Doğuma Hazırlık yaz ayında doğacak bebek ihtiyaç listesi hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi ladym
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
dün netten baktım dediğin yere çook ucuzzıbınlar falan 3 liraymış ince battaniyeler 3 mü 5 mi öyle bişey:)ama ucuz diye kaliteszmikikocaelideymiş asıl mağaza.nettende alınıyr sanırım
bnde oyüzdn konu açtım cnm ama 3-4 kişiyle flan knustum badilern tulumlarn flan kumaşları güzelmiş o 5liralık battaniyelrn değilde 9 liraaya wrdı sanrm onlar güzel dediler bide nohut battaniyelerle alt açma birlikte 30 lira cok iyyanii

Ozgecim geçmiş olsun. Çok sinir bozucu biseydir eminim. Keşke yardimci olabilseydim ama aklima bisi gelmiyor.

Nevresimi unisex bi renk tercih edebilirsin aslında madem fiyati uygun. Yeşil sari felan olabilir.

Pardon canim ya tüm yazilanlari okuyup öyle yazdim. Özge gibi kalmis aklimda yanlis yazdim. Geçmiş olsun cajim.

aynen.aslında cnsiyet belli olmasada unisex tercih edebilir.annecim beyaz bebek yünlerinden almış yelek örcekmiş falan:)bende öyle denk geldiğinde soft renkler alayım diyorum ufak tefek işte:)

aynen.aslında cnsiyet belli olmasada unisex tercih edebilir.annecim beyaz bebek yünlerinden almış yelek örcekmiş falan:)bende öyle denk geldiğinde soft renkler alayım diyorum ufak tefek işte:)
benm annemde beyaz cıktıcıtlı bad,yle corap almış gecen hafta : ) bende avon satısı yapıyorm orda kırmızı beyaz battaniye ve patikler vardı dayanamayıp sipariş ettim kızada erkeğede olur : )))

benm annemde beyaz cıktıcıtlı bad,yle corap almış gecen hafta : ) bende avon satısı yapıyorm orda kırmızı beyaz battaniye ve patikler vardı dayanamayıp sipariş ettim kızada erkeğede olur : )))
Güzel günlerde kullansin bebisin inşallah. Ben daha hicbisi almadim

Güzel günlerde kullansin bebisin inşallah. Ben daha hicbisi almadim
inşallh cnm.dünden bei aralıklarla mide agrısı cekiyorm bugn sürekli devam ediyo yoğurt yedim süt.muz flanda denedim ama nafileee neden acaba kızlarr

Merhaba herkese,
Benim doğumum normalde 28 Mayıs. Ama ben bir sürü şey almıştım zaten. Şöyle ki aslında iyi kazanıyorum ancak ev kredisi eşyalar borçlar vs bir anda her şeyi alamayacağım için aldım. Yavaş yavaşta devam ediyorum. Tabi her zaman bunun aslında bir isyankarlık değil hazırlık olduğunu unutmadım. Ne gelirse başımızın üstüne, hep dedim eğer aldıklarımı kullanmak nasip olmazsa kimsesiz çocuklara bağışlayacağım.

gelelim aldıklarıma;
1- Bebek Bakım Çantası (Okiedog)
2-Kanguru (Cybex)
3-Bebek Küveti (OkBaby)
4-Boğulma Önleyici yastık (Sevi Bebe)
5-Çifli Göğüs Pompası (Medala Swing)
6-Carter's, Bebeque, Ralph Lauren çeşitli body,tulum ve takımlar
7-Örgü Bebek Battaniye English Home
8- Şirinler Desenli Pike Takımı Taç
9- Sevi Bebe Emzirme ve hamile yastığı

Alışverilerimde,
Joker Bebe, Picabo, Markabebe, Taç Online sitelerini kullanıyorum.
Alacaklarım;

1- Dr Brown's Doğal Akış Biberon
2- Töpfer Organik Bebe Şampuan
3- İlk günler için Amerika'dan Similac mama getirteceğim
4- Diğer kıyafetler için ise yine markabebe.com sitesinden almayı düşünüyorum.

Sevgiler
4- Mother Care hastane çıkış seti.

yok cnm cok ağır yemiyorum ama fazla mı kacırıyorum acaba
Tatlim bende de var ayni sorun. Zaten reflu hastasiyim suanki halimi tahmin edersin. Az ve sık yemeye calis. Çiğ sarimsak ve sogandan bide kuru fasulye gibi gaz yapan yiyeceklerden uzak dur. Yemek faslin bittiginde aksamlari en son maden suyu ic. Ben oyle yapiyorum. Tamamen gecirir diyemem ama en azindan rahatlarsin. Ben oyle

daha önce mide rahatsızlıgım yoktu ama buaralar biraz karıştırdım herseyi sanırım sarımsak ve soğandan nefret ederim zaten ama soda içmeye çalışıyım bari.şu imzayı nezmandır yapamıyorum kişisel blgilerime dgm tairihini yzyrm ama

sodanın içine 1-2 damla limon sık öyle iç canım çok rahatlatıyor
hamilelik takvimi niye olmuyor ki kaydetmeyi unutuyor musun acaba

sodanın içine 1-2 damla limon sık öyle iç canım çok rahatlatıyor
hamilelik takvimi niye olmuyor ki kaydetmeyi unutuyor musun acaba
kişisel bilgilere girip tahmini ddogum tarihini yazıyorum değişiklikleri kaydet diyorm sonra baska bisey yapmama gerek warmı ?

slm bayanlar dun aksam kipaya gittik f&f te acaip indirim vardı dayanamayıp büssrü ciciler aldım ama okdr ucuz kiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…