- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
Aaa nedenn :)aaa sasırdımmm : )
bnde anlamadım niye sasırdgımı : ) bende 17 yasında evlendm ama hiç cocuk düsünmedik ondan herlde : )Aaa nedenn :)
Aaa nedenn :)
Ben evlendm ama korundum 1 2 ay falan snra korunmayi biraktm 3 4 ay hamile kLamadm dedim heralde olmycak bi sorun var tam umudu kesmstm suprz yapti melegjm:)bnde anlamadım niye sasırdgımı : ) bende 17 yasında evlendm ama hiç cocuk düsünmedik ondan herlde : )
Çok tesekkur ederim :) evet farkindayim cok aceleci davranmisim ama birazHakikaten yaşınız çok gençmiş. Kendimi o yaşlarda hatırlayamıyorum bile ünv. sınavlarıyla cebelleşiyordum sanırım. Evlenmek Çocuk düşünmek aklımdan bile geçmiyordu. Gerçekten cesaretinize hayran kaldım. Allah güzel bir hamilelik ve doğum nasip etsin
biz 5 yıldır hiç korunmadık demekkş zmanı warmış : ))Ben evlendm ama korundum 1 2 ay falan snra korunmayi biraktm 3 4 ay hamile kLamadm dedim heralde olmycak bi sorun var tam umudu kesmstm suprz yapti melegjm:)
Hayirlisi oyleymis demekki olmamasi gerekiyormus olmamis smdi onemli olan olmus olmasi cok sukur :)biz 5 yıldır hiç korunmadık demekkş zmanı warmış : ))
Çok tesekkur ederim :) evet farkindayim cok aceleci davranmisim ama biraz
Da ailevi skntlar yuzunden oldu :) ama mtluyum :)
Çok tesekkurler :) sizinde inş :)Allah mutluluğunuzu daim etsin :)
Bende hic sevmiyorum onu ama bnde meme ucu hic yok dumduz hani anca parmakla oynadigimda cikiyo oda az bisey benim almam mecbur ama sende bence almalisin hastanede hemen sutun gelmz mama vermek zornda kalirlar mama verilcegine sutunu sagarsn daha iyj .ya kızlar bu sağma makinası(tovbe yarabbim her duydugumda dedemin inekleri geliyo aklıma) şartmı illa almamız mı gerekiyo bunu yoksa süt gelmediği durumlarda flanmı devreye giriyor?
ya kızlar bu sağma makinası(tovbe yarabbim her duydugumda dedemin inekleri geliyo aklıma) şartmı illa almamız mı gerekiyo bunu yoksa süt gelmediği durumlarda flanmı devreye giriyor?
Canım süt gelmeme durumunu bilmiyorum ama. Bak ilk zamanlar süt çok oluyormuş çocuğa fazla geliyormuş. İşte ozaman fazlasını sağıp Özel poşetlerinde dolaba istfliyosun, Herhangi bir hastalanma durumunda ilaç kullanınca çocuğu emziremiyosun işte ozaman
o poşetler devreye giriyorBebiş beslenmeye devam ediyor:)
Ha bide o durum vardi dimi evet cok dogru bence gerekliCanım süt gelmeme durumunu bilmiyorum ama. Bak ilk zamanlar süt çok oluyormuş çocuğa fazla geliyormuş. İşte ozaman fazlasını sağıp Özel poşetlerinde dolaba istfliyosun, Herhangi bir hastalanma durumunda ilaç kullanınca çocuğu emziremiyosun işte ozaman o poşetler devreye giriyorBebiş beslenmeye devam ediyor:)
cok komik geliyo bana yaa o ne oyle emmesi yetmiyomuş gibi foş foş sağıcam bide uucu war benmkinin ama bakalım alınması gerkeiyosa alıcaz :/ : )Ha bide o durum vardi dimi evet cok dogru bence gerekli
bnde annee olmaktann korkmuyorum ama bence genc annelik herzaman dha guzel olacaktir :))) bnde korundum hap kullandm braktktan bes ay snra hamile kaldim bnde hamile kalamicam sanmistimmm :)Bende kız istiyorum ama daha cinsiyetini ogrenmeme cokkk vaarr :) dun ruyamda kiz cocugu gordum amA sanirim piskolejik :) bn anne olmaktan korkmuyorum aslinda basa cikabilirim :) bnde evlendkten snra korunmy basladm snra korunmayi biraktm ama 4 5 ay hamile kalamadim dedim heralde olmiycak bi sorun var umudumu tam kesmistim melegim geldi :)
Banada komik geliyor ama yapcak bisi yok :)cok komik geliyo bana yaa o ne oyle emmesi yetmiyomuş gibi foş foş sağıcam bide uucu war benmkinin ama bakalım alınması gerkeiyosa alıcaz :/ : )
ayni syleri yasamisiz desene:)bnde annee olmaktann korkmuyorum ama bence genc annelik herzaman dha guzel olacaktir :))) bnde korundum hap kullandm braktktan bes ay snra hamile kaldim bnde hamile kalamicam sanmistimmm :)
cok komik geliyo bana yaa o ne oyle emmesi yetmiyomuş gibi foş foş sağıcam bide uucu war benmkinin ama bakalım alınması gerkeiyosa alıcaz :/ : )
Sen ne zaman evlendin merak ettim :)bnde annee olmaktann korkmuyorum ama bence genc annelik herzaman dha guzel olacaktir :))) bnde korundum hap kullandm braktktan bes ay snra hamile kaldim bnde hamile kalamicam sanmistimmm :)
bnde hep kizz duyuyordummm bnmkide kizz geldiii ..bide oglum olsa baska bisey istemem hayirli ewlat olsun cocuklarimiz insallahhhnezman ogrendn cinsiyetni cnm hayırlı olsun busene hep erkek duyuyodm ama kızda warmş demekki : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?