- 12 Ağustos 2014
- 663
- 560
- 158
- 37
Tebrik ederim hayırlı olsun kız senesi gerçekten kimi duysam kız vallahi :) benim de prensesim geliyor :) ben tüm testleri yaptırdım ama sonuç senin doğum kararını değiştirmeyecekse boş yere strese girmene gerek yok canım benim.kızlarr..PRENSESİMİZ geliyor bizimdoktorumuz amniyosentez önerdi anlattı bişeyler ama ben yaptırmıcam.allah a emanet..nasıl kıyıpta aldırayım hem..allah bilir..bugünün anısınada kızımıza küçük bir hediye aldık ama pantolonu kalın birazcık.hemde büyük.rabbim nasip ederse seneye bu vakitler giyer ancak.hastaneye yakın miniço mağazası var hem diğer markalara göre fiyatlar uygun hem şık güzel ürünleride var hem de kaliteli ben hep uğrayıp geziyorumda denk geldikçe Eki Görüntüle 1350543
bende kucuk guzel bir defter aldm ozel anlari yaziyrm ilk gunden itibaren.icinde ultrason fotograflari vqr.ayrica 2.ayda 4.ayda aynu kiyaft ve pozda foto cekindm bebegm kucagimdaykende cekincem insallah:)degisimi gormek hos bir ani olacak :)bugunku kontrolumdede kameraya cektik 1dk kadar:)bunlar benm anilarim olacak ilerde kizima hediye insallah:)Ben de duyar duymaz bir kaç hediye aldım anısına. Bebek güncelerini hiç beğenmediğim için kendim tatlı bir ajanda aldım ve oraya ultrason fotoğraflarını tarihlerini ilks öğrendiğimizde duygularımızı falan yazdım. Doktorumuza ve arkadaşlarımıza da yazdıracağım. Ay ay fotoğrafımı çekip yine ajandaya koymayı planlıyorum :) ileride hatıra olur güzelce :)
canım hayırlı olsun hayırlısıyla doğsun inş prensesinkızlarr..PRENSESİMİZ geliyor bizimdoktorumuz amniyosentez önerdi anlattı bişeyler ama ben yaptırmıcam.allah a emanet..nasıl kıyıpta aldırayım hem..allah bilir..bugünün anısınada kızımıza küçük bir hediye aldık ama pantolonu kalın birazcık.hemde büyük.rabbim nasip ederse seneye bu vakitler giyer ancak.hastaneye yakın miniço mağazası var hem diğer markalara göre fiyatlar uygun hem şık güzel ürünleride var hem de kaliteli ben hep uğrayıp geziyorumda denk geldikçe Eki Görüntüle 1350543
bende pembiş bir ajandaya yazıyorum güzel anlarıBen de duyar duymaz bir kaç hediye aldım anısına. Bebek güncelerini hiç beğenmediğim için kendim tatlı bir ajanda aldım ve oraya ultrason fotoğraflarını tarihlerini ilks öğrendiğimizde duygularımızı falan yazdım. Doktorumuza ve arkadaşlarımıza da yazdıracağım. Ay ay fotoğrafımı çekip yine ajandaya koymayı planlıyorum :) ileride hatıra olur güzelce :)
cok sevndm cnm bi kızçe daha geliyor bende bu sene erkek senesi diyodm ama yanılıyorm herlde cicşlerşde cok güzel , güzel günlerde giysin inş.kızlarr..PRENSESİMİZ geliyor bizimdoktorumuz amniyosentez önerdi anlattı bişeyler ama ben yaptırmıcam.allah a emanet..nasıl kıyıpta aldırayım hem..allah bilir..bugünün anısınada kızımıza küçük bir hediye aldık ama pantolonu kalın birazcık.hemde büyük.rabbim nasip ederse seneye bu vakitler giyer ancak.hastaneye yakın miniço mağazası var hem diğer markalara göre fiyatlar uygun hem şık güzel ürünleride var hem de kaliteli ben hep uğrayıp geziyorumda denk geldikçe Eki Görüntüle 1350543
sıra snde cnm güzel haberlerini bekliyoruz yetti artık :))))Hayirli oldun prensesin canim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Aklina kotu bise getirme ve bence bir daha ihtimal verdikleri testleri yaptima. Kafani bulandirmaktan başka biseye yaramaz.
Yarinda benim randevum var. İnşallah hayirli haberler ve belli olmuş bir cinsiyetle donerim bende.
Kızlaar göbişleriniz ne durumda ben aksam baktımda bayagı bi büyüme war birazda sertleşmiş ...
sıra snde cnm güzel haberlerini bekliyoruz yetti artık :))))
teşekkür ederim canım cümlemizin..hepimiz bir avazda dünyaya getirelim inşallah:)amniyosentez kabul etmicem ya attım kafadan allah a emanet.evime yakın yerde bebek mağazaları var baya ama hem internetten baktıklarımdan hem farklı mağazalardan kıyasladığımda miniço mantıklı geliyor.aziz bebe var gereğinden fazla pahalı.arka takıntım yok zaten kaliteli ve şık olmalı .nerden denk gelirse alcaz bakalım.ama bize sıra gelmiyor ilk torun her iki aileninde.onlar daha hevesli:)canım hayırlı olsun hayırlısıyla doğsun inş prensesin
amniyosentezde düşük riski var hem
allaha emanet bebeğin sağlıcakla doğacak inş
bende geçen gün miniçodan alışveriş yaptın gerçekten çok uygun fiyatları
bende pembiş bir ajandaya yazıyorum güzel anları
kızıma hediye ettiğim günü hayal edi yorum yazarken
mükemmel bir duygu
amin inşallah canm.ben burdan erkek haberi duyuyorum sadece:)çevremde hep kız:)cok sevndm cnm bi kızçe daha geliyor bende bu sene erkek senesi diyodm ama yanılıyorm herlde cicşlerşde cok güzel , güzel günlerde giysin inş.
ayyyy ne güzel.bende hissetmek istiyorum artıııkTatlim benimde karnim bu hafta cikti baya. Dediğin gibi birazda sert.
Bu arada artik eminim bebeğim hareket ediyor. Aksam ve sabah çok net hissettim kipirtilari. Kasigimin alt kisminda uzandigimda kipir kipir ediyor
evet bu haftalarda cok hızlı büyüyolarmış ve yukarı cıkmaaya başlıyor sanırım..bende sırtüstü yattıgmda bişeyler oluyor ama henüz net değil dün aksam telefon titreşimi gibi bişey hissettm kasığımın üstünde yavaş yavaş başlıyolar artık : ))))Tatlim benimde karnim bu hafta cikti baya. Dediğin gibi birazda sert.
Bu arada artik eminim bebeğim hareket ediyor. Aksam ve sabah çok net hissettim kipirtilari. Kasigimin alt kisminda uzandigimda kipir kipir ediyor
güzel ama cok fazla şişmekten korkuyorm ben : )))bel ağrısı bndede oluyor arada özellikle dün sanki belimde bıçakla gezdim..ayyyy ne güzel.bende hissetmek istiyorum artııık1-2 hafta içinde belirdi biraz karnım.ama bol giyince belli değil.çok tatlı ya çıksın göbüşler:)benm dünden beri belim ağrıyor amaa
güzel ama cok fazla şişmekten korkuyorm ben : )))bel ağrısı bndede oluyor arada özellikle dün sanki belimde bıçakla gezdim..
benim boy uzun olunca bu zamana kadarda kilo alamayınca(bulantılar vardı)tedirgn bile oldum kilo almıyorum karnmda çok görünmüyor ozaman diye:)dün doktor normal hatta güzel..bundan sonra almaya başlarsın dedi.benmde şimdi fena.daha çok erken değilmi bel ağrıları için yahugüzel ama cok fazla şişmekten korkuyorm ben : )))bel ağrısı bndede oluyor arada özellikle dün sanki belimde bıçakla gezdim..
ayy evet anane babannelerden bize fırsat kalmıyooteşekkür ederim canım cümlemizin..hepimiz bir avazda dünyaya getirelim inşallah:)amniyosentez kabul etmicem ya attım kafadan allah a emanet.evime yakın yerde bebek mağazaları var baya ama hem internetten baktıklarımdan hem farklı mağazalardan kıyasladığımda miniço mantıklı geliyor.aziz bebe var gereğinden fazla pahalı.arka takıntım yok zaten kaliteli ve şık olmalı .nerden denk gelirse alcaz bakalım.ama bize sıra gelmiyor ilk torun her iki aileninde.onlar daha hevesli:)
bnmde boyum uzun ama ben 4 kilo aldm cnmmbenim boy uzun olunca bu zamana kadarda kilo alamayınca(bulantılar vardı)tedirgn bile oldum kilo almıyorum karnmda çok görünmüyor ozaman diye:)dün doktor normal hatta güzel..bundan sonra almaya başlarsın dedi.benmde şimdi fena.daha çok erken değilmi bel ağrıları için yahu
tartıda kilo alımım görünmüyordu ben haftalık tartılıyorum aynı saatte falan.ama dün hamile pantolonu aldım artık daraldılar düğme açmam gerekiyordu:)bnmde boyum uzun ama ben 4 kilo aldm cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?