Kizlar iyi akşamlar nasılsınız
Benim hafta sonu misafirlerim vardi bi4qz biraz fazla yorulmusum agrilarim vardi
Doktoruma gittim dinlenmen lazim dedi yatiyorum evdeyim
Cok sukur bebis iyiymis bu arada sadece 900 gr almışım cok sevindim
350 gr i zaten bebek
2 hafta sonra ayrıntılı ultrason varmis bebisi daha net göreceğiz ins.
geçmiş olsun cnm dikkat edin kendinize bnmde 2 hafta once mevludum wardı ertesi gun ölüyodm resmen ,cok cabuk yoruluyoruz artık.benm normal randewum 8 ocakta ayrıntılı için bişey soylenmedi daha devlette yapılıyomu acaba?Kizlar iyi akşamlar nasılsınız
Benim hafta sonu misafirlerim vardi bi4qz biraz fazla yorulmusum agrilarim vardi
Doktoruma gittim dinlenmen lazim dedi yatiyorum evdeyim
Cok sukur bebis iyiymis bu arada sadece 900 gr almışım cok sevindim
350 gr i zaten bebek
2 hafta sonra ayrıntılı ultrason varmis bebisi daha net göreceğiz ins.
ay ben soyledim eşimeYorma kendini canim. Dinlen bolca. Gerçi banada yakin zamanda misafir gelicek. Öyle bastan sagmada yapamam. Şimdiden stres basti. Ya hamile kadina niye yük olurlar ki
Benim ayrintilida 22 ocakta hayirlisiyla her yerini görelim bebislerin
cnm devlette de yapılıyomuş arkasaşlar söyledigeçmiş olsun cnm dikkat edin kendinize bnmde 2 hafta once mevludum wardı ertesi gun ölüyodm resmen ,cok cabuk yoruluyoruz artık.benm normal randewum 8 ocakta ayrıntılı için bişey soylenmedi daha devlette yapılıyomu acaba?
anladm cnm persembe gnü onn icinde bi randewu alıyım bizim burdaki özelde geçen yıl 40 liraydı diye hatırlıyorm ama artmışta olblr.ay ben soyledim eşime
daha da yemeğe misafir almam
çok yoruluyorum artık yapamıyorum
cnm devlette de yapılıyomuş arkasaşlar söyledi
125 lira dedi benim hastanem
bizede hediye geldi coklu önlük 9-10 tane oldu smdilik 5 tane penye battaniyemz ve 5-6 tane ev botumuz oldu annem her hafta bişeyler alıyo babannemle bigün cıkıcaz alışverişe ee kayınvalide de alır herlde hala yengede alıcaklarmış bizede dedğin gibi bakım ürünler kalıyor :)Kızlar neler aldınız ben çoklu önlük ve baya bi zıbın aldım ciNsiyeti öğrenince anneannem sağolsun hastane çıkışına kadar aldığı için ben bir şey alamıycam artık. Bezidir yağıdır bakım ürünlerine yönlenicem son kullanma tarihlerine bakıp.
ebebeğe girin kızlarrr acil indirim warrrrrrrr
alt üst takımlar 5 lira cnm indirmli bebek giyimlerine tıklasana link atymCanım girdim de normal indirimler kaçırdığım birmşey mi var?
aldınmı bişeyler cnm???Canım girdim de normal indirimler kaçırdığım birmşey mi var?
alt üst takımlar 5 lira cnm indirmli bebek giyimlerine tıklasana link atym
http://www.e-bebek.com/arama?campaignno=1&page=3&f_maincategory=bebek_giyim&sortasc=discountedprice
takip etmek lazım ya cıtcıtlı badiler 2 tane 5.90 :)Çok teşekkür ederim canı. Bir sürü şey aldım ben de :)))
kızmıydı sennki :)Çok teşekkür ederim canı. Bir sürü şey aldım ben de :)))
kızmıydı sennki :)
zıbın bizdede cok war ama yazlığımz hiç yoktu zaten bizim bura pek buyuk bi yer değil boyle yzlık mini bedenler cok pahalı artık herseyini 3-6 aldırcm bnde 0-3 herseymz war cok sukurEvet kız :)) ben çok aldım zıbın aslında da dayanamıyorum anneannemler zaten her şeyi almışlar ben yine de kendi beğendiğim hastane çıkışını alıcam. Bakım ürünleri ve yük parçalar kaldı acele de etmek istemiyorum ama baksana ne kadar güzel dayanamıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?