ay benim şu an kullandığım montum da aynen öyleşu önden bağlamalı kaşe montlar benm gözüme çarpıyo cnm yani sadece hamilelikte kullanmış olmayız hem ama benmki henüz oluyor bakıcam önümzdeki gnlerde bnde : )
hayırlı olsun cnmmkizlar bnm bebiste kizzz :)))
baskada hiç gözüme carpan bi model yok benm gecen lcw ye baktım ama cok sacma sapan seyler war hosuma gitmedi ,bnmde gobek cıktı yaaa tayt giyince pek belli olmuoy ama evde böyle aynaya bakınca kocamanay benim şu an kullandığım montum da aynen öyle
ama tam üzerime oturan şeyleri seviyorum
o yüzden sıkmaya başladı
üstelik hiç kilo da almadım
ama göbiş aldı başını gidiyo
hayırlı olsun cnmm
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
sağol canımmm
cuma tekrar gidip kesinleştiricez inş
senin belli olmadı mı hala
lcw deki hiçbirşey hoşuma gitmiyor ki benimbaskada hiç gözüme carpan bi model yok benm gecen lcw ye baktım ama cok sacma sapan seyler war hosuma gitmedi ,bnmde gobek cıktı yaaa tayt giyince pek belli olmuoy ama evde böyle aynaya bakınca kocaman: )))
inş cnmTatlım haftaya gidicem doktora inşallah öğrenirim:)
baskada hiç gözüme carpan bi model yok benm gecen lcw ye baktım ama cok sacma sapan seyler war hosuma gitmedi ,bnmde gobek cıktı yaaa tayt giyince pek belli olmuoy ama evde böyle aynaya bakınca kocaman: )))
lcw deki hiçbirşey hoşuma gitmiyor ki benim
hem kalitesiz hem çok sıradan napıcam bilmiyorum
Özgenin de dediği gibi 1 yada 2 beden büyük önden bağlamalı standart kabanlardan al. Benimde hoşuma gitmiyo hamile montu vs. Ben bir tek pantolon alıcam kazaklarımı felan 1 beden büyük, bol kesim normal bişi almayı düşünüyorum
hiç sorma cnm esimde dalga geçiyo koca göbekli diye psikolojim bozulmaya basladı : ))))Oh Oh tatlı tatlı çıktı karınlarınız:))) Darısı bana olsun.
hiç sorma cnm esimde dalga geçiyo koca göbekli diye psikolojim bozulmaya basladı : ))))
henüz saklanma asamasındalar zaten bende taytı cekip uzerine tunik hırka vs. giyince hiç belli olmuyo nerde bebek diyolar : ))) 1-2 ay sonra 100 metre ilerden bile görüceksiniz zatn diyorm bnde : ))Esim değilde sevdiğim bi ablam var. Ne zaman
yanina gitsem Nerde bebek, nereye sakladin diye dalga geciyo:)
hayırlı olsn cnm seninki biraz kritik döneme denk geliyo sanırım ağustos gibi olcak herlde hem o-3 uzun kollular hem ilk 1 -2 ay için kısa kollularMerhabalar :)
Bende kismetse yazin dogum yapacagim. Ne almam gerekiyor diye gezinirken buldum bu topigi :)
ay allah en cok korktugum sey yaa benmkide gostermeesse pzrtsi napıcam : (kızlar günaydın
kontrolden geldim şimdi
benim sıpa yine göstermedi yaa
o kadar da çikolata yemiştim
kızlar günaydın
kontrolden geldim şimdi
benim sıpa yine göstermedi yaa
o kadar da çikolata yemiştim
hayırlı olsn cnm seninki biraz kritik döneme denk geliyo sanırım ağustos gibi olcak herlde hem o-3 uzun kollular hem ilk 1 -2 ay için kısa kollular
ay allah en cok korktugum sey yaa benmkide gostermeesse pzrtsi napıcam : (
geçen bi topikte gordum kadın 27. haftasındaymış hala göstermemiş : (
Annesini merak ettiriyor demekki:) Aman Sağlıklı olsunda varsın geç öğren cinsiyeti
çatlar insan bee : ///ayy öylke de insan merak ediyor yaa
hep sarı kıyafet almak istemiyorum ki been
normalde 12-13ncü haftadan sonra ögrenliyo cnm tabi gösterirse : )))Cinsiyet o kadar gec mi ogreniliyor kiii.
Ben daha kalbini duycam haftaya insallah :) minisimi ozledim, ultrasonda gorunce sanki hasret gideriyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?