- 1 Aralık 2013
- 2.414
- 1.356
- 248
bazen kızıyorum bizimde hevesimiz var almayın diye ama bir yöndende iyi sanki zaten birsürü masraf var:)ayrıntılar yine bize kalacak almak için.büyük eşyalar için teklifler geldi bakalım biz alalım diye bende kabul ettim:)ayy evet anane babannelerden bize fırsat kalmıyoo
bizim de ilk torun o yüzdn bende çok almıyorum
giyemez kalır diye
ben bayagıdır giyemiyorm hiçbi pantolanmu taytla idare ediyorm ama artık bnmde hamile pant almam lazım şimdi aldıgmz pnt. hamileliğin sonuna kdr giyebilrmyz ya?tartıda kilo alımım görünmüyordu ben haftalık tartılıyorum aynı saatte falan.ama dün hamile pantolonu aldım artık daraldılar düğme açmam gerekiyordu:)
ben normalde giydiğimn 1beden büyüğünü aldım.üstü lastikli penyede baya idare eder gibi görünüyor şuan bol bile yani.birde bel kısmında düğme var daraltıp genişletmek için.belki son ayda sıkıntı olabilir kilo durumumuza göre.ben kapalıyım ama evde tayt giyerdim taytlarım çoktan daraldı onun içinde hamile reyonundan değil büyük beden tayt aldım sonuna kadar idare eder beni.ben bayagıdır giyemiyorm hiçbi pantolanmu taytla idare ediyorm ama artık bnmde hamile pant almam lazım şimdi aldıgmz pnt. hamileliğin sonuna kdr giyebilrmyz ya?
bnde artık pazar günü bakıcam zamanı geldide geçiyo yani : )) bide geçen gün bi abla lohusa pijamalırını al dedii erken değilmi dedim 4-5 aylıga göre alınır koca göbeğine göre almicaksn herlde dediiben normalde giydiğimn 1beden büyüğünü aldım.üstü lastikli penyede baya idare eder gibi görünüyor şuan bol bile yani.birde bel kısmında düğme var daraltıp genişletmek için.belki son ayda sıkıntı olabilir kilo durumumuza göre.ben kapalıyım ama evde tayt giyerdim taytlarım çoktan daraldı onun içinde hamile reyonundan değil büyük beden tayt aldım sonuna kadar idare eder beni.
ben geçen hafta anne bebek için mağazalara göz attım şöyle.lohusa pijamasını inceledm.6aylıkken alınıyormuş.6aylıkken olan göbekle yani.şuan alırsanızda 1beden büyük veririz dedi.erken daha yani.internetten almayı düşünüyorum.normal önden düğmeli .mağazalarda çok pahalı lohusa adı altında .bi sordm 3lü takım 170-200falan.internette hem daha uygun hem daha şık modeller gördüm.birde hastane için sanki uygun fiyatlı koyu renk lazım gibi .kirlenme ihtimaline karşıbnde artık pazar günü bakıcam zamanı geldide geçiyo yani : )) bide geçen gün bi abla lohusa pijamalırını al dedii erken değilmi dedim 4-5 aylıga göre alınır koca göbeğine göre almicaksn herlde dedii
bidha ki ay almamız lazm ozamn ewet int. fiyatlar pahalı biraz bnde 2 takım düşünüyorm bizim burda fabrika satış magazası var kumaşları cok güzel fiyatlarda cok uygun alt koyu üst açık olabilir bide gecelik alın diyorlar ama gecelikle rahat edeblrmyz ki?ben geçen hafta anne bebek için mağazalara göz attım şöyle.lohusa pijamasını inceledm.6aylıkken alınıyormuş.6aylıkken olan göbekle yani.şuan alırsanızda 1beden büyük veririz dedi.erken daha yani.internetten almayı düşünüyorum.normal önden düğmeli .mağazalarda çok pahalı lohusa adı altında .bi sordm 3lü takım 170-200falan.internette hem daha uygun hem daha şık modeller gördüm.birde hastane için sanki uygun fiyatlı koyu renk lazım gibi .kirlenme ihtimaline karşı
ben gecelikle rahat edemem pek ama sezeryan olursa gecelik raht oluyormuş.hani alttan idrar için bişey takılırken falanmış öyle dedi mağaza çalışanı:)nerde yaşıyorsuun.ben normal iç giyim mağazalarnda bakcm işte üst tarafı düğmeli olanlardan.1tanede netten alcambidha ki ay almamız lazm ozamn ewet int. fiyatlar pahalı biraz bnde 2 takım düşünüyorm bizim burda fabrika satış magazası var kumaşları cok güzel fiyatlarda cok uygun alt koyu üst açık olabilir bide gecelik alın diyorlar ama gecelikle rahat edeblrmyz ki?
ohhh ne güzellbazen kızıyorum bizimde hevesimiz var almayın diye ama bir yöndende iyi sanki zaten birsürü masraf var:)ayrıntılar yine bize kalacak almak için.büyük eşyalar için teklifler geldi bakalım biz alalım diye bende kabul ettim:)
ayy kızlar bende bi göbek var maşallahben bayagıdır giyemiyorm hiçbi pantolanmu taytla idare ediyorm ama artık bnmde hamile pant almam lazım şimdi aldıgmz pnt. hamileliğin sonuna kdr giyebilrmyz ya?
bizimde arabamzla bambu beşiğimizi anneannemz alıcak odayıda babanneler alıcak herlde fikirleri değişmediyse :))))ohhh ne güzell
bize de anneannemizden destek geldi bir de kumbaramız var gelip geçerken atıyoruz para
1000 lira birikmş arabamızın parası hazır
bir sponsor çıksa da odamızı da halletsek diyoruz şu ara
ayy kızlar bende bi göbek var maşallah
iyice çıktı 3 haftadır falan hamile pantolonu giyiyorum ben
dün bi tane daha aldım lcw den 50 lira
hemde tam istediğim gibi dar paça
hiç belli olmuyo hamile pant olduğu tavsiye ederim
benim aldıklarım strech kumaşlı çok kilo almazsam sonuna kadar giyerim heralde bayaa açılıyo
evet düğmeli şart gecelikle bnde rahat edebilcgimi düşünmüyorm bn edirnedeym cnm takımını 25 liraya almş kuzenm kumaşı cok güzel okdr yıkmş hiçbişey yok.bn evlenirken takımına 100 lira vermiştim 5 para etmez..ben gecelikle rahat edemem pek ama sezeryan olursa gecelik raht oluyormuş.hani alttan idrar için bişey takılırken falanmış öyle dedi mağaza çalışanı:)nerde yaşıyorsuun.ben normal iç giyim mağazalarnda bakcm işte üst tarafı düğmeli olanlardan.1tanede netten alcam
canım ben krem badem yağı kayısı yağı bebe yağı hepsini sürdümbizimde arabamzla bambu beşiğimizi anneannemz alıcak odayıda babanneler alıcak herlde fikirleri değişmediyse :))))
benmkide fena yaaa seertleşmiş bide sen bişey sürüyomsn cnm?bnde bakıcam artık darpaca istiyorm cünki kışın sürekli çizme giyiyorm biraz pahalı aama baska biyerde bulamassam bnde ordan alıcm mecbur
ay inanmıyorm demek okdar şişti karnın ben henüz krem sürüyorm nemlendirici ama kuzenim kako yağı kremini onerdi .gerçektende dediğin gibi genetik herlde arkadas 500 lira harcamş lierac vs. büssürü sey kullanmş cok acaip çatlamış...canım ben krem badem yağı kayısı yağı bebe yağı hepsini sürdüm
ama feci halde çatladım
annemde de çok vardı benim
genetik bu iş ne sürersen sür çatlıyosun
evet canım yusyuvarlak bi karnım varay inanmıyorm demek okdar şişti karnın ben henüz krem sürüyorm nemlendirici ama kuzenim kako yağı kremini onerdi .gerçektende dediğin gibi genetik herlde arkadas 500 lira harcamş lierac vs. büssürü sey kullanmş cok acaip çatlamış...
dun gordum lcw de dar pacalarida vardi ben normal aldim 40yada 50lirayfi.keten .ilkbahardada giyerim diye dusunuyorum:)bizimde arabamzla bambu beşiğimizi anneannemz alıcak odayıda babanneler alıcak herlde fikirleri değişmediyse :))))
benmkide fena yaaa seertleşmiş bide sen bişey sürüyomsn cnm?bnde bakıcam artık darpaca istiyorm cünki kışın sürekli çizme giyiyorm biraz pahalı aama baska biyerde bulamassam bnde ordan alıcm mecbur
sponsorlar var bizde surecte duruma gore alalim kiyftleri dedik.yazin hala minikler zaten.kisada boy kilosuna gore elbiseler montlar artik ne gerekirse.somestrda annem geleck gibi yanima.beraber alisveris yapalim dedik.kafamda buyutmstmde listeleri gorunce sonra zamana biraktim bizimkilerde esimn aileside almk istiyorlar iyi dedik:)ohhh ne güzell
bize de anneannemizden destek geldi bir de kumbaramız var gelip geçerken atıyoruz para
1000 lira birikmş arabamızın parası hazır
bir sponsor çıksa da odamızı da halletsek diyoruz şu ara
ayy kızlar bende bi göbek var maşallah
iyice çıktı 3 haftadır falan hamile pantolonu giyiyorum ben
dün bi tane daha aldım lcw den 50 lira
hemde tam istediğim gibi dar paça
hiç belli olmuyo hamile pant olduğu tavsiye ederim
benim aldıklarım strech kumaşlı çok kilo almazsam sonuna kadar giyerim heralde bayaa açılıyo
2haftadami.dogrudur benm karnm cok az son haftada cikti.birkac haftaya belirgn buyur galiba.catlaklardan korkuyrm benm bacaklrmda var eskiden beri.hicbisey fayda etmemisti.ne kullancaz acaba doktorada sormayi unuttumevet canım yusyuvarlak bi karnım var
gören erkek mi diye soruyo
2 haftada çatladım cnm ondan önce bişey yoktu
hiç iç karnım yokmuş benim heralde
hemen çıktı karnım hemen de çatladım
yehuuu ben demiştim oğluma arkadas geliyorrr : ))))Kizlarrrr benimde bir oğlum geliyorrrrr
ben 2 doktora gidiyorum 2sine de sordum2haftadami.dogrudur benm karnm cok az son haftada cikti.birkac haftaya belirgn buyur galiba.catlaklardan korkuyrm benm bacaklrmda var eskiden beri.hicbisey fayda etmemisti.ne kullancaz acaba doktorada sormayi unuttum
oyy canım hayırlı uğurlu olsun inş oğluşunnnKizlarrrr benimde bir oğlum geliyorrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?