canimm ekimde 10 gun bi 7 gun bi kasimda 20 gun rapor aldim kanamm oldu ama bebek ile ilgili deilmis sebepsiMs genede yatiyorum isimede son verildi en sonunda annemde kaliyorum bebek iyi amamidem kotu on gun sonra 4 aylik olcaz heraeyin hayrlisi 2 li testimiz temi cikti haftaya 4 lu test yaptircaz bebegmZ 8 cm oldu :) cinsiyeti bilemiyoru henuz yuz ustu yatmiadi goremedik haftaya insallahcnm nerelerdesn hersey yolundamı : )
aa üzüldm cnm nnyse sağlık olsun diyelim , büyümüş sıpaa : ))cinsiyet konusunda herkes muzdarip kimsenin ki göstermiyo bizimde randewumz pazrtesi bakalm : )canimm ekimde 10 gun bi 7 gun bi kasimda 20 gun rapor aldim kanamm oldu ama bebek ile ilgili deilmis sebepsiMs genede yatiyorum isimede son verildi en sonunda annemde kaliyorum bebek iyi amamidem kotu on gun sonra 4 aylik olcaz heraeyin hayrlisi 2 li testimiz temi cikti haftaya 4 lu test yaptircaz bebegmZ 8 cm oldu :) cinsiyeti bilemiyoru henuz yuz ustu yatmiadi goremedik haftaya insallah
aa üzüldm cnm nnyse sağlık olsun diyelim , büyümüş sıpaa : ))cinsiyet konusunda herkes muzdarip kimsenin ki göstermiyo bizimde randewumz pazrtesi bakalm : )
aynen ya yeter artık arkadasım 13 haftalık ogrenmiş , önümzdeki hafta sıraya dizilicez inşallah: ))İnşallah önümüzdeki hafta bizim minişlerin cinsiyetleri öğrenme haftası olur:))) Bende çarşamba gidicem devlete. İnşallah önce sen söylersin burdan müjdeyi sonrada biz:)
kapısına yanlış yazmışımmkızlar ben aksam arabanın kasına çarptım karnımı aceleyle kapadım sandım cıkarken diklemesine çarptım biraz acıdı oan ama bişey olmuşmudurr :s
Olmamistir bise canim aklina kotu bise getirme. Egerki agrin felan varsa mutlaka doktora git.kapısına yanlış yazmışımm
inşallah bisy olmammstır bugn gorcez bakalımOlmamistir bise canim aklina kotu bise getirme. Egerki agrin felan varsa mutlaka doktora git.
çatlar insan bee : ///
sunu almamak için zor tutuyorm kendimi keske unisex bi rengi olsa ebebekte indirmde 50 lira
inş cnm sabahtan beri göster cocuuum diye dua ediyorm 3bucukta randevum heycandan ölücemay çatlıyorum zaten cnm yaa
3 gün zor geçti 1 ay nasıl sabrederim bilmiyorum
insan dayanamıyor yaa birşey görünce alası geliyor hemen
inş sizinkiler gösterir de bir an önce öğrenirsiniz
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzinş cnm sabahtan beri göster cocuuum diye dua ediyorm 3bucukta randevum heycandan ölücem
inş cnm sabahtan beri göster cocuuum diye dua ediyorm 3bucukta randevum heycandan ölücem
oyyy kuzucumm maşallahhhdoktor cok yogundu düz kızlar saat 6 ya kdar ordaydım giremedim sizide merakta bıraktımm bizimkide pipiyi gösterdi erkeeeeeekk : )))))
sağol cnm biraz şok yaşadık ama yavaş yavaş alışıyoruz : ))) darısı başınızaoyyy kuzucumm maşallahhh
rabbim kucağına aldığın günü göstermeyi de nasip etsin
darısı benim nazlı bebişin başına
doktor cok yogundu düz kızlar saat 6 ya kdar ordaydım giremedim sizide merakta bıraktımm bizimkide pipiyi gösterdi erkeeeeeekk : )))))
niye ki tatlımsağol cnm biraz şok yaşadık ama yavaş yavaş alışıyoruz : ))) darısı başınıza
niye ki tatlım
kız mı bekliyordunuz yoksa
evet cnm kız istiyoduk ve kız bekliyoduk özellikkle eşim dünden beri beş karış geziyo.kısmet sağlıklı olsunda : )))niye ki tatlım
kız mı bekliyordunuz yoksa
sağol cnm başladık mavilere bakmaya : )) henüz randevu almadım kendi doktorma ama ayın 19-20si gibi tekirdaga gidicem kuzenimn doktoruna 4 boyutlu bakıyomuş 10 gün sonra flan yani :)) seninki bu çarşamba mıCanım benim çok sevindim Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin:) Gelsin mavilerrrrr
Darısı Çarşamba günü bana olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?