- 28 Şubat 2014
- 1.640
- 1.102
- 248
- 35
nil cok güzl cok begeniyorm tek olarak ,bizimde ilk ismi cumhur olacak sanırm eşimn dedesinn adı bende begeniyorm ama ikincisi kısa ve anlamlı olsun bari diyorum soyismimizde uzun iki kelime ....OĞLU cocuk söylerken zorlanıcak :sdefne istiyoruz biz eşimle
gerçi ben nil defne istiyorum ama eşime halen kabule ettirebilmiş değilim nili
o saatten sonra sa sökersin komple koyarsın bir kenara
rabbim verirse ikinci bebeğin kullanır
ben bıktım tayinci olduğum için herşeyden taviz vermeye
bebek için vermek istemiyorum
çünkü rabbim bi daha bu günleri yaşatır mı bilmiyorum
ben aslında iki isim istemiyorum amanil cok güzl cok begeniyorm tek olarak ,bizimde ilk ismi cumhur olacak sanırm eşimn dedesinn adı bende begeniyorm ama ikincisi kısa ve anlamlı olsun bari diyorum soyismimizde uzun iki kelime ....OĞLU cocuk söylerken zorlanıcak :s
evet haklisiniz.icmde bsy ukte kalmasin.en basitinden bebegm besikte fotograflari cok hos olsn istiyrm:)tullu donencelitam bir besik gibi iste.esim sen bilirsn diyr ben karar veremiyrdm iste en son dedm buyumeyen normal ahsap besik alayim diye.bakalm rabbim kullandirmayi nasip etsin.bugun cnsiyeti belli olurmuki diyrduk devlet hast 3lu test yaptrdm.sylemediler cinsiytini ekrani bana cevirmediler bile.yarn snclar cikacak kendi doktrma goturup hemde cinsiytini soyler insallah snra hemn bsyler almak istiyorum :)defne istiyoruz biz eşimle
gerçi ben nil defne istiyorum ama eşime halen kabule ettirebilmiş değilim nili
o saatten sonra sa sökersin komple koyarsın bir kenara
rabbim verirse ikinci bebeğin kullanır
ben bıktım tayinci olduğum için herşeyden taviz vermeye
bebek için vermek istemiyorum
çünkü rabbim bi daha bu günleri yaşatır mı bilmiyorum
erkek olursa kerem,enes dusunuyordum ama kiz ismi bulamiyorum anlami guzel olsun populer modernlkten ziyade anlami onemli benm icin.ama bulamiyrmmbu ara mira hira ceylin efe egemen doruk burçak isimlerine ragbet ediliyor
ben kız olursa duru koymak istiyorum erkek olursa birazdaha arastırmam gerekiyor :)
bizim bellide noluyo sanki bu gidişle doğunca karar vericez : (erkek olursa kerem,enes dusunuyordum ama kiz ismi bulamiyorum anlami guzel olsun populer modernlkten ziyade anlami onemli benm icin.ama bulamiyrmmyarin insallah cinsiyetimz kesinlesirse daha agirlik verip dusuncem
disardan birine onermek cok kolay geliyordu ama sozkonusu kendi cocugumuz oldugundan sanirim cok zor karar vermek.guzel isimler var ama yok falancann cocugunn adi yok filann adi derken diyorum en sona biz kalmisiz cevremizden:)bize isim birakmamislar:)bizim bellide noluyo sanki bu gidişle doğunca karar vericez : (
arca ismini cok begeniyorm esimde ediz diyor Cumhur Arca ...oĞLU cokmu uzun oluyor ya yada 1 tane mi koysam offfff en son çınar koyucm herkes gibiidisardan birine onermek cok kolay geliyordu ama sozkonusu kendi cocugumuz oldugundan sanirim cok zor karar vermek.guzel isimler var ama yok falancann cocugunn adi yok filann adi derken diyorum en sona biz kalmisiz cevremizden:)bize isim birakmamislar:)
aynen katılıyorum çınar mira hira ada çok var farklı olsun diyorm anlamlı olsn diyorm ama cok sey istiyorm galibaBen herkeste olan isimlerden hoşlanmıyorum. Benim ismim o dönemde çok konulduğu için çok sıkıntı çektim aynı sınıfta 4 kişiydik hep karıştırırlardı
Çocuğum aynı problemleri yaşamasın
bence cumhur arca ..oglucok karizmatik :)cinar yeni nesil akimdan ama cumhur arca farkli kulagada hos geliyor.bizmde yarin kendi doktrmzla gorusmemz vqr cnsiytini kesin soyler insallah:)arca ismini cok begeniyorm esimde ediz diyor Cumhur Arca ...oĞLU cokmu uzun oluyor ya yada 1 tane mi koysam offfff en son çınar koyucm herkes gibii
aynen bende.simdi efeler ecrinler adalar miralar var..1sinfta birsuru ayni ismden olacak:)bende anlamli gecmstede gelecktede anlamini populerligini kaybetmeyen yani siradan bi isim istiyorum ama bulamiyorum:)Ben herkeste olan isimlerden hoşlanmıyorum. Benim ismim o dönemde çok konulduğu için çok sıkıntı çektim aynı sınıfta 4 kişiydik hep karıştırırlardı
Çocuğum aynı problemleri yaşamasın
soylemesi lazım cnm büyümüş artık doğcak yakında millete 12. haftada söylüyolar.Aksma kavga cıkarıym kendi ismimi kabul ettiriyim ozamnbence cumhur arca ..oglucok karizmatik :)cinar yeni nesil akimdan ama cumhur arca farkli kulagada hos geliyor.bizmde yarin kendi doktrmzla gorusmemz vqr cnsiytini kesin soyler insallah:)
çınardan daha hoş geliyor kulağa ve karizmatik geldi banasoylemesi lazım cnm büyümüş artık doğcak yakında millete 12. haftada söylüyolar.Aksma kavga cıkarıym kendi ismimi kabul ettiriyim ozamn:) Cumhur Arca .....OĞLU hoş geliyo kulağa gerçekten.
inş belli olur cnm bugün cinsiyetievet haklisiniz.icmde bsy ukte kalmasin.en basitinden bebegm besikte fotograflari cok hos olsn istiyrm:)tullu donencelitam bir besik gibi iste.esim sen bilirsn diyr ben karar veremiyrdm iste en son dedm buyumeyen normal ahsap besik alayim diye.bakalm rabbim kullandirmayi nasip etsin.bugun cnsiyeti belli olurmuki diyrduk devlet hast 3lu test yaptrdm.sylemediler cinsiytini ekrani bana cevirmediler bile.yarn snclar cikacak kendi doktrma goturup hemde cinsiytini soyler insallah snra hemn bsyler almak istiyorum :)
cumhur arca yı bende beğendim cnmsoylemesi lazım cnm büyümüş artık doğcak yakında millete 12. haftada söylüyolar.Aksma kavga cıkarıym kendi ismimi kabul ettiriyim ozamn:) Cumhur Arca .....OĞLU hoş geliyo kulağa gerçekten.
benim de bebeğim kız olacak nasipseMerhaba kızlar, beşik olayını nasıl düşünüyorsunuz? Ben ahşapları çok beğeniyorum ama oyun parkı olanlar da çok kullanışlı fakat çok çirkin bir görüntüsü var hiç şık gelmiyor gözüme. Bebeğimin cinsiyeti kız tüm odayı beyaza çevirmeyi düşünüyorum
cumhur arca yı bende beğendim cnm
çok karizmatik bir isim olmuş
böyle hani dizilerde holdinglerde
zengin babanın oğlu olur yaa
baba elini eteğini çeker işte
oğlu olur yönetici falan
tam öyle bir isim
güldürdün beni sbah sabah cnm :)))) Fatih Harbiye dizisnde macit arcaoğlu vardı yabi müşterimizin oğlunun adıda ışık arca ordan kalmış aklımda ama bütün isim sitelerni gezdim pek hoşuma giden olmadı bakalım eşime kabul ettirebilirsm :)))
bende mobilyayı düz beyaz istiyorm ama evimi yeni boyatmıştm kıyamıyorm şmdi bidaha boyatmaya duvar kağıdı yapabilirm güzel soft bişeyler bulabilirsem cocuk odası boş oldugu için eve taşınırken oranın stor ve perdesini yaptırmıştım yanlara mavili fon perde istiyorm bakalm zaman daralıyo
bizimde 3lü çıkmış ama gidip almadm dha war randevumuza gittiğimde alırm diyorm tatlı ye cnm gitmeden : ))kızlaar üçlü test sonucumuz çıkacak(2li yaptırmamıştım).öğleden sonrada doktorumuzu ziyaret edicez bakalım.vakit çok zor geçti sabırsızlanıyorum görmek için..hayırlısıyla cinsiyetinide söyler inşallah..çok heyecanlıyımm..başlasın artık hazırlıklar yaz bebişlerimiz içiiiinallah tüm isteyenlere nasip etsin..
duvar kağıdıda cok ugraşlı bi iş diğer odalarımı kendim yaptım ama şimdi yapamam herlde hele ilerleyen zmanlarda hiiç olmaz koca karnımla değişik stickerlar flan war ama kararsızm bndeben de duvar kağıdı düşünüyorum ama kiracıyım malum
ev sahibi de biraz uyuz
kararsızım o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?