- 28 Şubat 2014
- 1.640
- 1.102
- 248
- 35
ben tulum aldım cnm 5 tane 4 tanesi yeni dogn ilk 1 ay flan giyer ama biraz daha 0-3 cıtcıtlı badi alırım herlde indirmde yakalayınca bide kuzenim 6 tane battaniye almış cok fazla değilmi ben okdr almayı düşünmüyorumBende
1 tane 20li hastane çıkışı düşünüyorum.
2 tanede 5li zıbın seti
bikaçtane de tulum düşünüyorum 0-3 ay aralığı olarak. bilemedim az mı?
amaann azcık birikse yıkarız nolcakbnde oyle dusunuyrm cnm ama onların camasırlarını ayrı yıkıycz cok cabuk birikmez diye düsndm aama bilemedimm
6 tane battaniye miiben tulum aldım cnm 5 tane 4 tanesi yeni dogn ilk 1 ay flan giyer ama biraz daha 0-3 cıtcıtlı badi alırım herlde indirmde yakalayınca bide kuzenim 6 tane battaniye almış cok fazla değilmi ben okdr almayı düşünmüyorum
sadece penye battaniye 6 tane almış cnm kışlık vs ayrı ben bitane avondan aldım polar bitane kv örücekmişşşş bitanede nohut battaniye istiyorum kış için süslüyolar ya int. isim flan yazıyolar oyle yapmak istiyorum penyelrde zaten hastane çkışında varamaann azcık birikse yıkarız nolcak
makine yıkıyo sanki elde mi yıkıcaz
6 tane battaniye mii
çok fazla değil mi yaa
2 tane olsun değiştirmelik yeter
yaz bebeği olacaklar sonuçta
ben tulum aldım cnm 5 tane 4 tanesi yeni dogn ilk 1 ay flan giyer ama biraz daha 0-3 cıtcıtlı badi alırım herlde indirmde yakalayınca bide kuzenim 6 tane battaniye almış cok fazla değilmi ben okdr almayı düşünmüyorum
bence biraz fazla abartmışsadece penye battaniye 6 tane almış cnm kışlık vs ayrı ben bitane avondan aldım polar bitane kv örücekmişşşş bitanede nohut battaniye istiyorum kış için süslüyolar ya int. isim flan yazıyolar oyle yapmak istiyorum penyelrde zaten hastane çkışında var
kızlar şu çanta nasıl http://www.indirimlibebe.com/4148_u-polo-bebek-cantasi.aspxbence biraz fazla abartmış
dediğin gibi hastane çıkışında var
annem de ördürecekmiş
bi tane de polar alıcam yeter bence
canım çok şık duruyorkızlar şu çanta nasıl http://www.indirimlibebe.com/4148_u-polo-bebek-cantasi.aspx
rengi tam kırmızı normalde bu sitennkinde boyle cıkmış
cok güzellerr :)
yok cnm gerçek değil kuzenim bunn aynısını nike tan almış 120 liraya görünşü flan aynı banada diğerleri cok kaba geliyo boyle bişey düşnyrm ama kararsız kaldmcanım çok şık duruyor
muhtemelen orjinal polo değildir
geçen gün ben de baktım birkaç siteye
biberon için termos özelliği falan yazıyodu
bunda sanırım yok öyle bi özellik dimi
yakından gördün mü
havuzlu han ucuzmuymuş : )Tesekkurler biz annemle eminonunde ki havuzlu hana gitmeyi dusunuyoruz 5. Aydan sonra,toplu almak daha iyi olur dediler
Bakalim aldikca paylasiriz ne guzel heyecanlar
Rabbim isteyen herkese nasip eder insallah amin
bende bu model bişey düşünüyorumyok cnm gerçek değil kuzenim bunn aynısını nike tan almış 120 liraya görünşü flan aynı banada diğerleri cok kaba geliyo boyle bişey düşnyrm ama kararsız kaldm
havuzlu hanın bazı mağazaları ucuz hepsi değil canımhavuzlu han ucuzmuymuş : )
ben toplu almayı düşünmüyorum naçizane fikrimTesekkurler biz annemle eminonunde ki havuzlu hana gitmeyi dusunuyoruz 5. Aydan sonra,toplu almak daha iyi olur dediler
Bakalim aldikca paylasiriz ne guzel heyecanlar
Rabbim isteyen herkese nasip eder insallah amin
bncede daha iyi cnm bn cinsiyetmz belli olunca alt açma ve nohut battaniyesni alıcam netten birazda aanalere babannelere kalsın : )))ben toplu almayı düşünmüyorum naçizane fikrim
her ay 150-200 liralık ufak tefek şeylerini almayı düşünüyorum ki
bi anda maddi olarak zorlanmayalım
en son aylar da arabasıyla odasını alırız diyorum
bende pazartesi gidicem doktorabncede daha iyi cnm bn cinsiyetmz belli olunca alt açma ve nohut battaniyesni alıcam netten birazda aanalere babannelere kalsın : )))
Bende yarın gidicem inşallah doktora. Acaba cinsiyetini öğrenebilirmiyim ? :)bende pazartesi gidicem doktora
belli olursa cinsiyeti hastane çıkışını ve havlu takımını almayı düşünüyorum
beğenmiştim bi mağazada
alt açmasını da şu ayıcık şeklinde olanlardan düşünüyorum
oğrenrsn ogrenrsn cnm baksana 12-13.haftada öğrenenler var bnde 8 aralıga aldm ama esim daha cok war ozele gidelim diyo bnde kararsızım herkes sorup sorup duruyo : )))Bende yarın gidicem inşallah doktora. Acaba cinsiyetini öğrenebilirmiyim ? :)
oğrenrsn ogrenrsn cnm baksana 12-13.haftada öğrenenler var bnde 8 aralıga aldm ama esim daha cok war ozele gidelim diyo bnde kararsızım herkes sorup sorup duruyo : )))
bakalm sen ogreneblcn mi yrn merakla beklioruzz : ))))Zaten devlette görselerde söylemiyorlarmış öyle erken haftalarda. Olabilir aslında. belkide gösterir miniğin, doktorda görür:)
hayırlı olsn cnm biz 7. haftada duyduk.iyi geceler kizlar hepinizi. gebeligi hayirli olsun bende cok yeni ogrendim 5 hafta bitti bir kaybim var 2 aylik o yuzden cok korkuyorum dr gitmek istemiyorum haftaya ctesi gitmeyi dusunuyorum kalp sesi duyulur mu 6/5 olacak siz kac haftalik duydunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?