- 28 Şubat 2014
- 1.640
- 1.102
- 248
- 35
dogru diyosun cnm kızlar dikkat bu haftalarda hepimiz şişiceeezevet canım yusyuvarlak bi karnım var
gören erkek mi diye soruyo
2 haftada çatladım cnm ondan önce bişey yoktu
hiç iç karnım yokmuş benim heralde
hemen çıktı karnım hemen de çatladım
tebrikleeer:)hayirli olsunnyehuuu ben demiştim oğluma arkadas geliyorrr : ))))
ben baslamadim kremlere hala.ne kullanacagimi bilemiyorum cnku.kakao yagi ,zeytin yagi da duydum.normal nemlendirici kremde duydum.amac kuru kalmamasiymis.yillar once bacaklarm icn gittigmde doktorda demisti neyaparsan yap gecmez bendede var kullanacagn krem sadece yeni olusumlari yavaslatr diye.annemdede az var ama 3cocuktan sonra.duzenli kilo almamz gerekiyrmus bir anda fazla alinirsa catlaklar olusurmus fazla.ben 2 doktora gidiyorum 2sine de sordum
genetik bu iş istediğin kadar para dök çatlayacaksan çatlarsın dediler
dedikleri gibi de oldu
doktorlar sadece öneride bulunuyorlar
en iyisi mustela kremlerin onu kullanan arkadaşım da çatladı
ilk aydan beri kullanıyo hemde
para dökmeye hiç gerek yok
önlem olarak kayısı yağı badem yağı falan sür
gerisi hikaye
oyy canım hayırlı uğurlu olsun inş oğluşunnn
canm ya catlaklardan once kasintiymis diye okumustum bi yerde.kasintidan sonra catlamalar baslarmis genelde diye.sen kremleri ihmal etme.ben sanki hala idrak edemiyorum hamilelige.kremede baslamadm ki catlak olusmasina musait vucudumBen şiştim baya zaten artık herkes anlıyor hamilr olduğumu, inanılmaz kaşınıyorum. Kaşındıkça yağ sürüyorum. Göbeğimde benek benek kızarıklar var dikkat ediyorum henüz çatlama gçrmedim ama.
Ben çok sık kilo alıp verdiğim için çatlamaya müsaitim zaten canım ya bacaklarım ve belim çatlak zaten. Kilo almamın sebebi de sigarayı bırakmam. Daha önce de bırakmıştım 2 ayda 12 kilo almıştım maalesef.canm ya catlaklardan once kasintiymis diye okumustum bi yerde.kasintidan sonra catlamalar baslarmis genelde diye.sen kremleri ihmal etme.ben sanki hala idrak edemiyorum hamilelige.kremede baslamadm ki catlak olusmasina musait vucudum
ozaman catlaklari takma sen en guzel seyi yapip sigarayi birakmisin tebrikleer:)artik catlicazda sisicezde neyapalim dogumdan sonra uykusuzluk kosusturmaca ayrica yaza geliyor terle falan derken atariz:)biz tayinciyiz kiraciyiz.o yuzden gardrop ve besigi odamizda olacak 1yasa falan geldgnde insallah tayin dusunuyoruz duruma gore odasini yapariz.durumunuz suan musait degilse canm 2-3yasindayken bebegn zevkine gore odasini yaparsin guzel dekorasyonla.cok takma kafana diyorlarki ilk zamanlar neresi denk gelirse uyuyacaksiniz bebekte anlamiyor zaten odasi olup olmadigini.ama biz gozumuze guzel gorunsun istiyoruz yqttigi yerin:)bende tayinci olmama ragmen park yatagi kafadn attim hos gorunmuyorlar diye:)mobilya beyaz yada krem ahsap besik alip 3-4yasina kadr kullansn diyorum insallah:)Ben çok sık kilo alıp verdiğim için çatlamaya müsaitim zaten canım ya bacaklarım ve belim çatlak zaten. Kilo almamın sebebi de sigarayı bırakmam. Daha önce de bırakmıştım 2 ayda 12 kilo almıştım maalesef.
Yalnız benim göğüslerim iki katına çıktı ancak manisada 75E cup sütyen bulabildim o kadar büyüdü ki göğsüm bıyun ağrısı yaşıyorum ve göğsüm çatladı. Sürekli nemli tutuyorum ama inşallah daha da artmaz.
Bu arada bebek odası dekarasyon fotoğraflarına bakıyorum içim gidiyor bir de bütçeye bakıyoruz tabii moralim bozuluyor elektrikli ana kucakları yeni doğan kolik bebekler için çok kurtarıcı diyorlar onun üstünde uyurlarmış baya da. Hassasanne diye bir blog yazarı var sürekli takip ediyorum çok önemli bilgiler veriyor tecrübeli ve çok bilinçli bir hanım. Anne sütü nasıö arttırılır, nasıl beslenmek gerekir vs mutlaka takip edin kızlar
vücudun catlamaya müsaitse ne yapsanda çatlar cnm istersen bütün yağları kremleri sürYa ben daha şimdiden 3 kilo aldım. 50 kiloyla hamile kaldım. Bugün baktım 53 kiloyum.
Karnım o kadar şişti ki hamile olduğum belli oluyor. Benim iç karnım hiç mi yokmuş arkadaş şoklardayım. Hiç bir pantolonum omuyor, bugün internetten hamile pantolonları sipariş verdim.
Her banyodan sonra Weleda'nın hamilelik yağını, Vichy'nin hamilelik kremini yada Lierac'ın çatlak kremini sürüyorum. Deli gibi gittim hepsini aldım. İnşallah çatlamam. Ama bu hızla karnım büyümeye devam ederse çatlamasamda top gibi olucam gibime geliyor.
canım senin şişkinliğin gazdır ilk aylarda karın gaz yüzünden büyüyorYa ben daha şimdiden 3 kilo aldım. 50 kiloyla hamile kaldım. Bugün baktım 53 kiloyum.
Karnım o kadar şişti ki hamile olduğum belli oluyor. Benim iç karnım hiç mi yokmuş arkadaş şoklardayım. Hiç bir pantolonum omuyor, bugün internetten hamile pantolonları sipariş verdim.
Her banyodan sonra Weleda'nın hamilelik yağını, Vichy'nin hamilelik kremini yada Lierac'ın çatlak kremini sürüyorum. Deli gibi gittim hepsini aldım. İnşallah çatlamam. Ama bu hızla karnım büyümeye devam ederse çatlamasamda top gibi olucam gibime geliyor.
vücudun catlamaya müsaitse ne yapsanda çatlar cnm istersen bütün yağları kremleri sür
cok sinir bozucu bi duurum cnm ya bende her banyodan sonra heryerimi inceliyorm şimdilik sdece nemlendirici kullanıyrm allaha şükür yok suan bayagıda şiştim bu ay kilo almadım ama daha var randewuma 10 gün kadr tartı ne dicek bakalım,benm cildim normalde cok yağlıdır ama kışın kuru olur senin cildin catlamaya cok müsait sanırım allah yardımcımız olsun..Kesinlikle doğru. Ben şuan soylediklerinizi dogrulamis durymdayim. Dun aksam bir baktim karnimin yan kisimlari haritaya donmus. Sinirinden agladim
Benim anlamadigim bir avuç karnim var. Tas catlasin 1,5 kg aldim. Hamile olduğumu bilmeyen anlamaz bile. 8 haftadan beri her banyodan sonra yağ surdum. Son zamanlarda lierac alip ona da basladim. Nasil bu kadar erken catladim. Simdi boyleyse ben 9. Ayda aynayada bakamam.
Ya ben daha şimdiden 3 kilo aldım. 50 kiloyla hamile kaldım. Bugün baktım 53 kiloyum.
Canım bizimki zaten kış hamileliği öyle süslenip gezecek yaz ayında olmadığımızdan hangisi ekonomikse onunyapmanı önerirrim. Söylediğini hiç duymadım, ben bi tane hamile pantolonu aldım üç tane de bluz aldım indirimden hatta bluzun ikisi tanesi beş lira :))) bi tane de elbisem var likralı şimdilik baya uyuyor. Yaza da bi elbise alırım sadece huyumdur zaten alır alır giymem o yüzden hamile kıyafetkızlar bilginiz var mı bilmiyorm gecen gün bi arkadaısma gittim hamile dogum yapıcak hiç hamile pant. almamış likralı pant. terziye vermiş hepsini hamile pant. yaptırmış cok cazip geldi bana bi pant. 50-60 lira vermekten daaha mantıklı benmde evde 2tane likrelı pant. vardı birazdan terziye göndercgm bakaalım
ben çalıştıgım için kıyafet büyük bi problem bnm için tisortleri cok uyguna almışsın ama burdaki lcw pek büyük değil hem güzel seyler yok hemde cok indirim olmuyor.bende 4-5 aylık bişey için cok para vermek istemiyorm terzi 10 liraya yapıyormuş bide sabah indirim yapan biyer gordum hersey yarı fiyatına ordan 1-2 beden büyük alıp terzide yaptırcam hemde zevkime gore daarpaca flan nası istersem :)Canım bizimki zaten kış hamileliği öyle süslenip gezecek yaz ayında olmadığımızdan hangisi ekonomikse onunyapmanı önerirrim. Söylediğini hiç duymadım, ben bi tane hamile pantolonu aldım üç tane de bluz aldım indirimden hatta bluzun ikisi tanesi beş lira :))) bi tane de elbisem var likralı şimdilik baya uyuyor. Yaza da bi elbise alırım sadece huyumdur zaten alır alır giymem o yüzden hamile kıyafet
Hiç bakmıyorum.
ben çalıştıgım için kıyafet büyük bi problem bnm için tisortleri cok uyguna almışsın ama burdaki lcw pek büyük değil hem güzel seyler yok hemde cok indirim olmuyor.bende 4-5 aylık bişey için cok para vermek istemiyorm terzi 10 liraya yapıyormuş bide sabah indirim yapan biyer gordum hersey yarı fiyatına ordan 1-2 beden büyük alıp terzide yaptırcam hemde zevkime gore daarpaca flan nası istersem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?