bnde bir ay önce sadece vur kaç gibi bisey hissettim ama suan ne baloncuk ne kelebek cırpınması hicbisey geçen okudum 200 grama ulaşnca hissetmeye başlayablirsinz yazıyo biz 220 gram olmuşuz ama beklemedeyiz kendimi dinlemekten hastalık cıkartıyorm resmen : )
herseyin bası sağlık azönce bi topiğe girdim de çok sükür wlla kızdım kendime cinsiyet beğenmiyorum diye kız erkek farketmez annem oğlunu daha çok seviyo mesela : )))
Benmde 8 mayis tahmini fogum tarihim 22 yasindayim ve hic bir bilgim yok oglum oluyor ne yapmaliyim ne almaliyim bilmiyorum bebegim hareket ediyorsa nasil anlarim onu dusunuyorum
bnde bir ay önce sadece vur kaç gibi bisey hissettim ama suan ne baloncuk ne kelebek cırpınması hicbisey geçen okudum 200 grama ulaşnca hissetmeye başlayablirsinz yazıyo biz 220 gram olmuşuz ama beklemedeyiz kendimi dinlemekten hastalık cıkartıyorm resmen : )
herseyin bası sağlık azönce bi topiğe girdim de çok sükür wlla kızdım kendime cinsiyet beğenmiyorum diye kız erkek farketmez annem oğlunu daha çok seviyo mesela : )))
bnmde 2 aksamdır seğirme mi desem damar atması gibi flanmı bilemiyorm bişeyler oluyo sankim ama : )) yüzüstü yatmayı bnde cok seviyorm ama göbeğimi hafif yan yapıp o şekilde gideriyorm ssu koruyormuş onları cnm bişey olmaz inşallah : ))ya bende hissedemiyorum tam olarak
böyle minik minik gıdıklanır gibi oluyo içim
sonra acaba yanılıyo muyum diyorum
özellikle sırt üstü yatınca hissediyorum
bide bikaç akşamdır yüzüstü uyanıyorum
korkuyorum acaba sıkışıyo mu bebiş diye
bi zararı olmuyodur umarım istemeden dönüyorum çünkü yüz üstü
cıtcıtlar süper : ))) pembe alt açmayı bnde cok begeniyodm ama kremini alıcam şimdi nohutlar cok kullanışlı cnm kuzenim şu fermuarlı kalınlardan almış ama pusete rahat öretmiyor nohutlar daha iyi ağız bezini bizede ananemiz almş ama biraz daha alıcam bnde :))Eki Görüntüle 1345901 Eki Görüntüle 1345902 Eki Görüntüle 1345903 Eki Görüntüle 1345905 Eki Görüntüle 1345906
kzıalr biz alışveriş yaptık hafta sonu biraz
aldıklarımı sizinle paylaşmak istedim
2 tane 7li zıbın takımı almıştım zaten daha önce
bu iç zıbınları görünce dayanamadık babamızla aldık tanesi 7 lira ve bezi mükemmel yumuşacık
pembiş alt açma minderine bayılıyodum uzun zamandır almak kısmet oldu
hem 6 aylığa kadar üzerine yatırmak için de ideal yumuşacık 26 lira (nette en ucuzu 35)
nohut battaniyeyi geçen gün hastanede bir kadında görmüştüm hoşuma gitmişti
bebişi pembelere boğmamak için beyaz aldım tam beyaz değil aslında kreme yakın 19 lira
bir de en çok ihtiyaç olacak şey ağız silme bezleri penye olanlardan 10lu 13 lira
denk gelmişken alayım dedim internette 4 tanesi 10 liraydı geçen gün bayaa uygun geldi bana
inş olmaz yaa cok huzursuzumbnmde 2 aksamdır seğirme mi desem damar atması gibi flanmı bilemiyorm bişeyler oluyo sankim ama : )) yüzüstü yatmayı bnde cok seviyorm ama göbeğimi hafif yan yapıp o şekilde gideriyorm ssu koruyormuş onları cnm bişey olmaz inşallah : ))
ağız bezinin bi de havlu olanlarından alayım diyorumcıtcıtlar süper : ))) pembe alt açmayı bnde cok begeniyodm ama kremini alıcam şimdi nohutlar cok kullanışlı cnm kuzenim şu fermuarlı kalınlardan almış ama pusete rahat öretmiyor nohutlar daha iyi ağız bezini bizede ananemiz almş ama biraz daha alıcam bnde :))
Eki Görüntüle 1345901 Eki Görüntüle 1345902 Eki Görüntüle 1345903 Eki Görüntüle 1345905 Eki Görüntüle 1345906
kzıalr biz alışveriş yaptık hafta sonu biraz
aldıklarımı sizinle paylaşmak istedim
2 tane 7li zıbın takımı almıştım zaten daha önce
bu iç zıbınları görünce dayanamadık babamızla aldık tanesi 7 lira ve bezi mükemmel yumuşacık
pembiş alt açma minderine bayılıyodum uzun zamandır almak kısmet oldu
hem 6 aylığa kadar üzerine yatırmak için de ideal yumuşacık 26 lira (nette en ucuzu 35)
nohut battaniyeyi geçen gün hastanede bir kadında görmüştüm hoşuma gitmişti
bebişi pembelere boğmamak için beyaz aldım tam beyaz değil aslında kreme yakın 19 lira
bir de en çok ihtiyaç olacak şey ağız silme bezleri penye olanlardan 10lu 13 lira
denk gelmişken alayım dedim internette 4 tanesi 10 liraydı geçen gün bayaa uygun geldi bana
ya bende hissedemiyorum tam olarak
böyle minik minik gıdıklanır gibi oluyo içim
sonra acaba yanılıyo muyum diyorum
özellikle sırt üstü yatınca hissediyorum
bide bikaç akşamdır yüzüstü uyanıyorum
korkuyorum acaba sıkışıyo mu bebiş diye
bi zararı olmuyodur umarım istemeden dönüyorum çünkü yüz üstü
bnmde 2 aksamdır seğirme mi desem damar atması gibi flanmı bilemiyorm bişeyler oluyo sankim ama : )) yüzüstü yatmayı bnde cok seviyorm ama göbeğimi hafif yan yapıp o şekilde gideriyorm ssu koruyormuş onları cnm bişey olmaz inşallah : ))
biz mi cok sabırsısız yoksa bizim bebişler mi cok nazlı anlamadım : ))))Cumartesi akşamı da çok hafif bişiler hissettim bende ama insan emin olamıyor. Acaba yanıldımmı diye geliyo aklıma
biz mi cok sabırsısız yoksa bizim bebişler mi cok nazlı anlamadım : ))))
Canımm hepside çok tatlı. Rabbim güzel günlerde kullanmasını nasip etsin. Fiyatları da gayet uygunmuş. Nerden aldın dicem ama mağazaysa farklı şehirlerdeydik diye hatırlıyorumBende dün bikaç parça bişiler aldım. Akşam fotoğaflarını çekip paylaşmak istiyorum sizinle :)
canım miniço dan aldım hepsiniBenim arkadaşım ilk bebeğini 21. haftadan sonra hissetmiş. Aslına bakarsan biz aceleciyiz gibi geldi bana
fiyatlar iyimiş bizim burdada bi magaza alt açmayı 25 e sormuştum bide e-bebek sitesini takip edin kızlar yıl sonu diye cok indirim oluyomş gecen aksam cok indirim warmış ama kaçırdımmcanım miniço dan aldım hepsini
fiyatları piyasaya göre gayet uygun gedli bana
kumaşları da çok güzel
senin cicileri de bekliyoruz o zaman,
zaten 20. haftadan sonra hissetmeye başlarsınız diyorlar
öncesinde hissedilen bağırsak hareketleri
karnın içindeki rutin hareketlerdir siz bebek sanırsınız diyorlar
Benim arkadaşım ilk bebeğini 21. haftadan sonra hissetmiş. Aslına bakarsan biz aceleciyiz gibi geldi bana
yaa ben ebebek e bakıyorum da bir türlü denk getiremiyorumfiyatlar iyimiş bizim burdada bi magaza alt açmayı 25 e sormuştum bide e-bebek sitesini takip edin kızlar yıl sonu diye cok indirim oluyomş gecen aksam cok indirim warmış ama kaçırdımm
bnde bi defa denk geldim 18 liraya 3 battaniye 3tulum 3şapka 3 önlük aldım ama bidha yakalayamadm gecen aksam 8den sabah 8e kdr %70 indrm warmşyaa ben ebebek e bakıyorum da bir türlü denk getiremiyorum
cok ciciler yaa güzel günlerde giysin bebişş bnde aksam baktım ama aldırtmadı eşim büssürü hediye alan war diyee bende artık kendim için ve bebek için gerekli olançantadır tırnak makası göğüs pedi hediye gelmeycek olanları almaya karar verdim : ))Kizlar bunlarda benim minigimin cicileri. Cinsiyetini henüz ogrenemedigimiz için her ikisine de olur diye düşündüm.
Kizlar bunlarda benim minigimin cicileri. Cinsiyetini henüz ogrenemedigimiz için her ikisine de olur diye düşündüm.
minikler üzel günlerde kullansınlar inş cicilerinicok ciciler yaa güzel günlerde giysin bebişş bnde aksam baktım ama aldırtmadı eşim büssürü hediye alan war diyee bende artık kendim için ve bebek için gerekli olançantadır tırnak makası göğüs pedi hediye gelmeycek olanları almaya karar verdim : ))
ev boztlarımızı halamız almış
Eki Görüntüle 1347151
pijamaları arkadsm almş
Eki Görüntüle 1347152
yeleğimizi kuzenim almş ama biraz büyük : )
Eki Görüntüle 1347149
önlüklermizi ananemiz almş
Eki Görüntüle 1347153
bunlar komşumzdan
Eki Görüntüle 1347150
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?