bizimki cok yaramaz ama ilk oldgu içinmi hissedmyrm acaba : )
çok edepli olacak o zaman bizim kızkızdır o kız kızlar göstermez derler :)bizimki hiç saklamadı doktor amccasına göstermiş ben göremedim kaçırdım : )
masaj flan yaptırmayı denedin mi?bide cok fazla sırt üstü yatıyomusnyaa kızlar benim çok fazla sırt ağrılarım var
heryerim kulunç halinde
hamile kaldığımdan beri durum böyle ve gün geçtikçe sabrım bitiyor
birde karnım büyüdükçe eklenecek üzerine ağrı
o zaman ne yapıcam bilemiyorum
kas gevşetici merhemler çok zararlıymış kullanamıyorum
alternatif çözüm önerileriniz var mı??
cnm belli oldumu cinsiyettt : )))Ben bi öncekinde de çikolata yemiştim yolda giderken ama bizimki uyuyordu:) öksürmem gerekti hareket ettirmek için:)
cnm belli oldumu cinsiyettt : )))
of sanki devlet sırrı söylicekler ne görüyosan söyle işte ya göstermiyosa göstermiyo de bizimki de devlet ama ssöyledi sizinki daha bi kılmışBu kez devletteydi ya randevum. Korktuğum oldu söylemiyolarmış bu haftalarda
26sına kaldı
genelde yüzüstü yatarım canı sırt üstü yatmayı sevmem hiçmasaj flan yaptırmayı denedin mi?bide cok fazla sırt üstü yatıyomusn
16. hafta yaa neyi erken alla alaaaBu kez devletteydi ya randevum. Korktuğum oldu söylemiyolarmış bu haftalarda
26sına kaldı
genelde yüzüstü yatarım canı sırt üstü yatmayı sevmem hiç
eşim bıktı artık masaj yapmaktan
anlık rahatlıyorum sonra yine aynı oluyo
16. hafta yaa neyi erken alla alaaa
millet 12. haftada öğrneiyo
bu devlet hastaneleri de bi ilginçç
kızlar günaydın
sesiniz çıkmıyo hiçç
ben 3te hastaneye gidicemBende bu sabah bunu düşünüyordum nerde bu kızlar diye. Umarım bebekler iyidir
ben 3te hastaneye gidicem
başka bi hastane buldum bir de orayı deneyeyim dedim
doktoru bayaa övdüler
hadi bakalım hayırlısı
heyecanlıyım
tatlı yiyorum bol bol
tamam tatlımİyi yapmışsın. Memnun kalırsın inşallah doktor çok önemli gerçekten. Belki cinsiyetinide net öğrenirsinHaber bekliyorum unutma olur mu?
biz hastalandık kızlar dün izinliydik grip fena vurdu bizi ama 1 günde atlattık şükür : )))kızlar günaydın
sesiniz çıkmıyo hiçç
biz hastalandık kızlar dün izinliydik grip fena vurdu bizi ama 1 günde atlattık şükür : )))
cok sağol cnm hepiniz dikkat edin havalar kandırıyo insanı bi iyi bi kötüCanım çok geçmiş olsun. Dikkat et bebişine de kendine de
çok geçmiş olsun cnmbiz hastalandık kızlar dün izinliydik grip fena vurdu bizi ama 1 günde atlattık şükür : )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?