Doğuma Hazırlık yaz ayında doğacak bebek ihtiyaç listesi hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi ladym
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Yorma kendini canim. Dinlen bolca. Gerçi banada yakin zamanda misafir gelicek. Öyle bastan sagmada yapamam. Şimdiden stres basti. Ya hamile kadina niye yük olurlar ki

Benim ayrintilida 22 ocakta hayirlisiyla her yerini görelim bebislerin

geçmiş olsun cnm dikkat edin kendinize bnmde 2 hafta once mevludum wardı ertesi gun ölüyodm resmen ,cok cabuk yoruluyoruz artık.benm normal randewum 8 ocakta ayrıntılı için bişey soylenmedi daha devlette yapılıyomu acaba?

ay ben soyledim eşime
daha da yemeğe misafir almam
çok yoruluyorum artık yapamıyorum

cnm devlette de yapılıyomuş arkasaşlar söyledi
125 lira dedi benim hastanem

ay ben soyledim eşime
daha da yemeğe misafir almam
çok yoruluyorum artık yapamıyorum

cnm devlette de yapılıyomuş arkasaşlar söyledi
125 lira dedi benim hastanem
anladm cnm persembe gnü onn icinde bi randewu alıyım bizim burdaki özelde geçen yıl 40 liraydı diye hatırlıyorm ama artmışta olblr.

Yılbaşında benim de baya misafirin vardı temizliği n yaptı. :))) ama bana yardım etti gelenler çok yorulmadım nr yalan söyliyim.

Kızlar neler aldınız ben çoklu önlük ve baya bi zıbın aldım ciNsiyeti öğrenince anneannem sağolsun hastane çıkışına kadar aldığı için ben bir şey alamıycam artık. Bezidir yağıdır bakım ürünlerine yönlenicem son kullanma tarihlerine bakıp.

bizede hediye geldi coklu önlük 9-10 tane oldu smdilik 5 tane penye battaniyemz ve 5-6 tane ev botumuz oldu annem her hafta bişeyler alıyo babannemle bigün cıkıcaz alışverişe ee kayınvalide de alır herlde hala yengede alıcaklarmış bizede dedğin gibi bakım ürünler kalıyor :)

Şöyle bir şey buldum kızlar

Bebeğiniz için gerçekten neler almaya ihtiyacınız var? İşte bebeğinizin ilk günleri için lazım olacak temel eşyaların listesi:

Çok fazla gibi görünebilir fakat küçük bebeğinizin her birine nasıl ihtiyaç duyduğuna tanık olduğunuzda şaşıracaksınız. Ayrıca birkaç ekstrayı hazır tutmak daha az endişe etmeniz anlamına gelecektir.

• 6 tane önden açılıp kapanan pamuklu zıbın veya tek parça kıyafet
  • 6 - 10 tane pamuklu örme, önden kapanan çıtçıtlı yelek (uzun ve kısa kollu)
  • Birkaç pamuklu şapka
  • Bebeğinizi dışarı çıktığınızda korumak için en azından 1 tane geniş kenarlı şapka
  • 1 veya 2 ince hırka
  • 4 çift çorap
  • 2 çift patik
  • Soğuk havalarda dışarı çıkmak için sıcak tutan 1 tane palto ve eldivenler
  • Yeni doğanlar için bebek bezleri. Eğer tek kullanımlık olanları kullanmayı planlıyorsanız, yeni doğanın yumuşak kakasını absorbe edecek bir tür tercih edin
  • Opsiyonel –Yüzünü çizmesini önlemek için 1-2 çift ince eldiven. Bunları gereksiz yere kullanmayın. Bebeklerin çoğu aslında eldivene ihtiyaç duymaz. Keşfetmek için ellerinin serbest olmasını isterler ve parmaklarını emerek kendilerini rahatlatırlar. Ellerini saklamak yerine bebeğinizin tırnaklarını kısa tutmanız daha iyidir!
  • 2 veya 3 tane yumuşak, bebek için uygun ebatta banyo havlusu ve 3 veya 4 bebek sabunlama bezi
  • Bebek karyolası veya bebek sepeti için 3 veya 4 şilte (şiltenin sıkıca oturduğundan emin olun)
  • Pek çok pamuklu çarşaf
  • 2 veya 3 pamuklu bebek battaniyesi (Katlanmış bir battaniye iki kat olarak sayılır. Kabarık battaniyelerden kaçının.)
  • Opsiyonel – Birkaç tane çocuk arabası için uygun ebatta battaniye
  • Bebeğin üzerinde oynaması için yere yayılan kalın, yumuşak 1 tane battaniye veya yorgan
Güvenlik ipuçları

• Bebekler için bir şeyler almaya çıktığınızda şunları aklınızda bulundurun:
  • Yumuşak ve kolaylıkla yıkanabilir olan pamukluları veya pamuk karışımlarını alın.
  • “Ateşe dayanıklı” ibaresi için etiketleri kontrol edin.
  • Bebeğinize ipleri olan kıyafetler giydirmeyin. Bunlar ellerine, parmaklarına, ayak parmaklarına ve hatta boyunlara dolanabilir.
  • Yakaları geniş olan üstler alın ki bebeğinizi giydirmek sizin için kolay ve onun için rahat olsun.
  • Boğulma tehlikesi oluşturabilecek düğmeleri düzenli şekilde kontrol edin, kopmak üzere olanları dikin.
  • Boncuklu ve kurdeleli kıyafetlerden kaçının. Bunlar eğer koparsa boğulma riski oluşturur.

indirmden aldıklarımz bakım ürünlerni tmmladık gibi bitek pişik kremlermz kaldı hepsi 140 lira tuttu kızlar deterjanlardan 2ser tane aldım

Fotolarını bulamadım :)))

Eklentiler

• image.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 113
kızmıydı sennki :)

Evet kız :)) ben çok aldım zıbın aslında da dayanamıyorum anneannemler zaten her şeyi almışlar ben yine de kendi beğendiğim hastane çıkışını alıcam. Bakım ürünleri ve yük parçalar kaldı acele de etmek istemiyorum ama baksana ne kadar güzel dayanamıyorum :))

zıbın bizdede cok war ama yazlığımz hiç yoktu zaten bizim bura pek buyuk bi yer değil boyle yzlık mini bedenler cok pahalı artık herseyini 3-6 aldırcm bnde 0-3 herseymz war cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…