Doğuma Hazırlık yaz ayında doğacak bebek ihtiyaç listesi hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi ladym
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
cıtcıtlı badilerin 7 tanesini 16 liraya aldım kumaşları cok güzel 0-3 ay ama yeni dogunca tam olur cok küçükler :)tabi hepsini unisex aldım tanesi 2.50 liraya flan geldi. tulumlarında 5 tanesi 20 lira onlarda yeni doğan için yalnız bitanesi 3-6 karışmış araya onlarında tanesi 4 liraya geldi beyazların bitanesini kendim süslicem :)

Eklentiler

• 2014-11-20 07.43.05.webp
    125,2 KB · Görüntüleme: 138
  • 2014-11-20 07.43.56.webp
    89,2 KB · Görüntüleme: 130
slm bayanlar dun aksam kipaya gittik f&f te acaip indirim vardı dayanamayıp büssrü ciciler aldım ama okdr ucuz kiii

Ne zamandır görünmüyordun canım. Güzel günlerde kullanmak nasip olsun meleğine:) ben de sadece çorap oldım minik minik çok hoşuma gitti:) Kipaya gitmek nasip olursa bende bir bakıyım diyorum. iyi oldu söylediğin :)

işler güçlerr : )) inşallah hepimize cnm.wallahi bayadır gitmiyrdm gitmşken alıyım dedim 6 aydan önce alma diyolar ama ucuz bulmuşuz napalım : ) mavi ve pembeleri vardı bunların 6 tanesi 11 lira ama risklii biraz erkeğe pembe giydirilmez : ))) oyüzden almadım.fiyatlar burda satılan 2. ellerden bile ucuz .

ayy canım çok cicileerr bayıldımm
ahh bi cinsiyet belli olsaa
bende geçen gün battaniye gördüm yumuş yumuş
ama pembesiyle mavisi güzeldi
sarısı güzel değildi alamadım içimde kaldı
çok da ucuzdu yaa

Bende heyecanla cinsiyetini öğrenmeyi bekliyorum bişiler almak istiyorum. Çok cicilerrrr iyi yapmışsın valla:)

İnsan kendini kaybediyo o kıyafetlerin içinde yaa cok güzel şeyler var bulmuşken bunları kaçırmiyim dedim : )) kremde güzel duruyo krem yokmuydu cnm

aynen cnm yaa bzim randevu 2 gun attı 6 aralıga bulamadm 8 aralıga alıcam kısmetse

Aslında bende bi iki hafta sonrasına alsaydım diye pişman oldum. Şimdi söylese de pek inanamıcam bi sonrakinde doğrularsa inanıcam. Çok küçük çünkü

ayy cok heycanlııı yaa yine tansiyonum tavan yapar bnm kesin doktora gitmeden öncee : )))))))))))))))))))

Olmaz bişi iyi düşün iyi olsun. Aslında banada geçmiyor zaman ultrasonda görünce miniğimi daha rahat ediyor içim:)

Olmaz bişi iyi düşün iyi olsun. Aslında banada geçmiyor zaman ultrasonda görünce miniğimi daha rahat ediyor içim:)
kız düşünüyoruz hep kız olsun diye : ))))) sorma cnm henüz hissetmdgm için bazen varlıgını unutuyorm hamile değilmişim gibi geliyo ama ultrasonda görünce dha farklı oluyo eşime diyorm alalım eve bundan bitane

Merhaba arkadaşlar;
İnşallah ben de hayırlısıyla yaz annesi olcam:) alış veriş için erken diyorlar ama belli başlı şeyleri araştırmaya başladım, önemli ve uygun fiyatlı olanları paylaşalım diyorum, mesela ben karyola, beşik, bebek arabası ve buhar makinası baktım henüz ve fiyatlar çok fark gösteriyor. Buhar makinası 60 liraya da var 250 liraya da daha detay araştırmadım ama bilgi paylaşımı bekliyorum, herkese sağlıklı doğumlar...

Güle güle kullan hepsi çok güzel görünüyor.Hangi kipa da var F&F İstanbuldamı?

İnsan kendini kaybediyo o kıyafetlerin içinde yaa cok güzel şeyler var bulmuşken bunları kaçırmiyim dedim : )) kremde güzel duruyo krem yokmuydu cnm

aynen cnm yaa bzim randevu 2 gun attı 6 aralıga bulamadm 8 aralıga alıcam kısmetse

krem rengi de pek hoş değildi sankii
yaa bende aralık başında gidicem ama hala randevu almadm
gün yaklaştıkça heyecan tavan yapıyoo
ama ya göstermezsee

krem rengi de pek hoş değildi sankii
yaa bende aralık başında gidicem ama hala randevu almadm
gün yaklaştıkça heyecan tavan yapıyoo
ama ya göstermezsee
bnde daha almadm cnm 8 aralık için 23 aralık gecesi 12yi 1 geçe aramam lazım cok zor randevu bulunuyo
bide o ihtimal war bizimki göserrir diye umuyrm cok hareketli cnki ultrasonda durdugu yerde durmuyo ama ogunki psikolojisi nasl olur bilemiyorum : )))))

kızlar bende bugün doktora gittim bebeğimiz kalp atışlarını dinledim ayy çok güzel farklı bir duygu resmini aldım babası videoya çekti kısmetse doğumum haziraz 27 si en geç 6 temmuz dedi doktorum bakalım bugün çıkıp bişeler almak istedim ufaktan kıyafet ama çok fena yağmur var onun için şimdilik kaldı haftaya alıcam cinsiyet belli değil ama şöyle beyaz sarı gibi ortak renk kıyafet almayı istiyorum yaz için ayy baya heycanlı ve çok harika bi bişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…