- 28 Şubat 2014
- 1.640
- 1.102
- 248
- 35
bende smdilik pant. almıyorm tayt giyiyorm pant hiçbiri olmuyor ztn.onları hiç sorma cnm şmdidn tasmaya başladı giçbi fikrim yok o konuda : )))Yok yok aldm kilo.neyseki bekarken boyuma gore cok zayiftm.smdiki kilolarla daha fitt oldm hosuma gidiyor smdilk dgm kilolar:)cogu pantolonlarm olmuyor .hamile pant alsamda erken diye almiyrm.bu arada sutyenler icn oldgndan buyuk bedenmi alcazki.ondada bazilari skmaya basladi
Hemen hemen ayni haftalar oldugu icn doguma kadr takilalim burda kizlar:)cinsiytlerimizide paylasalm hemn ogrenncee:)alisverislerimizi ve alsverislerde kontrollerde vs edndgmz tecrubeleride:)Bebeklerimizin cinsiyetlerini öğrendiğimizde de burdan paylaşırız inşallah
Taytlarm bile daralms:)XL esofman takim aldm evde onlarlaym.disardada hala giyebdgm birkac kiyaftmle iste.calsmaya derslerede ara verdm evdeyim diyede kiyaft almadm henuz.kislik kiyaftlerden olanlari cikardm daralanlari kaldrdm hep:)bende smdilik pant. almıyorm tayt giyiyorm pant hiçbiri olmuyor ztn.onları hiç sorma cnm şmdidn tasmaya başladı giçbi fikrim yok o konuda : )))
bizim kıyafet konusu sıkntılı cnm çalıştgmm içn smdilik idare ediyorzda karnımz buyuynce mecburen alısvers ypmamız lazım : /Taytlarm bile daralms:)XL esofman takim aldm evde onlarlaym.disardada hala giyebdgm birkac kiyaftmle iste.calsmaya derslerede ara verdm evdeyim diyede kiyaft almadm henuz.kislik kiyaftlerden olanlari cikardm daralanlari kaldrdm hep:)
pantolnlar bol gerçekten o yüzden diyorum daha erken diye ama ucuz bulunca almk lazm hamile reyonu tuzlu biraz:)zaten kaç ay giycezki:)Aynen calisinca biraz sıkıntılı oluyor. Ben önceden tam oturan pantolonlari giymiyorum artik. Biraz daha bol ve esnekleri kullanıyorum. Sanirim birkaç hafta daha idare edebilirim çünkü hic karnim cikmadi dümdüz.Sadece gazdan biraz cikiyor. Ben bitane hamile pantolonu aaldim lcw den denk geldikçe bikactane daha alicam. Henuz bol geliyor ama yakinda ihtiyaç olur. Önceden almak lazim. Sizde denk geldikçe bakin. Çokta ucuz buldum ben.
benmde yemek yiyince falan sıkıyor rahtsz ediyor yoksa karnm büyümedi henüz görünende gaz gbi şişknlik:)bn dışarı çıkarken bile skntılı oluyor sizlern hergün hergün mecbur olunca skntılı olur tabi.ne iş yapıyorsunuuuz:)bizim kıyafet konusu sıkntılı cnm çalıştgmm içn smdilik idare ediyorzda karnımz buyuynce mecburen alısvers ypmamız lazım : /
bizimde 6 aralık randevu cnm bakalm ilk kim öğrenicek : )))ay siz benden önce öğrenirsiniz
benim doktor biraz ağırdan alıyo sanki
aralığın başında gidicem ben kontrole
sakın benden önce gitmeyin
slm kızlar az önce bi magazaya baktımda bebek yorgaanı yastıgı nevresim takımı kenar koruyucularyla birlikte 170 lira taksitli bana uygun geldi int baktım az önce 200 ciwarı hep sizcede uygun değilmi kızlar bide bornoz takımı baktım ama o pahalı geldi 100 lira nette 35 lira hemde bebitoffbenmde yemek yiyince falan sıkıyor rahtsz ediyor yoksa karnm büyümedi henüz görünende gaz gbi şişknlik:)bn dışarı çıkarken bile skntılı oluyor sizlern hergün hergün mecbur olunca skntılı olur tabi.ne iş yapıyorsunuuuz:)
evet cnm bnada pahalı geldi bornoz bide hastane cıkısı vardı 14 parca battaniyesiz 120 lira oda pahalıDiğerini bilemiyorum ama bornoz takimi pahaliymis :)
nevresm yorgan vs takım uygunmuş.ama bornoz pahalı.ortalama 30-50liraya falan alınabilir yani.slm kızlar az önce bi magazaya baktımda bebek yorgaanı yastıgı nevresim takımı kenar koruyucularyla birlikte 170 lira taksitli bana uygun geldi int baktım az önce 200 ciwarı hep sizcede uygun değilmi kızlar bide bornoz takımı baktım ama o pahalı geldi 100 lira nette 35 lira hemde bebitoff
hastane çıkışıda fazlaymış.50-60liraya 10parçalar vardı battaniyeli falan.hatta battaniyesiz daha az parçalı olanlar var daha uygun fiyat falan.hastane çıkışı yeni doğan olup diğer alacaklarımızı 0-3aylık alcaz dimi.hastane çıkışı 1adet alıp diğer zıbınlardan mı giydirilirki sonraevet cnm bnada pahalı geldi bornoz bide hastane cıkısı vardı 14 parca battaniyesiz 120 lira oda pahalı
pislik flan olmaısn içinde bi temizleme flan yapsaydı doktorda bnde basım agrıdıgı zman bile içmiyorm cnm agrı kesici korkuyorm.bu arada alakasız soru ama kızlar 1haftadr sesimi sağ kulağmda duyuyrm.hani su kaçmış gibi.çok sinir bozucu.doktra gttim ilaç veremem ama ağrı yaparsa parol iç falan dedi ki ağrı yaptı bi ara ama içmedm.sakız çiğne dedi.çiğniyrm sağ tarafa yatıyrm başka ne yapılabilirki nefes alırken bile kulağmdan duyuyrm sesi pf
evet cnm smdi baktım nette sadece yorganı ve yastıgı 150 lira cinsiyetimiz belli olsa alıcam hmen burdakinden :) bornoz ve hastane cıkısı cok phalı gerçekten özdeller bebede bebitofun battaniyeli takımları 40 liranevresm yorgan vs takım uygunmuş.ama bornoz pahalı.ortalama 30-50liraya falan alınabilir yani.
baktı kulağıma önmli bişey yok dedi.bn 5.haftamda grip boğaz ağrısı falan geçirmştm antibiyotik kullanmamştm acaba iltihap kaldıda tekrarladımıki diyorum.bunu söylemeyi unutmuşum.migrenm var onda bile kullanmadm ilaç.çok şükür ağrı yok ama byle basınçlı konuştkça sesimi duyuyrm kulağımn içinde.çok sinir bozucu yapislik flan olmaısn içinde bi temizleme flan yapsaydı doktorda bnde basım agrıdıgı zman bile içmiyorm cnm agrı kesici korkuyorm.
dün netten baktım dediğin yere çook ucuzevet cnm smdi baktım nette sadece yorganı ve yastıgı 150 lira cinsiyetimiz belli olsa alıcam hmen burdakinden :) bornoz ve hastane cıkısı cok phalı gerçekten özdeller bebede bebitofun battaniyeli takımları 40 lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?