Doğuma Hazırlık yaz ayında doğacak bebek ihtiyaç listesi hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi ladym
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
şu önden bağlamalı kaşe montlar benm gözüme çarpıyo cnm yani sadece hamilelikte kullanmış olmayız hem ama benmki henüz oluyor bakıcam önümzdeki gnlerde bnde : )
ay benim şu an kullandığım montum da aynen öyle
ama tam üzerime oturan şeyleri seviyorum
o yüzden sıkmaya başladı
üstelik hiç kilo da almadım
ama göbiş aldı başını gidiyo
kizlar bnm bebiste kizzz :)))
hayırlı olsun cnmm
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

baskada hiç gözüme carpan bi model yok benm gecen lcw ye baktım ama cok sacma sapan seyler war hosuma gitmedi ,bnmde gobek cıktı yaaa tayt giyince pek belli olmuoy ama evde böyle aynaya bakınca kocaman : )))

baskada hiç gözüme carpan bi model yok benm gecen lcw ye baktım ama cok sacma sapan seyler war hosuma gitmedi ,bnmde gobek cıktı yaaa tayt giyince pek belli olmuoy ama evde böyle aynaya bakınca kocaman : )))
lcw deki hiçbirşey hoşuma gitmiyor ki benim
hem kalitesiz hem çok sıradan napıcam bilmiyorum

Tatlım haftaya gidicem doktora inşallah öğrenirim:)
inş cnm

Oh Oh tatlı tatlı çıktı karınlarınız:))) Darısı bana olsun.

Esim değilde sevdiğim bi ablam var. Ne zaman
yanina gitsem Nerde bebek, nereye sakladin diye dalga geciyo:)
henüz saklanma asamasındalar zaten bende taytı cekip uzerine tunik hırka vs. giyince hiç belli olmuyo nerde bebek diyolar : ))) 1-2 ay sonra 100 metre ilerden bile görüceksiniz zatn diyorm bnde : ))

Nezamandır takip edemiyordumm.ayy ne tatlı maşallah cinsiyeti belli olan arkadaşlar olmuş hayırlı olsun.giysiler alanda olmuşş güle güle iyi günlerde giysin minikler.benm henüz karında belli değil eski kıyafetlere devam.cinsiyet belli olsun hemde biraz daha zaman ilerlesin diyede bekliyorum bişeyler almak için :)daha geçen hafta kontrolümüz vardı dayanamiyorum böyle zaman nasıl geçecek:)

Merhabalar :)
Bende kismetse yazin dogum yapacagim. Ne almam gerekiyor diye gezinirken buldum bu topigi :)
hayırlı olsn cnm seninki biraz kritik döneme denk geliyo sanırım ağustos gibi olcak herlde hem o-3 uzun kollular hem ilk 1 -2 ay için kısa kollular
kızlar günaydın
kontrolden geldim şimdi
benim sıpa yine göstermedi yaa
o kadar da çikolata yemiştim
ay allah en cok korktugum sey yaa benmkide gostermeesse pzrtsi napıcam : (
geçen bi topikte gordum kadın 27. haftasındaymış hala göstermemiş : (

Annesini merak ettiriyor demekki:) Aman Sağlıklı olsunda varsın geç öğren cinsiyeti

ayy öylke de insan merak ediyor yaa
hep sarı kıyafet almak istemiyorum ki been

Cinsiyet o kadar gec mi ogreniliyor kiii.
Ben daha kalbini duycam haftaya insallah :) minisimi ozledim, ultrasonda gorunce sanki hasret gideriyorum:)

ayy öylke de insan merak ediyor yaa
hep sarı kıyafet almak istemiyorum ki been
çatlar insan bee : ///
sunu almamak için zor tutuyorm kendimi keske unisex bi rengi olsa ebebekte indirmde 50 lira

Eklentiler

• l14KWONKSET2117PEM_1.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…