hayirli olsun bende cok yeni ogrendim 5 hafta bitti bir kaybim var 2 aylik o yuzden cok korkuyorum dr gitmek istemiyorum haftaya ctesi gitmeyi dusunuyorum kalp sesi duyulur mu 6/5 olacak siz kac haftalik duydunuz

iyi geceler kizlar hepinizi. gebeligi hayirli olsun bende cok yeni ogrendim 5 hafta bitti bir kaybim var 2 aylik o yuzden cok korkuyorum dr gitmek istemiyorum haftaya ctesi gitmeyi dusunuyorum kalp sesi duyulur mu 6/5 olacak siz kac haftalik duydunuz
hayırlı olsn cnm biz 7. haftada duyduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…