Doğuma Hazırlık yaz ayında doğacak bebek ihtiyaç listesi hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi ladym
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bnde hep kizz duyuyordummm bnmkide kizz geldiii ..bide oglum olsa baska bisey istemem hayirli ewlat olsun cocuklarimiz insallahhh
Kiz ben bitane yeter diyorum bana iki bile cok geliyor sende bitanede oglum olsun diyorsun masallah vLla sn bndende cesaretlisin ama sana bi tavsiye ikinciyi yapcaksanda 1.okula baslasn ole yap hem zorlanmazsn ikiside kucuk olursa zor olur bence aceleye gerek yok :)))))

hahaa cok hossunnn yaa. bn erkek cocuklarina ayiliyorum bolee kucuk adam gbi mincik mincik edesim geliyo :)) kizimida kokos yapcanmm valla saka bu dewirde ewlat yetstrmek cok zor dogurmakta deil marifettt :/ ama 3 tane cocuk doogurmak istiyorum wallaa inss yetistirebiliriz vatana millete hayirli olur :)) bi tanesini bi doguralimdaa dusunuruz

Na Nasil dogum yapmYi dusunuyorsun benim gibi korkun varmi ?? :))) valla ben dusunrsem 2 yaparm oda belki 3 hayatta yapmam genede buyuk konismimde :)

Na
Nasil dogum yapmYi dusunuyorsun benim gibi korkun varmi ?? :))) valla ben dusunrsem 2 yaparm oda belki 3 hayatta yapmam genede buyuk konismimde :)
yaa normal dogum yapmak istiyorum amaa korkuyorummm ama son ana kadar normalolmasi icin diretcem yanii :))seen ne dusunuosun ?

yaa normal dogum yapmak istiyorum amaa korkuyorummm ama son ana kadar normalolmasi icin diretcem yanii :))seen ne dusunuosun ?
Bende normal istiyorum korkmama ragmen allah izin verirse bi aksilik cikmazsa normal olcak agri kesici olmadan uyustrcu ilaclr olmadan hatta kesi bile olmadan istiyorum :)

Bende normal istiyorum korkmama ragmen allah izin verirse bi aksilik cikmazsa normal olcak agri kesici olmadan uyustrcu ilaclr olmadan hatta kesi bile olmadan istiyorum :)
aynen canm bndee korkmama ragmen normal dogum istiyorum herseyiyle dogall normal ignesiz agri kesici olmadn ama kesi olmamasi imkansizzz bence

aynen canm bndee korkmama ragmen normal dogum istiyorum herseyiyle dogall normal ignesiz agri kesici olmadn ama kesi olmamasi imkansizzz bence
Ya ben kesiden korkuyorum benim bi tanidik vardi ona dogumda kesi yaparken doktor cocugjn yuzunu kesmis komple cocuk 3 saat bile yasamadi kesi olmadanda olabiliyormus ben cok arastirdim hatta daha bile saglikliymis ama kesi atmayN doktor bulmak mesele onuda arastircam ins bulurum heem kndi yirtilirsa dikis atilmaya bile gerek olmuyirmus kendi kendinj iyilestiriyormus bn baya arastrdm bu konuyu hatta o tanidik haberlere bile cikmsti intrnettede var ama sakin bakma moralimizin bozulmamasi lzim pskoljmz iyi olmasi lazm :/

ya ben kastamonudayomm burda bi dr var cok cok iyi bi dr ama subatta gidecek istee bnm dogumua kalsa okadar mutlu olurdum kiii yaa kesi olmadan oluyomu biilmiodm ama kendilignden yurtilirsa duzensiz bir yirtilma oluyo diye biliorum. netteenn video izledm bi kac kez normal dogum :))) vallaa naparizzz bilmeeemmm

Valla bende bilmiyorum akışına bırakcaz heralde ne bilim bide benim igne fobim var dogumdan korkmuyorum kesiden dikisten cok korkuyorum :) kan bile aldirirken aklim cikiyor benim isim cok zor

Valla bende bilmiyorum akışına bırakcaz heralde ne bilim bide benim igne fobim var dogumdan korkmuyorum kesiden dikisten cok korkuyorum :) kan bile aldirirken aklim cikiyor benim isim cok zor
senınkı zormus canımm benmm ole bı sıkıntım yok amaa kesı ıcımı cız ettırıyo dusununce ama kesı yasayanlarda hep hıc hıssetmedıklerını soluolar...

senınkı zormus canımm benmm ole bı sıkıntım yok amaa kesı ıcımı cız ettırıyo dusununce ama kesı yasayanlarda hep hıc hıssetmedıklerını soluolar...
Valla kimi hissetmedigini soyluyor kimi dogumdan bile daha zordu diyor bende anlamadm herseyi yasayip gorucez

Bide ayin 1 de randevum var 10 haftalk hamlym ultrasonda nasil bir tiple karsilasicam normal kucuk insan goruntusumu yoksa farklimi sen nasl gordun ?? :)
canim 13 haftalikken ikili teste gitmistim orda uc boyutlu gordum 6 cm di her seyi belliydi elleri parmaklari herseyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…