Doğuma Hazırlık yaz ayında doğacak bebek ihtiyaç listesi hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi ladym
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
zıbın bizdede cok war ama yazlığımz hiç yoktu zaten bizim bura pek buyuk bi yer değil boyle yzlık mini bedenler cok pahalı artık herseyini 3-6 aldırcm bnde 0-3 herseymz war cok sukur

Neredesin canım ben Aydındayım pamidor dan almayı düşünüyorum ben de.

kızlar bugn kontrolmz wardı hmde 3lü test sonucu cıkmış değerler sınıra biraz yakın cıkmış 2lide bi problem yoktu 260 da 1 risk doktor ayrıntılı ultrasona gir dedi ama 2 hafta once 4 boyutlu ultrasona grdim doktr butun organlarını tek tek inceledi bi problem yoktu (testi yaptırdıktan sonra girdm 4 boyutluya) burdaki doktorda 4 boyutluda bi problem görülmediyse sorun yoktur dedi bulundugum sehirdeki ozel hastaneyi aradm ayrıntılı için burda ayrıntılı yok dediler ultrasondaki olcmler normal gozukoyr

kızlar nasıllsınız kaç günüdr giremiyorum siteye
bebişler iyidir inşallah
malum kar tatili iyi geldi bana yattım bir haftadır
bugün iş başı yarın yine yatış
bu arada ben bebişime hiç bişey almadım daha yaa
siz saydıkça sinirlerim bozuluyo
acilen çıkıpm alışveriş yapmam lazım

ohh ne güzel biz çalıştık karda kışta :)))))
dha var cnm ben kendm için bebek için ayrı listeler yaptım gereksiz gördgm seyleri almicam yavas yavas alıcaz artık

slm kizlarr..dun tetanos asisi oldum bgn kolumu kaldramiyorum agirlk kaldrmisimda kaslarm agrimis gibi.ben ne alacagimida bilmiyrm annem ve esimn ailesi hevesli malum aliyrlar.bende yenidogan alcam yani 1hastane cikisi bez falan.1hast cikisinida annem alacak.hijyen urunleri alcam insallah gorup begendgm urunlernde buyuk bedenini alcam.6-9 9-12ayliklardan.ayrintili ultrasonu bekliyrm birazda.kesinlessin iyice diye.kiz dedi doktrmz ama bekleyn biraz daha hazrlk icn dedi:)dun lcw de dolasirken zibin gordm 2li .birinn ustunde annem ve ben yaziyor begendm baktimkiii indirimde.tanesi 7,5a geldi:)e bebege hep bakardm ama dun kacrmisim.islak mendil pisik kremi camasr deteejani nemlendrci losyon.baska nelazm bebek urunu??bu arada ben nezaman tam olarak hissetcem bebegimii.

Kipanın tekstili çimün malı değil ve %100 koton çok da kaliteli sürekli %50 indirim olur bence sürekli takşp et canım ben ordan aldım zıbınları
bende cıtcıtlarımı ordan cok ucuza aldım :)) bnm üürnlerm geldi buarada cnm süperler : )))

Yaaa dün aldın bu gün geldi mi gerçekten benim de gelir mi acaba evden çıkmam lazım çünkü

Ben bebek için özel çamaşır deterjanı almıycam canım ilerde alışması çok zor oluyor ve hayatının sonuna kadar bebek deterjanıyla uıkanamaz makinenin ayarı var zaten bebek kıyafetleri diye o yoksa bile makineniin durlama ayarı varsa en az dört kez durlamak yeterli. Bulaşık için de almıycam detrerjan yine bulaşık makinemin ekstra hijyen programı var bebek olunca onu çalıştırıcam zaten parlatıcı bölümüne beyaz sirke koyuyorum kendimiz için de nöyle kimyasalları en aza indiriyoruz.

Ben sadece sışarı çıktığımızda kullanmak için ıslak mendil alıcam ev için küçük kaplar alıpmbüpopuşunu organik pamukla temizlemeyi planlıyorum. Zaten yaz bebeği bizimkiler göbeği düştükten sonra geceleri de rahat uyuması için her akşam yıkamak gerekecek hem pişik olmayacak hem de rahatca uyuyacak miniklerimiz.

Pişik kremi için ne olur ne olmaz destini ydi sanırım adı %40 çinko olan krem var onu kullanıcam bu kremi şu an kendi yüzünüze de sürmenizi öneririm cilt lekelerine daha iyi gelebilecek hiçbir şey yok piyasada.

Bir de şu huggies prima ve molfix in sitelerine üye olun numune ve tanıtım yolluyorlar bazı bebeğe prima iyi gelirken bazısına huggies iyi gelebiliyor. Denemeden bilemeyeceğimiz için bebek bezİne stok yapmayı düşünmüyorum.

Şampuan için de en güzeli köpük olanlar diye araştırdım onu biraz daha araştırmam gerekecek ama o konuda siz bildiğinizi yapın :)))

bn daha tetanoz olmadm ıslak mendili pişik kremi sıvı çamasır detr.yumusatıcı kulak çbgu kullan at alt örtüsü tarağı şampuanı bukadr hrlde :) biberon için flanda ayrı detrjan alanlar gordm ama ?

benm makinelerde bebek icn ayarlar yok.durulama varda oyle nasil oluyorki tekrar durulama deneyim bi.yoksa ilk zamanlar icn sadece camasr deteejani alayim dedm.islak mendil bnde evde dusunmuyorum.yaza geldgi icn gdip poposunu bile yikayabiliriz diyrm.yada islak mendille silip snra temzce kimyasalini yikayim suyla diyrm(kakasini yaptignda:)sampuanda alcam ama cok kullanmaya gerek yok gbi zaten ne kirleri olacak minicikler yaaaa:)istanbuldayim ama magaza magaza dolasmaktansa ya gidip buyuk bi magazadan alcam eksikleri yada interntten alip kapima getrsinler diyrm.biberon ilk zaman icn lazm degilmis 6aya kdr eer sutumuz gelmezse oyle lazmmis onu eledim dogmdan snra lazm olursa babasi alsn.emzigi alcam insallah alissin diye bakalim.bez stok yapmicam ama molfix yenidogan alayim gobekbagi oyuntulu.sonrada bezlern sitelerine uye olmak mantikli deneriz oyle aliriz

bn daha tetanoz olmadm ıslak mendili pişik kremi sıvı çamasır detr.yumusatıcı kulak çbgu kullan at alt örtüsü tarağı şampuanı bukadr hrlde :) biberon için flanda ayrı detrjan alanlar gordm ama ?
ilk dozu dun oldum 2. bir ay sonra.3.dogumdan sonra agustostaymis.menepoza kdr korurmus .benm ustunden en az 5yil gecti lisede asi oldukmu hatirlamiyrm.bende oldm doktr zarari yok tetanoza bagisiklk kazanirsn dedi.malum bizi neyin bekledgini bilemeyiz mutfakta olsn disarda olsn elimizi ayagimizi falan kestirirz diye dusundm .smdi agrim var ama dayanilmicak gibi degil.

kızlar merhaba... yazılarınızı takip ederken bende e-bebek'e bir gireyim dedim ve bazı ürünlerde ciddi indirimler var. 39 tl'den 5,99 tl'ye düşmüş aldıklarım. Benim oğluş da haziranda doğacağı için kısa kollu şeyler alıyorum genelde.. bir de sebamed'in pişik kremini aldım e-bebek'ten..

Eklentiler

• m14YMINETKM1108LCV_1.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 63
  • m14KBABUBDY1237TUR_1.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 63
  • m14YMINETLM1013BEJ_1.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 69
cok güzeller cnm bizde aynılrnı aldık geldi ürünlermz cok ciciler :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…