sğl canım 7.hafta derken hafta bitince mi 6+4 gidecem duyulur mu kihayırlı olsn cnm biz 7. haftada duyduk.
kişiden kişiye değişiyor diye biliyorum büyük ihtimalle duyulur : )sğl canım 7.hafta derken hafta bitince mi 6+4 gidecem duyulur mu ki
inşallah meleğin seni bekletmez de öğrenirsin canımBende yarın gidicem inşallah doktora. Acaba cinsiyetini öğrenebilirmiyim ? :)
6+4 te duymuştum beniyi geceler kizlar hepinizi. gebeligi hayirli olsun bende cok yeni ogrendim 5 hafta bitti bir kaybim var 2 aylik o yuzden cok korkuyorum dr gitmek istemiyorum haftaya ctesi gitmeyi dusunuyorum kalp sesi duyulur mu 6/5 olacak siz kac haftalik duydunuz
daha keseyi görmediniz misğln kızlar keseyi görmek için gitsem mibu hafta ki ya bilmiyom
sğln kızlar keseyi görmek için gitsem mibu hafta ki ya bilmiyom
randevun ne zman cnm bekliyoruz merakla : ))Ya zor biliorum ama sanırım sabretmek en iyisi. Ben 7. haftadan önce hiç doktora gitmedim. Sonrada gittiğimde kesede göründü kalp atışı da göründü. Üstelik normal usg de. Ama erken haftalarda gidince kese görünüyo kalp atışı görünmüyo stres üserine stres. Şimdi düşünüyorumda çok iyi yapmışım o dönem hiç stresli geçmedi benim.
randevun ne zman cnm bekliyoruz merakla : ))
az kalmış az : ))) bnmde sabahtan beri kafam karışık az önce randevu aldm yarına ama gidip gitmmekte kararsızm bi yanm bekle diyo bi yanm git ama ya göstermessee offff aksama eşmle konşym bi bakym ona göre karar vericm : )Üç buçukta canım. Bide beni görsen geçmek bilmiyor zaman. Allahtan işteyim biraz oyalanacak bişiler buluyorum kendime. Günlerdir her gün rüyamda ultrasondayım. Bi görseydim küçük meleğimi:)
az kalmış az : ))) bnmde sabahtan beri kafam karışık az önce randevu aldm yarına ama gidip gitmmekte kararsızm bi yanm bekle diyo bi yanm git ama ya göstermessee offff aksama eşmle konşym bi bakym ona göre karar vericm : )
6 kasımda gittim 20 gün oldu randevu bulamadgm içinde rutin kontrolm 1 ayı geçmiş olucak bilmiyorm bakalmBikaçgün daha mı sabretsen acaba? En son ne zaman gitmiştin bu arada tatlım? Benim asıl gitme sebebim rutin kontrol hani belki gösterir diye geçiyor aklımdan. Olurda göstermezse 2-3 hafta sonra tekrar giderim napıyım
bende o yüzden gitmiyorum canım yaYa zor biliorum ama sanırım sabretmek en iyisi. Ben 7. haftadan önce hiç doktora gitmedim. Sonrada gittiğimde kesede göründü kalp atışı da göründü. Üstelik normal usg de. Ama erken haftalarda gidince kese görünüyo kalp atışı görünmüyo stres üserine stres. Şimdi düşünüyorumda çok iyi yapmışım o dönem hiç stresli geçmedi benim.
6 kasımda gittim 20 gün oldu randevu bulamadgm içinde rutin kontrolm 1 ayı geçmiş olucak bilmiyorm bakalm
az önce hamilelk takvmine baktm burda cnm 14 haftalık olunca 3. ayı bitirmiş oluyomşz kafam karıştıO zaman yarın da git bence. Uzun süre görmeden yapamıyoruz napalım özlüyoruz :) 20 gün yeterli uzunlukta
Aynen öyle 13. hafta bitince 1. trimester tamamlanmış gözüküyor.az önce hamilelk takvmine baktm burda cnm 14 haftalık olunca 3. ayı bitirmiş oluyomşz kafam karıştı
ay o benim de dikkatimi çektiaz önce hamilelk takvmine baktm burda cnm 14 haftalık olunca 3. ayı bitirmiş oluyomşz kafam karıştı
yani 14 hafta 3.bucuk ay yapar ne kadar oldu diyenlere 3bucuk aylık diyorum ben wallaay o benim de dikkatimi çekti
ne alaka ki
aaaa göstermedimi cnm niye erken dedikiiKızlar benim miniğin cinsiyetini öğrenemedik:) daha varmış demekki zamanı
aaaa göstermedimi cnm niye erken dedikii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?