Doğuma Hazırlık yaz ayında doğacak bebek ihtiyaç listesi hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi ladym
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
6 kasımda gittiğimde normal sata göre ilerde 11+2 dedi doktor ona göre suan 14+0 ama sata göre 13+2

havuzlu han ucuzmuymuş : )

komşum geçen ay gitti çok ucuz değil ama toplu alımlarda indirim oluyormuş
bir de o kadar çeşit bir arada dışarda gezmektense hepsi aynı çatı altında bakalım gidince yazarım

komşum geçen ay gitti çok ucuz değil ama toplu alımlarda indirim oluyormuş
bir de o kadar çeşit bir arada dışarda gezmektense hepsi aynı çatı altında bakalım gidince yazarım

İstanbuldaki o yeri duymuştum Çok hesaplı oluyormuş. Ankarada o tarz yer varmı acaba?

sen ankaradamısın cnm sizin ordaki kipada f&f yokmu
Kipalar genelde avm lerde öyle eve yakın yok tatlım. Avm lerede denk gelip gidemedik bir süredir. Ama bu dedikleri yerde herşey varmış anne ve bebekle ilgili. Bi arkadaşım istanbulda ondan biliyorum. 8. ayda 300-400 TL civarına ne var ne yok almışlar.

bende sabırsızlıkla ve merakla bekliyorum. şimdiden vitrinlere bakıyorum. acaba neler almak gerekiyor diye. herkes adına hayırlısı olsun

istanbuldakiler kadar şanslı değiliz sanırımm bnde smdilik oradaki indirmlerini takip etmekle yetiniyorm battniyeler flan 12 liraya düşüyomuş

genc anne olmak beni endiselendiriyo ama alllah yardmcmz olsunn isteyerek oldu bebegmde inss onunlaa arkadas olabilirim :)))) kizim olacakk nnasipse
Bende kız istiyorum ama daha cinsiyetini ogrenmeme cokkk vaarr :) dun ruyamda kiz cocugu gordum amA sanirim piskolejik :) bn anne olmaktan korkmuyorum aslinda basa cikabilirim :) bnde evlendkten snra korunmy basladm snra korunmayi biraktm ama 4 5 ay hamile kalamadim dedim heralde olmiycak bi sorun var umudumu tam kesmistim melegim geldi :)

genc anne olmak beni endiselendiriyo ama alllah yardmcmz olsunn isteyerek oldu bebegmde inss onunlaa arkadas olabilirim :)))) kizim olacakk nnasipse
nezman ogrendn cinsiyetni cnm hayırlı olsun busene hep erkek duyuyodm ama kızda warmş demekki : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…