Doğuma Hazırlık yaz ayında doğacak bebek ihtiyaç listesi hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi ladym
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
sağol cnm başladık mavilere bakmaya : )) henüz randevu almadım kendi doktorma ama ayın 19-20si gibi tekirdaga gidicem kuzenimn doktoruna 4 boyutlu bakıyomuş 10 gün sonra flan yani :)) seninki bu çarşamba mı

Canım ben de hep kızım olzun kızım olsun derdim daha bekarken bile. Ama gerçekten sağlıklı olması önemli. Zaten ben kendimi erkeğe alıştırdım rüyamdada görmüştüm. Ben 2 Hafta arayla özel ve devlete gidiyorum dönüşümlü. Yarında devlette var randevum, eger söylemek isterse öğreniriz, yoksa 26 Aralık ta öğrenicez. Devlette tedbiren söylemiyolarmış 4. aydan önce, öyle duydum emin olamıyorum açıkcası.

bizim dün tam 16+0 mış.150 gram olmuş bile herseyi gayet normal dedi ikili testi bu doktorda inceledi iyi dedi ama 3lü testi de yaptı ,parmaklarını açmış elini yüzüne koymuştu babasına kızdı heralde sevinmedi diye : )) en önemlisi sağlık gercekten ,bol bol çikolata ye yarın cnm ben çikolata jelibon ne bulduysam yedim yerinde durmuyodu cok yaramaz bi erkek dedi doktor : )) tabii 2 kiloda almışım söylemesi ayıp

Canım senin bidaha ki randevu ne zman?
canım rutin kontrolüm var 20. haftada işte
o zaman gel tekrar tekrar gelmene gerek yok dedi doktor
ama dayanabileceğimi sanmıyorum
acaba başka bi hastaneye mi gitsem diyorum
4 hafta bekleyemem yaa
evet cnm kız istiyoduk ve kız bekliyoduk özellikkle eşim dünden beri beş karış geziyo.kısmet sağlıklı olsunda : )))
ayy aman önemli olan sağlık
bana kıza benziyo demişti doktor
son gittiğimde hiç bişey demedi
malum sıpa göstermeyince
görenler de göbeğin çok sivri erkek bu diyolar
kıza alıştırmıştım kendimi
bi belli olsa rahatlıcam

bende 4boyutluda pipiyi görene kadr süphedeyim aldıklarımın etiketini koparmym da dönerse değiştirrm : ))))

Ben bi öncekinde de çikolata yemiştim yolda giderken ama bizimki uyuyordu:) öksürmem gerekti hareket ettirmek için:)

dayımızla yengemiz patik almışlar bize yurtdışından yaza gelirken getirecekler : )))

Eklentiler

• 10850201_1543949719180354_784900147206119037_n.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 80
canım gidicem aslında da yine açmazsa bacakları diye gitmiyorum
bi de hareketlerini hissetmeye başladım beeenn çok güzell

dayımızla yengemiz patik almışlar bize yurtdışından yaza gelirken getirecekler : )))
çok güzeller cnm güle güle giysin bebişin

canım gidicem aslında da yine açmazsa bacakları diye gitmiyorum
bi de hareketlerini hissetmeye başladım beeenn çok güzell

çok güzeller cnm güle güle giysin bebişin
ayy ne kdr güzeeel biz ne zman hisstemeye başlicaz acaba bide erkekler cabuk hissediliyo diyolar : ))

ayy ne kdr güzeeel biz ne zman hisstemeye başlicaz acaba bide erkekler cabuk hissediliyo diyolar : ))
öyle çok şiddetli bi his değil zaten
ama sanki böyle kelebek kanat çırpıyo içimde
kımıl kımıl oluyo
özellikle sırt üstü yatınca hissediyorum
çok güzeell

hareketleri hisetmeyi cinsiyetten ziyade kaçıncı gebelik olduğu çok etkiliyor benim bebiş de erkek hareketlerini anca 22. haftada net hissedebildim sakin sessiz benim yavrum :)

ayy ne güzel öğrendim cinsiyetini yaa
doktora gitmemek için zor tutuyorum kendimi
tam gitmeye karar veriyorum
ya yine göstermezse diyorum
ooff off
kızdır o kız kızlar göstermez derler :)bizimki hiç saklamadı doktor amccasına göstermiş ben göremedim kaçırdım : )

hareketleri hisetmeyi cinsiyetten ziyade kaçıncı gebelik olduğu çok etkiliyor benim bebiş de erkek hareketlerini anca 22. haftada net hissedebildim sakin sessiz benim yavrum :)
bizimki cok yaramaz ama ilk oldgu içinmi hissedmyrm acaba : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…