Doğuma Hazırlık yaz ayında doğacak bebek ihtiyaç listesi hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi ladym
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
minikler üzel günlerde kullansınlar inş cicilerini
benim de annem dün almış zıbınlar çoraplar falan
tatilde gelecekler onları da o zaman eklerim artık
inşallah cnm kızlar size demişmiydim daha önce bilmiyorm ama 0-3 zıbnlar yeni doğdugnda olmuyomş aksam kipada baktım 0-0 wardı onlardan da mı alcaz smdi

inşallah cnm kızlar size demişmiydim daha önce bilmiyorm ama 0-3 zıbnlar yeni doğdugnda olmuyomş aksam kipada baktım 0-0 wardı onlardan da mı alcaz smdi
ayy minnacık aldıklarım yaa
nasıl olmaz kii
çok küçükler hatta üzülmüştüm alırken 2 ay anca giyer bunu diyee

Bencede küçücükler zaten. Prematüre doğanlar içindir o bence

bebişime çorap almadık daha:)anneanne babaanne bizden hevesli unisex renkler alıp örüyorlar falan.bizde cinsiyeti bekliyoruz.%80 kızdı yarın kesinleşir inşallah kısmetse:)beşik alacaktım dün kararım değişti park yatağa bakıyoruz artık.çook kararsızım kızlar.park yataklar renkli genelde.içine aynı renk uyku seti almak zorundamı kalcam.gözüme güzel görünsün diye nevresim uyku seti vs süsleyim diyordum.çok saçma düşünce olabilir ama işte ne bilem.2yaşında kendi isteğine göre odasını alalım dedik.parl yatklar güzel ama uff..kıyafetten çok bunları düşünüyorum biri bana yardım etsin

canım fikrini değiştirmek istemem ama park yataklar hiç estetik gelmiyor bana
onun yerine ahşap beşik alsan daha iyi değil mi
yani ne bileyim bana öyle geliyo

cnm eger kız ise geçen bi arkadasta gördm krem içinede pembeli nevresim flan almış pekte bakmadm yatk odasındaydı cünki cok hoş duruyodu

canım fikrini değiştirmek istemem ama park yataklar hiç estetik gelmiyor bana
onun yerine ahşap beşik alsan daha iyi değil mi
yani ne bileyim bana öyle geliyo
ahh canm 1aydr dusunuyorum.tayinciyiz.normal besik dolap alalim diyorduk.bu kez 2yasindayken falan odasini kendi istegine gore yapalim dedik hem besik ilerde elimde kalack.kimseye vermeye kiyamm acikcasi.park alip sonra odasini yapip oyun alani olarak kullansn yada kaldirabilirm diye.kafam cok karisti.kuzenlermn besikleri hep elinde kaldi cocuklari 3-4yasinda begenmediler arabali barbieli oda olacak diye falan.yoksa ahsap besikler favorimdi.gozume guzl gorunsn diye de nevresmleri hos olsn park sade olsn diyorm bakalim

cnm eger kız ise geçen bi arkadasta gördm krem içinede pembeli nevresim flan almış pekte bakmadm yatk odasındaydı cünki cok hoş duruyodu
keske fotograf olsaaaabende sade kaba olmayack bi model alip kiz oldguda kesinlesirse ki yarn kontrol var.icini pembeli morlu doseyim dedm

Ben büyüyen beşiği olan bebek odası mobilyası düşünüyorum açıkcası. Baktım sonradan üstü çıkıyor zaten ilkokula giderken bile yatmaya devam eder, baya büyüyor.

canım yanlış anlama bende tayinciyim
ama beyaz düz sade olan mobilyalardan alıcam
tek kişilik bazam zaten var onun başlığını mobilyalara uygun yaptırıcam
6-7 yaşına kadar kullansın
beşiği de söker kaldırırım diyorum
zaten 3 yaşına kadar falan yatıyolar beşikte ön korkuluğu çıkarıp
yani benim düşüncem bi daha rabbim ikinci çocuğu verir mi bilemiyorum
hep bi odası olsun diye de özeniyorum
o yüzden içimde kalmasın diye alıcam
Ben büyüyen beşiği olan bebek odası mobilyası düşünüyorum açıkcası. Baktım sonradan üstü çıkıyor zaten ilkokula giderken bile yatmaya devam eder, baya büyüyor.
tatlım yaa birkaç kişiden büyüyen beşiğin yatak olduğunda hiç kullanışlı olmadığını duydum
ben zaten normal beşik alma düşüncesinde olduğum için üzerinde durmamıştım hiç
ama şimdi sen söyleyince uyarayım dedim
iyice araştır istersen bir dünya para vericez yazık olmasın

nickm kararsiz olsa yeridir:)besiklere baktm sallamasini sabitleyebiliyrz.korkulklari indirip yada cikarabilidgmzde rahat 4-5yasa kadr kullanir gorunuyrda sonra o besik neolacak:)tayinciyz diye cogu seyi erteliyrzda omur geciyr

bu ara mira hira ceylin efe egemen doruk burçak isimlerine ragbet ediliyor
ben kız olursa duru koymak istiyorum erkek olursa birazdaha arastırmam gerekiyor :)

kızlar isim olarak ne düşünüyosunzzzz
defne istiyoruz biz eşimle
gerçi ben nil defne istiyorum ama eşime halen kabule ettirebilmiş değilim nili
nickm kararsiz olsa yeridir:)besiklere baktm sallamasini sabitleyebiliyrz.korkulklari indirip yada cikarabilidgmzde rahat 4-5yasa kadr kullanir gorunuyrda sonra o besik neolacak:)tayinciyz diye cogu seyi erteliyrzda omur geciyr
o saatten sonra sa sökersin komple koyarsın bir kenara
rabbim verirse ikinci bebeğin kullanır
ben bıktım tayinci olduğum için herşeyden taviz vermeye
bebek için vermek istemiyorum
çünkü rabbim bi daha bu günleri yaşatır mı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…