Doğuma Hazırlık yaz ayında doğacak bebek ihtiyaç listesi hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi ladym
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
daha önce ultrasaona girmedn mi cnm
Ben keseyi gormek icin girdim bide kalp atislari icin girmstm 6. Haftada dahada doktora gtmedm pazartesi gidicem ins icimde hep bi korku var sanki kotu seyler duycakmisim gibi doktrdan bu korkular herkzde oluyormu acaba

Ben keseyi gormek icin girdim bide kalp atislari icin girmstm 6. Haftada dahada doktora gtmedm pazartesi gidicem ins icimde hep bi korku var sanki kotu seyler duycakmisim gibi doktrdan bu korkular herkzde oluyormu acaba
herkeste oluyo cnm korkma benm bu randewu tarihim biraz uzadı o kdr cok endişeleniyo ki insan iyi mi değil mi bişey warmı diye 10 gun kaldı kısmetse 10 gün sonra görücem : )) enson 6. haftada gorduysen bu sefer cok farklı bişeyle karsılasıcaksın bilgdiğin koca bi bebek yatıyor orda kıpıkr kıpır : )

Valla sozlerin cok iyi geldi yaa :) valla sana yazarken bile agliyordum korkudan yazini okuyunca guldurdun birden :)

Valla sozlerin cok iyi geldi yaa :) valla sana yazarken bile agliyordum korkudan yazini okuyunca guldurdun birden :)
en son gittigm doktorn ultrasonu cok güzeldi hersey cok net gozukuyodu devlet hastanesindeki birz kötü : )
bu en son ki 12 hftalık fotografımz el sallıyo : )))

Eklentiler

• 2014-11-27 10.25.28.webp
    196,7 KB · Görüntüleme: 107
en son gittigm doktorn ultrasonu cok güzeldi hersey cok net gozukuyodu devlet hastanesindeki birz kötü : )
Hey allahim ne kadar guzel bisey bu yaa :)) ins saglikli bi sekilde kucagimiza aliriz :) ben devlete gdyrm mecbur maddiyattn dolayi bakalm nasl gozkcek :) en son gordugumde fasulye gibi bisidi

Hey allahim ne kadar guzel bisey bu yaa :)) ins saglikli bi sekilde kucagimiza aliriz :) ben devlete gdyrm mecbur maddiyattn dolayi bakalm nasl gozkcek :) en son gordugumde fasulye gibi bisidi
bnde dewlete gidiyorm cnm özelden dha cok ilgileniyorlar ikili test için özele gitmiştim devlette olmuyomş devletteki fotosunda dha minnacık gözüküyor ama kolları bacakları ordada belli hiç rahat durmuyor hiiiiç : ))))

merhaba arkadaşlar ben 5 haziran annesiyim 6 aylık dünya tatlısı bir oğlusum var rabbim sizine kucagınıza almayı nasip etsin arkadaslar elimden geldiği kadar yardım etmeye calısacam arkadaslar hastane cıkışları pek kullanılmıyor çıtçıtlıı badi ve corap cok kullanıyor

Aman aman rahat durmasin surekli kipirdasn daha iyi :) hissediyormusun hareketlerini ?? :)

allah bagıslasın cnm : )bizde o günleri görücz mi acaba :) bn 2 tane almayı düşünüyodm ama suan 1e indirsemmi diyorum :s

Aman aman rahat durmasin surekli kipirdasn daha iyi :) hissediyormusun hareketlerini ?? :)
hyr cnm hissetmiyorm ve cok merak ediyorm nasıl bi duygu acaba ultrasonla yetiniyorz smdilik : )) hareketlerini hissetmeye baslasam hamile oldugumu anlicam herlde artık cnki ne mide bulantısı ne bişe warlıgını hissettirmiyo : )

valla ben 10 haftalk hamileyim sadece dun istifra ettm onun disinda hic bisi yok bas donmesi mide bulantisi hi yok :)

Dikkatimi çekti Özgecim seninki sola yatmış bendede benzer bir usg fotoğrafı var sağ tarafa yatık. Azıcıkta büyük sanki. Oda 1 haftalık farktandır diye düşündüm:)

allah bagıslasın cnm : )bizde o günleri görücz mi acaba :) bn 2 tane almayı düşünüyodm ama suan 1e indirsemmi diyorum :s
canım bir hastane cıkısı 2 tane de 5 li takım alabilirsin en cok gerkli seyleri söleyeyim arkadaslr pişik önleyici dogdugundan beri popusuna sürüyorum cok sukur bir sıkıntımız olmadı malum sıcak dijital ateş ölcer elimin altında cok işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…