Doğuma Hazırlık yaz ayında doğacak bebek ihtiyaç listesi hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi ladym
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Hayırlı olsun :) Unisex renkler alabilirsin aslında. Benim de içim gidiyorda tutuyorum kendimi daha çok erken diye. Gereksiz bişiler almak istemiyorum. Kafamda bi liste yapıyorum sadece şuan

kızlar dun aksam bi komsu geldi eğildim bikaç kere onun yanında bidha sakın eğilme dedi bn bu kdr ufak seylere dikkat etmiorum temizlik vs herseyi yapıyorum işim gereğide surekli bilgisayar basındaym ama yinede eğilmem gerekiyo.siz dikkta ediyomusnz bunlara

Canım bende masa başındayım işim gereği. Açıkcası temizlik için çok yormuyorum kendimi daha uzun aralarla yapıyorum yapabildiğimi de, ama eğilmeden ne olabilir bilemedim. Bende eğiliyorum. Tek bildiğim hareketleri yavaş yapmamız gerektiği. Bide bende merdiven çıktığımda baş ağrısı oluyor. Onuda yavaş yavaş çıkıyorum.

Hayırlı olsun :) Unisex renkler alabilirsin aslında. Benim de içim gidiyorda tutuyorum kendimi daha çok erken diye. Gereksiz bişiler almak istemiyorum. Kafamda bi liste yapıyorum sadece şuan

Çok abartmadan bikaç tane almak yeterli şimdiden bende plan yapıyorum şimdiden hayırlısı bakalım bide cinsiyet belli olsa sen kaç haftalıksın cnm

Çok abartmadan bikaç tane almak yeterli şimdiden bende plan yapıyorum şimdiden hayırlısı bakalım bide cinsiyet belli olsa sen kaç haftalıksın cnm
13. Haftadayim . Seninde imzanda 9 gorunuyor Yani çok hevesliyiz ama dediğin gibi abartmadan sindirerek yapalim herşeyi :)

aynen cnm abartmamk lazım ama ucuz buluncada kacırmamak gerek kışın bebek ürünlerinde cok indirim oluyr bebek arabaları flan yaza bırakmamak lazım arkadasım bebek arabasını kışın yarı fiyatına almışş

yani herseyde eğiliyoruz ayakkabımı giyereken,yerden bişey alırken.ben geçen gun farkında olmadan baktım merdivenleri iki iki cıkıyorum dedim hayırdır ozge

selam hanımlar
bende 13 haftalık hamileyim oğlumuz olacak nasipse
ilk hamileliğim 27 yaşındayım istanbulda yaşıyorum
bu topikte zamanla aldıklarımızı da paylaşırsak fikir olur
bende yarım kollu çıtçıtlı badylerden bol almayı düşünüyorum

h.g. cnm hayırlı olsun bnde 14 haftalık oldum ama biz daha ogrenmedk cinsiyetini ne kadar cabuk ogrenmişsinz : )

merhaba canımm
ne güzel cinsiyetiniz belli olmuş
biz burdaki hanımlar olarak heyecnla bekliyoruz cinsiyet durumunu
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğluşunu

merhaba canımm
kızlar bisey sorucam size en cok ihtiyacmız olan sey cıtcıtlı badi tabiiii.hediye gelenler gecen aldıklarım flan 13 tane cıtcıtlı badimiz war ama sadece 5 tanesi yeni dogan digerleri 3-6 6-9 flan e haliyle gunde 2-3 kere flan değiştircz kaçtane almamız gerekiyo cokta abartmak istemiyorm ama ztn 2-3 tane hastane cıkısı alsak onların içinde de olucak 10 tane yeter mi acaba

ben 1 tane 10lu 1 tane 5li takım almayı düşünüyorum canım
1 tane 10lu da annem alacakmış
onlarda zaten var badi
ayrı da 5 tane alsam yeter diyorum
çok çabuk büyüyorlar çünkü
yetmezse doğduktan sonra da alırım
çok alıp kullanmamaktan daha iyi bence
e ufak tefek hediye de gelir zaten

h.g. cnm hayırlı olsun bnde 14 haftalık oldum ama biz daha ogrenmedk cinsiyetini ne kadar cabuk ogrenmişsinz : )

merhaba canımm

Cok tesekkur ederim bizim doktor erken soyluyor cinsiyeti :)
Bizim minik cok durgundu ogrendigimiz gun bir anda oynamaya baslayinca bariz sekilde gorduk: D
Hepimiz saglikla kucagimiza aliriz insallah
Teyzemiz ciciler almis bize resim ekliyim

Eklentiler

• IMG-20141123-WA0000.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 86
ozge22ozge
yeni dogan daha fazla almaniza gerek yok 3 aylklardan 10 tane, 6 aylik 10 tane olsun bence. ben 10'lu pakette almistim bodylerini. ektradan hastane ckislarinin da vardi tabi..

Bende
1 tane 20li hastane çıkışı düşünüyorum.
2 tanede 5li zıbın seti
bikaçtane de tulum düşünüyorum 0-3 ay aralığı olarak. bilemedim az mı?

bnde oyle dusunuyrm cnm ama onların camasırlarını ayrı yıkıycz cok cabuk birikmez diye düsndm aama bilemedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…