Doğuma Hazırlık yaz ayında doğacak bebek ihtiyaç listesi hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi ladym
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
nil cok güzl cok begeniyorm tek olarak ,bizimde ilk ismi cumhur olacak sanırm eşimn dedesinn adı bende begeniyorm ama ikincisi kısa ve anlamlı olsun bari diyorum soyismimizde uzun iki kelime ....OĞLU cocuk söylerken zorlanıcak :s

ben aslında iki isim istemiyorum ama
defneye kesin karar verdik gibi
nilden de vazgeçemiyorum bir türlü

evet haklisiniz.icmde bsy ukte kalmasin.en basitinden bebegm besikte fotograflari cok hos olsn istiyrm:)tullu donencelitam bir besik gibi iste.esim sen bilirsn diyr ben karar veremiyrdm iste en son dedm buyumeyen normal ahsap besik alayim diye.bakalm rabbim kullandirmayi nasip etsin.bugun cnsiyeti belli olurmuki diyrduk devlet hast 3lu test yaptrdm.sylemediler cinsiytini ekrani bana cevirmediler bile.yarn snclar cikacak kendi doktrma goturup hemde cinsiytini soyler insallah snra hemn bsyler almak istiyorum :)

bu ara mira hira ceylin efe egemen doruk burçak isimlerine ragbet ediliyor
ben kız olursa duru koymak istiyorum erkek olursa birazdaha arastırmam gerekiyor :)
erkek olursa kerem,enes dusunuyordum ama kiz ismi bulamiyorum anlami guzel olsun populer modernlkten ziyade anlami onemli benm icin.ama bulamiyrmmyarin insallah cinsiyetimz kesinlesirse daha agirlik verip dusuncem

erkek olursa kerem,enes dusunuyordum ama kiz ismi bulamiyorum anlami guzel olsun populer modernlkten ziyade anlami onemli benm icin.ama bulamiyrmmyarin insallah cinsiyetimz kesinlesirse daha agirlik verip dusuncem
bizim bellide noluyo sanki bu gidişle doğunca karar vericez : (

bizim bellide noluyo sanki bu gidişle doğunca karar vericez : (
disardan birine onermek cok kolay geliyordu ama sozkonusu kendi cocugumuz oldugundan sanirim cok zor karar vermek.guzel isimler var ama yok falancann cocugunn adi yok filann adi derken diyorum en sona biz kalmisiz cevremizden:)bize isim birakmamislar:)

arca ismini cok begeniyorm esimde ediz diyor Cumhur Arca ...oĞLU cokmu uzun oluyor ya yada 1 tane mi koysam offfff en son çınar koyucm herkes gibii

Ben herkeste olan isimlerden hoşlanmıyorum. Benim ismim o dönemde çok konulduğu için çok sıkıntı çektim aynı sınıfta 4 kişiydik hep karıştırırlardı
Çocuğum aynı problemleri yaşamasın

aynen katılıyorum çınar mira hira ada çok var farklı olsun diyorm anlamlı olsn diyorm ama cok sey istiyorm galiba

arca ismini cok begeniyorm esimde ediz diyor Cumhur Arca ...oĞLU cokmu uzun oluyor ya yada 1 tane mi koysam offfff en son çınar koyucm herkes gibii
bence cumhur arca ..oglucok karizmatik :)cinar yeni nesil akimdan ama cumhur arca farkli kulagada hos geliyor.bizmde yarin kendi doktrmzla gorusmemz vqr cnsiytini kesin soyler insallah:)

aynen bende.simdi efeler ecrinler adalar miralar var..1sinfta birsuru ayni ismden olacak:)bende anlamli gecmstede gelecktede anlamini populerligini kaybetmeyen yani siradan bi isim istiyorum ama bulamiyorum:)

bence cumhur arca ..oglucok karizmatik :)cinar yeni nesil akimdan ama cumhur arca farkli kulagada hos geliyor.bizmde yarin kendi doktrmzla gorusmemz vqr cnsiytini kesin soyler insallah:)
soylemesi lazım cnm büyümüş artık doğcak yakında millete 12. haftada söylüyolar.Aksma kavga cıkarıym kendi ismimi kabul ettiriyim ozamn :) Cumhur Arca .....OĞLU hoş geliyo kulağa gerçekten.

soylemesi lazım cnm büyümüş artık doğcak yakında millete 12. haftada söylüyolar.Aksma kavga cıkarıym kendi ismimi kabul ettiriyim ozamn :) Cumhur Arca .....OĞLU hoş geliyo kulağa gerçekten.
çınardan daha hoş geliyor kulağa ve karizmatik geldi banainşallah söyler yarını sabırsızlıkla bekliyorummm..sonra başlasın hazırlıklar yavaştan

Merhaba kızlar, beşik olayını nasıl düşünüyorsunuz? Ben ahşapları çok beğeniyorum ama oyun parkı olanlar da çok kullanışlı fakat çok çirkin bir görüntüsü var hiç şık gelmiyor gözüme. Bebeğimin cinsiyeti kız tüm odayı beyaza çevirmeyi düşünüyorum

inş belli olur cnm bugün cinsiyeti
öncelikle sağlıklı olsun tabikii
en zevkli yanı alışveriş kısmı insan kendini kaybediyoo

cumhur arca yı bende beğendim cnm
çok karizmatik bir isim olmuş
böyle hani dizilerde holdinglerde
zengin babanın oğlu olur yaa
baba elini eteğini çeker işte
oğlu olur yönetici falan
tam öyle bir isim

benim de bebeğim kız olacak nasipse
odanın tüm duvarları beyaz bir duvarı şeker pembe olsun istiyorum
mobilyaları düz beyaz ahşap olacak inş
tülü ve halısı da pembe oldu mu tamamdır
bu arada park yataklar bana da hiç estetik gelmiyor sevemedim bir türlü
mobilya olarak beyaz ahşap büyümeyen bir beşik
ve beyaz 3 kapılı dolap alıcam
bir de baza var tek kişilik ona da mobilyalara uygun başlık yaptırıcam
tamamlanmış olacak odamız böylecee

kızlaar üçlü test sonucumuz çıkacak(2li yaptırmamıştım).öğleden sonrada doktorumuzu ziyaret edicez bakalım.vakit çok zor geçti sabırsızlanıyorum görmek için..hayırlısıyla cinsiyetinide söyler inşallah..çok heyecanlıyımm..başlasın artık hazırlıklar yaz bebişlerimiz içiiiinallah tüm isteyenlere nasip etsin..

ben de duvar kağıdı düşünüyorum ama kiracıyım malum
ev sahibi de biraz uyuz
kararsızım o yüzden

bizimde 3lü çıkmış ama gidip almadm dha war randevumuza gittiğimde alırm diyorm tatlı ye cnm gitmeden : ))

ben de duvar kağıdı düşünüyorum ama kiracıyım malum
ev sahibi de biraz uyuz
kararsızım o yüzden
duvar kağıdıda cok ugraşlı bi iş diğer odalarımı kendim yaptım ama şimdi yapamam herlde hele ilerleyen zmanlarda hiiç olmaz koca karnımla değişik stickerlar flan war ama kararsızm bnde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…