Doğuma Hazırlık yaz ayında doğacak bebek ihtiyaç listesi hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi ladym
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Dikkatimi çekti Özgecim seninki sola yatmış bendede benzer bir usg fotoğrafı var sağ tarafa yatık. Azıcıkta büyük sanki. Oda 1 haftalık farktandır diye düşündüm:)
bi öncekinde sola yatıktı dönmüş bu iki hafta önceki cnm büyük olabilir sennki : )

Ohhh beeeeeeeeeeeeeeee alisveris merkezindekiler zararsizmis havalimanindaki bavullarin gectigi X ray zararliymis cok rahatlDm yaa ohhh :)

Yinede birdaha geçme. Açıklama yapmana bile gerek kalmıyor bişey demiyorlar. Ben hiç hamile gibi durmuyorum ama hiç geçmedim x-raylerden hiç de sormadılar

Yinede birdaha geçme. Açıklama yapmana bile gerek kalmıyor bişey demiyorlar. Ben hiç hamile gibi durmuyorum ama hiç geçmedim x-raylerden hiç de sormadılar
Yok dHa gecmem zaten dun gectim snradan sakincali gbi duydum icime bi huzursuzluk dustude bisey olmuyorms 1 kere gectm biseyde olmasa 2. Ciye gecmem dHa ne demisler sen işini kiş tut yaz cikarsa bahtinA. :)

hyr cnm görmedm hiç merak ettm smdi : ) aksam rüyamda gördm bacaklarını açmış doktorda diyo bak kızzz : ))))

Banada rüyamda erkek diyordu doktor:) Bi sonraki randevunda dikkat et çok tatlı, doktor bile kahkaha attı o görüntüye:)

zaten hastane cıkıslarındaki en gerekli seyler cıtcıtlı badi ve battaniye şu iç zıbın flan var cogunda giydirilmez ki onlar :s

hyr cnm görmedm hiç merak ettm smdi : ) aksam rüyamda gördm bacaklarını açmış doktorda diyo bak kızzz : ))))
Aaaaaa bende dun ruyamda gordum kontrole gitmisim doktorda diyor hayirli olsn kizin olucak bnde diyorum icimden o nasil oluyor daha 10 . Haftada belli olmuyorki die :/ kiz istyrm ama erkek hissedyrm dedim heralde bilinc altim oyun oynuyor benimle :/

iki kilocuk cok bisey degil bnim yengem 35 kilo aldi bizim halimiz ne okur bilmyrm :)
off doguma kadar sorun değilde dogumdan sonra bide vermek war o kiloları bende baayagı alırım herlde gerci boyum 1.78 ama ne kdar kaldrır bilemem :)

Banada rüyamda erkek diyordu doktor:) Bi sonraki randevunda dikkat et çok tatlı, doktor bile kahkaha attı o görüntüye:)
randewu tarihi yaklaştıkça heycanlnyrm zaten : )bizimki cok fazla hareket ettiği için kollarına bcaklarına bakmaktn baska bişeye bakamıyoruz doktorda ne dinletiyosunz bu çocuga oyun hvası flan mı diyo : )

Naptınızzz... Çok kilo almayalım Sonra birde vermesi var napcaksam çok korkuyorum kilo almaktan
ee mide bulanmayınca insan yiyo napalım : )) aksam saat 4 te nasıl bi acıkmışım ama warya uykumdan uyandm sanki bayılcam aclıktan midem bulanmaya basladı bi reklam warya bebek anneeeeeee sarelle diye bagırıyo sanki içimden bişey yemek diye bagırıyo : )) ama yemedm tabi uyku agır bastıı.canm hersey istiyo napıyım yaa yemesem olmaz dogumdan sonra spor yürüyüş yapcaz bişeylerr

benimde canim surekli biseyler istiyo gecen gece saat 1 de canim ayca cekti ama nasil varya ole bole degil esimi kaldirdim uykudan oda dio bu saatte nerden bulaym bnde dedim banane cik bul bakkali actirmis nasil actrdysa

benimde canim surekli biseyler istiyo gecen gece saat 1 de canim ayca cekti ama nasil varya ole bole degil esimi kaldirdim uykudan oda dio bu saatte nerden bulaym bnde dedim banane cik bul bakkali actirmis nasil actrdysa
benmki aserme değil cnm herseyden istiyo bi geçen bişey istemişti soylemiyim smdi : ))) çalışmasam evde olsam gene 7/24 yerm allahtn çalısıyrm : )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…