sağol cnm doktora gittnmi ?çok geçmiş olsun cnm
dikkat et kendine
derin bi nefes al sonunda belli oldu cnm : )))kızlaarr bu arada bebişim kız
artık kesin belli oldu
gelsin pembişlerr
sağol cnm doktora gittnmi ?
başka bir hastaneyi denemek için gitmiştimderin bi nefes al sonunda belli oldu cnm : )))
hayırlısı olsun darısı yangzte nin basına bakalım onunki cicek mi böcek mi : )))))başka bir hastaneyi denemek için gitmiştim
orda söylediler cnm
çok şükür rahatladıkk
tamam tatlım
inş öğeriniriz de haber veririm
sağol cnm allah razı olsunHayırlı olsun canım. Allah bahtını açık etsin yavrunun :) Çok sevindim dediğin gibi gelsin pembişler. ,
Benimde hep içim kız istiyo ama sanki erkek gibi geliyo, sürekli rüyamda erkek diyorlar
sağol cnm allah razı olsun
bende rüyamda erkek görüyordum hep
hatta doktor pipisi var bunun diyodu rüyamda
ama kız çıktı
rabbim önce sağlıklı sıhhatli sonra da gönlüne göre versin inş
rüyalar tersine cıkar dedikleri doğru herlde bende rüyamda hep pembe kıyafetler alıyodum 2.ye inşallahhAmin canım inşallah dediğin gibi önce hayırlı ve sağlıklı olması
rüyalar tersine cıkar dedikleri doğru herlde bende rüyamda hep pembe kıyafetler alıyodum 2.ye inşallahh
insan oğlum mu kızım mı ne diyeceğini şaşırıyorr26 Aralık bir gelseydi bebişimde bi gösterseydiiiii hayırlısıylaaaaaRüyalarda biter ozaman belki
insan oğlum mu kızım mı ne diyeceğini şaşırıyorr
maalesef cnm hissetmiyorm henüz bişey ama bazen hareket edince göbek deliği etrafında bi acıma gibi bişey oluyo karnımız flan mı büyüyo accaba anlayamadmAynen yaa.. Canım sen başladınmı hareketlerini hissetmeye?
maalesef cnm hissetmiyorm henüz bişey ama bazen hareket edince göbek deliği etrafında bi acıma gibi bişey oluyo karnımız flan mı büyüyo accaba anlayamadm
biz dün cinsiyetimizi kesinleştrdik kızlar özelde randewumuz wardı bu sefer gördük pipiyi devletteki randevumuzda göremediğimz için şüphedeydik : )) derdimiz isim şimdi : )))Bazden bende de oluyor o acı bilemedim valla nedendir :)
Amincnm. seninkide erkek ben öyle hissediyorm gerçi kendimde yanıldım ama : ))) ssen hissediyomsn harektlerni cnm?Gözün aldin tatlim. Bir prens geliyor demek. Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin .
Amincnm. seninkide erkek ben öyle hissediyorm gerçi kendimde yanıldım ama : ))) ssen hissediyomsn harektlerni cnm?
bnde bir ay önce sadece vur kaç gibi bisey hissettim ama suan ne baloncuk ne kelebek cırpınması hicbisey geçen okudum 200 grama ulaşnca hissetmeye başlayablirsinz yazıyo biz 220 gram olmuşuz ama beklemedeyiz kendimi dinlemekten hastalık cıkartıyorm resmen : )Ya birkaç gün önce ilk kez bi balon patlar gibi küçük bi hareket hissettim, ama devami gelmedi. Bi tekmeleseydi :) sen birşeyler hissettinmi?
Sonra benimde rüyamda sürekli erkek diyorlar. Aslında gonlumden gecen kiz ama öncelik saglikli olması artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?