- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
Canin bisey istedigi zaman yemek istemiyorsan en azindan bi tadina bak :) biz degil cocuk istyrms tlvzynda bi doktrdan duymstmbenmki aserme değil cnm herseyden istiyo bi geçen bişey istemişti soylemiyim smdi : ))) çalışmasam evde olsam gene 7/24 yerm allahtn çalısıyrm : )))
benm yemediğim cok sey war gördümmü zorla tattırmay calısıyolar benm yemedgm seyi oda yemez yiyorum ama cok meyve yiyorm eşim ayaklı manav gibisin diyo :sCanin bisey istedigi zaman yemek istemiyorsan en azindan bi tadina bak :) biz degil cocuk istyrms tlvzynda bi doktrdan duymstm
Aynen bende surekki myve yiykrum canim surekli ekşi istiyo eskiden tatliyi cok sever cok yerdim hamile oldgmdan beri tatli yiyemiyorum cok agir geliyorbenm yemediğim cok sey war gördümmü zorla tattırmay calısıyolar benm yemedgm seyi oda yemez yiyorum ama cok meyve yiyorm eşim ayaklı manav gibisin diyo :s
Hadi hayirlisi :)kızlarrr
doktorum büyük ihtimalle kız dedi
haftaya bi daha gidip kesinleştiricez inş
ayy ne güzellcnm cok sevindimm darısı başımıza inşallahh : ))) gelsin kızlar : )kızlarrr
Hadi hayirlisi :)
sağolun kızlarrayy ne güzellcnm cok sevindimm darısı başımıza inşallahh : ))) gelsin kızlar : )
ben olsam doktordan cııktıgım gibi almıştımmm : ))) şaka bi yana bekle istersen cnmsağolun kızlarr
hemen gidip pembiş bişiler alasım var da
bi hafta daha beklemeliyim sanırım
bu cuma tekrar gidicem cnm kontroleben olsam doktordan cııktıgım gibi almıştımmm : ))) şaka bi yana bekle istersen cnm
sağol canımHayırlı olsun renitsaBanada bugün kesin olmamakla beraber erkek dedi 2 hft snr tekrar kontrolüm var mavilere dalmadan bekleyeceğim çünkü bu hftlarda söylenen cinsiyet sonradan değişebilio bütün yakınlarımda aynısı oldu ama sağlıklı ya daha ne olsun
ben1 aydır göremiyorumm haftaya görcez inşallah dün oturrurken sehpaaya eğildim dogrulurken karnıma bişey dokundu sanki bagırsak hareketi gaz flan değildi sanki dokundu cekti gibi cok kısa sürdü ama ne oldugunu anlayamadm 14. haftadan sonra hissedilebiliyomş ama bilemedimm : ))bu cuma tekrar gidicem cnm kontrole
bakalım yine kız derse gelsin pembeler
sağol canım
aynen sağlıklı ya o yetiyo
doktor beni de 2 hafta sonra çağıracaktı
ben haftaya gelirim dedim
göstermese de ben bebeğimi görüyorum en azından
mutlu oluyorum
cnm doktorum bana da sordu hissediyo msun diyeben1 aydır göremiyorumm haftaya görcez inşallah dün oturrurken sehpaaya eğildim dogrulurken karnıma bişey dokundu sanki bagırsak hareketi gaz flan değildi sanki dokundu cekti gibi cok kısa sürdü ama ne oldugunu anlayamadm 14. haftadan sonra hissedilebiliyomş ama bilemedimm : ))
evet cnm dün eşime diyodum bnde annesi babası kadın doğum uzmanı olan hamileler cok sanslı hergün gidip bebeğine bakar diye : )biz bu sefer ne sekilde bulcaz bakalım meraktayız : )bizimki cok hareketliydi en son , kasları gelişimini tamamladıysa hissetmiş olabilrm hareketini aksamdan beri takipteyim bakalım : ))cnm doktorum bana da sordu hissediyo msun diye
ben daha hissetmiyorum
1-2 haftaya başlar dedi
hissseden arkadaşlarım da var
benimki cuma günü resmen oturuyodu içimde dik bi vaziyette
çok tatlıydı yaa
dizlerini karnına cekmiş elleri havada
doktor karnıma vurdu hemen yan döndü yattı
bi sistem olsa da her an her saniye izlesek onları
insan özlüyor
cok güzel cnm diğer tarafada yazdm şimdi bnde bakıyorum güzel seyler war 10 lu kırmızı gördüm asagıda 42 lira kendime engel olmaya calısıyorm : ))
kızlarrr
sağol canımmmAyyyy hayırlı olsun canımmm:)
şu önden bağlamalı kaşe montlar benm gözüme çarpıyo cnm yani sadece hamilelikte kullanmış olmayız hem ama benmki henüz oluyor bakıcam önümzdeki gnlerde bnde : )kızlar yaa benim kabanım dar gelmeye başladı
mont almam lazım
gözünüze çarpan şık bişey oldu mu
o çirkin hamile montlarını giymek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?