- 28 Şubat 2014
- 1.640
- 1.102
- 248
- 35
bnde oyüzdn konu açtım cnm ama 3-4 kişiyle flan knustum badilern tulumlarn flan kumaşları güzelmiş o 5liralık battaniyelrn değilde 9 liraaya wrdı sanrm onlar güzel dediler bide nohut battaniyelerle alt açma birlikte 30 lira cok iyyaniidün netten baktım dediğin yere çook ucuzzıbınlar falan 3 liraymış ince battaniyeler 3 mü 5 mi öyle bişey:)ama ucuz diye kaliteszmiki kocaelideymiş asıl mağaza.nettende alınıyr sanırım
Pardon canim ya tüm yazilanlari okuyup öyle yazdim. Özge gibi kalmis aklimda yanlis yazdim. Geçmiş olsun cajim.bu arada alakasız soru ama kızlar 1haftadr sesimi sağ kulağmda duyuyrm.hani su kaçmış gibi.çok sinir bozucu.doktra gttim ilaç veremem ama ağrı yaparsa parol iç falan dedi ki ağrı yaptı bi ara ama içmedm.sakız çiğne dedi.çiğniyrm sağ tarafa yatıyrm başka ne yapılabilirki nefes alırken bile kulağmdan duyuyrm sesi pf
aynen.aslında cnsiyet belli olmasada unisex tercih edebilir.annecim beyaz bebek yünlerinden almış yelek örcekmiş falan:)bende öyle denk geldiğinde soft renkler alayım diyorum ufak tefek işte:)bnde oyüzdn konu açtım cnm ama 3-4 kişiyle flan knustum badilern tulumlarn flan kumaşları güzelmiş o 5liralık battaniyelrn değilde 9 liraaya wrdı sanrm onlar güzel dediler bide nohut battaniyelerle alt açma birlikte 30 lira cok iyyanii
rica ederim canm önmli değil.çok teşekkür ederimPardon canim ya tüm yazilanlari okuyup öyle yazdim. Özge gibi kalmis aklimda yanlis yazdim. Geçmiş olsun cajim.
bitek pembe ve mavisi war cnm pembe almak geçti içimden ama 3 hafta dha sabredebilirz sanırım :)Nevresimi unisex bi renk tercih edebilirsin aslında madem fiyati uygun. Yeşil sari felan olabilir.
benm annemde beyaz cıktıcıtlı bad,yle corap almış gecen hafta : ) bende avon satısı yapıyorm orda kırmızı beyaz battaniye ve patikler vardı dayanamayıp sipariş ettim kızada erkeğede olur : )))aynen.aslında cnsiyet belli olmasada unisex tercih edebilir.annecim beyaz bebek yünlerinden almış yelek örcekmiş falan:)bende öyle denk geldiğinde soft renkler alayım diyorum ufak tefek işte:)
Güzel günlerde kullansin bebisin inşallah. Ben daha hicbisi almadimbenm annemde beyaz cıktıcıtlı bad,yle corap almış gecen hafta : ) bende avon satısı yapıyorm orda kırmızı beyaz battaniye ve patikler vardı dayanamayıp sipariş ettim kızada erkeğede olur : )))
inşallh cnm.dünden bei aralıklarla mide agrısı cekiyorm bugn sürekli devam ediyo yoğurt yedim süt.muz flanda denedim ama nafileee neden acaba kızlarrGüzel günlerde kullansin bebisin inşallah. Ben daha hicbisi almadim
alla allaainşallh cnm.dünden bei aralıklarla mide agrısı cekiyorm bugn sürekli devam ediyo yoğurt yedim süt.muz flanda denedim ama nafileee neden acaba kızlarr
yok cnm cok ağır yemiyorum ama fazla mı kacırıyorum acabaalla allaa
ağır birşeyler mi yiyorsun acaba
Tatlim bende de var ayni sorun. Zaten reflu hastasiyim suanki halimi tahmin edersin. Az ve sık yemeye calis. Çiğ sarimsak ve sogandan bide kuru fasulye gibi gaz yapan yiyeceklerden uzak dur. Yemek faslin bittiginde aksamlari en son maden suyu ic. Ben oyle yapiyorum. Tamamen gecirir diyemem ama en azindan rahatlarsin. Ben oyleyok cnm cok ağır yemiyorum ama fazla mı kacırıyorum acaba
daha önce mide rahatsızlıgım yoktu ama buaralar biraz karıştırdım herseyi sanırım sarımsak ve soğandan nefret ederim zaten ama soda içmeye çalışıyım bari.şu imzayı nezmandır yapamıyorum kişisel blgilerime dgm tairihini yzyrm amaTatlim bende de var ayni sorun. Zaten reflu hastasiyim suanki halimi tahmin edersin. Az ve sık yemeye calis. Çiğ sarimsak ve sogandan bide kuru fasulye gibi gaz yapan yiyeceklerden uzak dur. Yemek faslin bittiginde aksamlari en son maden suyu ic. Ben oyle yapiyorum. Tamamen gecirir diyemem ama en azindan rahatlarsin. Ben oyle
sodanın içine 1-2 damla limon sık öyle iç canım çok rahatlatıyordaha önce mide rahatsızlıgım yoktu ama buaralar biraz karıştırdım herseyi sanırım sarımsak ve soğandan nefret ederim zaten ama soda içmeye çalışıyım bari.şu imzayı nezmandır yapamıyorum kişisel blgilerime dgm tairihini yzyrm ama
kişisel bilgilere girip tahmini ddogum tarihini yazıyorum değişiklikleri kaydet diyorm sonra baska bisey yapmama gerek warmı ?sodanın içine 1-2 damla limon sık öyle iç canım çok rahatlatıyor
hamilelik takvimi niye olmuyor ki kaydetmeyi unutuyor musun acaba
E gerekeni yapıyormuşsun zaten. Başka bişe yok diye biliyorum bende.kişisel bilgilere girip tahmini ddogum tarihini yazıyorum değişiklikleri kaydet diyorm sonra baska bisey yapmama gerek warmı ?
başka bişeye gerek yok diye biliyorumkişisel bilgilere girip tahmini ddogum tarihini yazıyorum değişiklikleri kaydet diyorm sonra baska bisey yapmama gerek warmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?