Doğuma Hazırlık yaz ayında doğacak bebek ihtiyaç listesi hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi ladym
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ayyy kızlar ne güzel kafanızda herşeyi planlamışsınız. Benim daha hiçbişi yok kafamda. Dua edin inşallah bebeğim sağlıklıdır ve yarın cinsiyetini öğrenirim. Bende renkleri kafamda kurup alışverişime başlarım inşallah

ortada bişey yokta işte kuruyoruz smdilik.inşallh cnm sağlıklıdır gösterirr annesine merak etme

bizimde 3lü çıkmış ama gidip almadm dha war randevumuza gittiğimde alırm diyorm tatlı ye cnm gitmeden : ))
trisomy21 (down sendrmu)riskli cikmis benm234 te 1 diyor.doktrumuzu bekliyoruz simdi.risk sonucta diyrm.yapabilecegm bsy yok allah bilir.ama kafama takili kalsi ister istemez.allah korusun.tatlimida yedim bakalim kendisini bi gorelim hayirlisiyla:)

trisomy21 (down sendrmu)riskli cikmis benm234 te 1 diyor.doktrumuzu bekliyoruz simdi.risk sonucta diyrm.yapabilecegm bsy yok allah bilir.ama kafama takili kalsi ister istemez.allah korusun.tatlimida yedim bakalim kendisini bi gorelim hayirlisiyla:)
2li yaptırmamştn herlde sn üzme canını tatlım sapasağlam doğar inşallh yanılma payı yüksek bu testlerde insann canını sıkmaktan başka bi işe yramıyor ztn

2li yaptırmamştn herlde sn üzme canını tatlım sapasağlam doğar inşallh yanılma payı yüksek bu testlerde insann canını sıkmaktan başka bi işe yramıyor ztn
evt 2li yaptirmdm.hatta bunuda yaptrmcktk doktrmz neolursa olsn gebeliginizi snlandrmicaksanz yaptrmayn demsti ama ayrintili usg de istiyrlarms raporu.devlt hast de .bnde ondan yaptrmstm.zaten risk analiziyms .aslnda bu risk hep var herkes icn.insan ya saglklidr yada degildr .biliyrz ama ne bileyim canm skldi ister istemez

aynen öyle komşumuzn risk oranı bayagı bi yüksek cıkmıştı ama maşallah sapasağlam bebeği

Ben de duvar kağıdı düşünüyorum ama daha sonra duvar kağıdını kazımak çok zor oluyormuş, duvar kğıtları çok şık tabii de önemli oln sağlıklı olması. Ben su bazlı hijyenik antibakteriyel boyaları da araştırıyorum çok kararsızım bu yüzden.

Kızlar ben emzirme koltuğu da düşünüyorum. Halı da duvardanduvara halı düşünüyorum . Sürekli silerim halıyı çocuk emekleyince sorun olmasın ya da kışın. Odalarınızı yapınca fotoğaf atın lütfen kızlar fikir verin çok kararsızım ben gelinliğimi bile şu olsun demiştim yarım saatte ama bebek bambaşkaymış.

İkeadaki beşik ve dolapları beğeniyorum piyasadakilere göre hem daha ucuz hem de daha kaliteli ve bir tarzı var bu arada ahşap isteyenlerin aklında bulunsun.

Bir de piyasadaki hastane çıkışları 100 lira falanken pamidorun internet sitesini inceledin orada hastane çıkışları 50 60 lira falan. Acaba kaliteli mi değil hiç bilmiyorum. Aldığımız ürünler %100 pamuk olmalı ve boyası doğal olmalı aklınızda bulunsun.

bizimde 3lü çıkmış ama gidip almadm dha war randevumuza gittiğimde alırm diyorm tatlı ye cnm gitmeden : ))

duvar kağıdıda cok ugraşlı bi iş diğer odalarımı kendim yaptım ama şimdi yapamam herlde hele ilerleyen zmanlarda hiiç olmaz koca karnımla değişik stickerlar flan war ama kararsızm bnde
evet özgecim duvar kağıdı çok uğraşlı
sökmesi daha da uğraşlı
evden çıkarken ev sahibi sök der diye korkuyorum
bi de sen 3lü testi niye yaptırdın ki 2li iyi çıkmaış mıydı
inş canım sağlıklı bi bebişin olur
cinsiyeini de heyecanla bekliyoruz
hayırlısı olsun tatlım takma kafana
riskli denilip sağlıklı doğan birçok bebek var
sen duanı eksik etme
en önemlisi o
ikeadaki beşik ve dolaplar benim de hoşuma gidiyor ama beşikleri sallanmıyor canım
ben illa sallansın istiyorum takıntılıyım bu konuda
duvardan duvara halıyı çocuk odasında hiç önermiyorlar tamamen bakteri yuvası
bebek üşümesin derken mikrop içinde kalmasın çünkü silinince bile çıkmıyor malesef
en güzeli ortaya küçük bir halı kalan yerler açık olmalıymış uzmanların görüşü
istersen araştır sende biraz
hastane çıkışı olarak da bebitof ve tomuycuk markalarını öneririm
hem 65 lira civarı hem organik ve anti alerjikler
kullanan arkadaşlarımdan biliyorum kesinlikle tavsiye ediyorlar

Daha önce doğum yapmış arkadaşım hamile o da yaz bebeğine hamile sadece zıbın ve yelek al diyor bir iki tane penye zıbın almayı düşünüyorum çünkü etrafımdaki herkes örüyor bana bişiler e bebek de çabuk büyüyecek. 3 6 aylık kıyafetlerine yoğunlaşıyorum böylece. Bol bol penye pattaniye ve ağız bezi almak gerekiyor.

Ben bu arada doğumda dağıtacağım şekerleri lavanta keselerini tasarladım kızlar kendim yapıcam hepsini, şeker hamurlu kurabiye de yapabiliyorum onu da dağıtıcam paketleyip. Sabunu beğenmiyorum hiç. Öğenebilirse. Oda süslemelerini de kendim yapmak istiyorum örgü bilmiyorum ama kızıma ben de bunları yaptım derim

İsim olarak Umay, Tomris ve Eda düşünüyordum hep anlamlarını a kendilerini de çok beğeniyorum erkek olsa ne olacağına dair bi fikrim yoktu hiç erkek ismi beğenmiyordum. Yukarda Cumhur Arca okudum çok beğendim hatta oğlum ola artık düşünmez ben de Arca ya da Cumhur koyardım iki isimleri hiç beğenmiyorum çocuk için hep karmaşa ve sıkıntı. Bu kadar uzun isimleri çocuğun karakterini de çok etkiliyor. Tek isim koyucam bakalım Eda mı Tomris mi Umay mı olacak

Aaaaa hiç bilmiyordum çok teşekkür ederim, zaten bebek odası düşündüğüm yer sürekli güneş alan sıcak bir oda, öyle yaparım ben de. Söylediğin bebek kıyafet markalarını hiç bilmiyordum araştırıcam.

Bu arada beşik için sallanan istemiyorum ben ilk zamanlar yanımızda kalacağı için elektrikli sallanan ufak beşikler var onlardan almayı düşünüyorum çok sallamaya alıştırmak da istemiyorum ama onlar çok kullanışlı oluyormuş onlardan almak daha mantıklı fiyatları a baya uygun araştırınca hatta ikinci el bile alabilirim onu.

Bebeğin hareketlerini hissediyor musun ben hiç bir şey hissetmiyorum :)

ya ben 3-6 aylık kıyafetlerine bakamıyrum hiç
minicik elbiseler falan görüyorum ama güvenip alamıyorum
minicik olacaklar yazın
o kadar ince kolu bacağı açık kıyafetleri giydirebilir miyim bilmiyorum
tulum alayım diyorum bu sefer de uzun kolluyla çok mu sıcak olur giyemez mi diye düşünüyorum
kafam bir dünya resmen
bende baby shower için lavanta kesesi tasarladım
eminönüne gidebilsem bir an önce malzemeleri alıcam da
malum çalışınca fırsat bulup gidemiyorum bir türlü

2 gün önce yatakta kitap okurken hissettim net oalrak
mükemmel bir duygu
daha öncesinde minik minik gıdıklanma gibi hissediyordum zaten ama
bu bi başkaydı
bir an önce tekmelemeye falan başlasalar ne güzel olacak

Baby shower için her şeyi arkadaşlarının yapması lazım ama sana sürpriz yapmaları gerekiyor ben mİ yanlış biliyorum?

2 gün önce yatakta kitap okurken hissettim net oalrak
mükemmel bir duygu
daha öncesinde minik minik gıdıklanma gibi hissediyordum zaten ama
bu bi başkaydı
bir an önce tekmelemeye falan başlasalar ne güzel olacak
Ayyyy harika ya ben gıdıklanma da hissetmiyorum hiç bi an önce hissetsem çok heyecanlıyım.

Baby shower için her şeyi arkadaşlarının yapması lazım ama sana sürpriz yapmaları gerekiyor ben mİ yanlış biliyorum?
aslında öyle canım da beraber yaparız biz
hepsi çalışıyo yazık ne ara fırsat bulup yapsınlar
maksat eğlence zaten
bizim baby shower göbek atmalı bir güne dönüşür zaten
Ayyyy harika ya ben gıdıklanma da hissetmiyorum hiç bi an önce hissetsem çok heyecanlıyım.
mükemmel bir duygu inş en kısa zamanda hissedersin

iyi cıkmıştı ama 3lüde istedi devlet hastanesndeki doktor bişeyde soramıyosn ztn devlettekilere..

Biooil yağ için diğer başlıkta çık zararlı içeriği olduğu yazılmış araştıramadım doüruluğundan emin olan var mı ben bio o
L kullanıyorum

kızlarr..PRENSESİMİZ geliyor bizimdoktorumuz amniyosentez önerdi anlattı bişeyler ama ben yaptırmıcam.allah a emanet..nasıl kıyıpta aldırayım hem..allah bilir..bugünün anısınada kızımıza küçük bir hediye aldık ama pantolonu kalın birazcık.hemde büyük.rabbim nasip ederse seneye bu vakitler giyer ancak.hastaneye yakın miniço mağazası var hem diğer markalara göre fiyatlar uygun hem şık güzel ürünleride var hem de kaliteli ben hep uğrayıp geziyorumda denk geldikçe

Hayirli oldun prensesin canim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Aklina kotu bise getirme ve bence bir daha ihtimal verdikleri testleri yaptima. Kafani bulandirmaktan başka biseye yaramaz.

Yarinda benim randevum var. İnşallah hayirli haberler ve belli olmuş bir cinsiyetle donerim bende.

amin cümlemizin.hazırlıklara başlayalımmı kesinmi dedim siz yinede 1ay daha bekleyin dedi:)ama başka doktorda %80kız demişti.kesin sanırım artık.kafam bulandı test yüzünden .allaha emanet.allah herkesn bebeğini korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…