- 12 Ağustos 2014
- 663
- 560
- 158
- 37
zıbın bizdede cok war ama yazlığımz hiç yoktu zaten bizim bura pek buyuk bi yer değil boyle yzlık mini bedenler cok pahalı artık herseyini 3-6 aldırcm bnde 0-3 herseymz war cok sukur
edirne keşandayım bn cnm burda bi f&f war indirim yapanNeredesin canım ben Aydındayım pamidor dan almayı düşünüyorum ben de.
Okadar çok kız istedimki saglikli olsun gerisi onemli degil bende ogluşumu bekliyorum :)kizlar bnm bebiste kizzz :)))
edirne keşandayım bn cnm burda bi f&f war indirim yapan
ohh ne güzel biz çalıştık karda kışta :)))))kızlar nasıllsınız kaç günüdr giremiyorum siteye
bebişler iyidir inşallah
malum kar tatili iyi geldi bana yattım bir haftadır
bugün iş başı yarın yine yatış
bu arada ben bebişime hiç bişey almadım daha yaa
siz saydıkça sinirlerim bozuluyo
acilen çıkıpm alışveriş yapmam lazım
bende cıtcıtlarımı ordan cok ucuza aldım :)) bnm üürnlerm geldi buarada cnm süperler : )))Kipanın tekstili çimün malı değil ve %100 koton çok da kaliteli sürekli %50 indirim olur bence sürekli takşp et canım ben ordan aldım zıbınları
tıkla kargo takibine bak ebebekten cok hızlı kargoları her aldgm ertesi gün geliyorYaaa dün aldın bu gün geldi mi gerçekten benim de gelir mi acaba evden çıkmam lazım çünkü
slm kizlarr..dun tetanos asisi oldum bgn kolumu kaldramiyorum agirlk kaldrmisimda kaslarm agrimis gibi.ben ne alacagimida bilmiyrm annem ve esimn ailesi hevesli malum aliyrlar.bende yenidogan alcam yani 1hastane cikisi bez falan.1hast cikisinida annem alacak.hijyen urunleri alcam insallah gorup begendgm urunlernde buyuk bedenini alcam.6-9 9-12ayliklardan.ayrintili ultrasonu bekliyrm birazda.kesinlessin iyice diye.kiz dedi doktrmz ama bekleyn biraz daha hazrlk icn dedi:)dun lcw de dolasirken zibin gordm 2li .birinn ustunde annem ve ben yaziyor begendm baktimkiii indirimde.tanesi 7,5a geldi:)e bebege hep bakardm ama dun kacrmisim.islak mendil pisik kremi camasr deteejani nemlendrci losyon.baska nelazm bebek urunu??bu arada ben nezaman tam olarak hissetcem bebegimii.
Doğru ya ilk kez internetten alışveriş yapmış gibiyim :))))tıkla kargo takibine bak ebebekten cok hızlı kargoları her aldgm ertesi gün geliyor
bn daha tetanoz olmadmslm kizlarr..dun tetanos asisi oldum bgn kolumu kaldramiyorum agirlk kaldrmisimda kaslarm agrimis gibi.ben ne alacagimida bilmiyrm annem ve esimn ailesi hevesli malum aliyrlar.bende yenidogan alcam yani 1hastane cikisi bez falan.1hast cikisinida annem alacak.hijyen urunleri alcam insallah gorup begendgm urunlernde buyuk bedenini alcam.6-9 9-12ayliklardan.ayrintili ultrasonu bekliyrm birazda.kesinlessin iyice diye.kiz dedi doktrmz ama bekleyn biraz daha hazrlk icn dedi:)dun lcw de dolasirken zibin gordm 2li .birinn ustunde annem ve ben yaziyor begendm baktimkiii indirimde.tanesi 7,5a geldi:)e bebege hep bakardm ama dun kacrmisim.islak mendil pisik kremi camasr deteejani nemlendrci losyon.baska nelazm bebek urunu??bu arada ben nezaman tam olarak hissetcem bebegimii.
ilk dozu dun oldum 2. bir ay sonra.3.dogumdan sonra agustostaymis.menepoza kdr korurmus .benm ustunden en az 5yil gecti lisede asi oldukmu hatirlamiyrm.bende oldm doktr zarari yok tetanoza bagisiklk kazanirsn dedi.malum bizi neyin bekledgini bilemeyiz mutfakta olsn disarda olsn elimizi ayagimizi falan kestirirz diye dusundm .smdi agrim var ama dayanilmicak gibi degil.bn daha tetanoz olmadmıslak mendili pişik kremi sıvı çamasır detr.yumusatıcı kulak çbgu kullan at alt örtüsü tarağı şampuanı bukadr hrlde :) biberon için flanda ayrı detrjan alanlar gordm ama ?
cok güzeller cnm bizde aynılrnı aldık geldi ürünlermz cok ciciler :)))kızlar merhaba... yazılarınızı takip ederken bende e-bebek'e bir gireyim dedim ve bazı ürünlerde ciddi indirimler var. 39 tl'den 5,99 tl'ye düşmüş aldıklarım. Benim oğluş da haziranda doğacağı için kısa kollu şeyler alıyorum genelde.. bir de sebamed'in pişik kremini aldım e-bebek'ten..
Cnm ya bu ikili takim varya, onun alti pantolon mu yoksa şort mu..tam anlayamadimda, sen aldiysan bilgi verir misin..cok güzeller cnm bizde aynılrnı aldık geldi ürünlermz cok ciciler :)))
kapri gibi cnm ne uzun pijama nede kısa şort cok tatlı :)))Cnm ya bu ikili takim varya, onun alti pantolon mu yoksa şort mu..tam anlayamadimda, sen aldiysan bilgi verir misin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?