- Konu Sahibi Mathildablue
-
tesekkür ederim canım belki direniyodur bünyen yılmak yok basarıcazz :)
insallah canımm :) sen ne aralıkla tartılıyosun ben nerdeyse hergün
kızlar bide kilo ve lcü bildirme günü belirleyelim böyle olunca olmuyo. ilerleyip ilerlemedigimizi görmek icin. pazar günleri olabilir mesela bidahaki pazar ölcü ve kilo bildirimi yapıcaz :)
Beni de alırmısınız aranızaaaa kızlar..
1 aydır diyet yapıyorum demiyim de dikkat ediyorum yediklerime, 58 den 55 e düştüm..
50 olmak ve göbeğimden kurtulmak istiyorum.
1 aydır diyet yapıyorum demiyim de dikkat ediyorum yediklerime, 58 den 55 e düştüm..
Hoşgeldin canım.biz de öyle dikkat etmeye çalışyoruz aç kalarak çabuk kilo veriliyor ama hemen de alınıyor..
alırız tabi ki :) hoş geldin. vücut ölçülerini yaz. blume90 seni de girince ekler
Off sınav dönemi nasıl bir şeydir ya ben de çok korkuyorum çünkü hiç bir şeyle ilgilenmicem ne spor ne yediklerime dikkat etmek filan zaten de gözüm görmez...az hasarla çıkmak lazım o günlerden çok tehlikeliEvet onu biliyorum, aslında hayatımda hiç 58 olmadım, sınav dönemimdeyim bir baktım ki 58 e fırlamışım. ekmeği ve şekeri kestim biraz yürüyüş yapmaya başladım. hemen 55 e düştüm. ama gerisi gelmedi ben de sınava kadar en azından 55 de sabit kalıyım dedim, çok şükür geri almadım. sınavımı bu hafta atlatıcam ondan sonra sporla desteklemeye başllıcam..
Hoşbuldum..
göğüs: 88
bel: 78
kalça: 98
malesef bel ve kalçam çok kalın.. acilen incelmeleri lazım...
Off sınav dönemi nasıl bir şeydir ya ben de çok korkuyorum çünkü hiç bir şeyle ilgilenmicem ne spor ne yediklerime dikkat etmek filan zaten de gözüm görmez...az hasarla çıkmak lazım o günlerden çok tehlikeli
valla benimki doktora yeterlilik sınavı. 3 gün sürecek.. yarın başlıyor. yazılısı mülakatı.. tüm dönem uykusuzluk yorgunluk zaten çöktüm yani de bi de kilo aldığımı görünce sinirlendim kendime.
kkiloyu biraz kontrol altına aldım, sınav geçsin ne hayallerim var.
zor ya.. hem çalışcaksın kazancaksın hem fit olcaksın. zor iş.
kızlar bide kilo ve lcü bildirme günü belirleyelim böyle olunca olmuyo. ilerleyip ilerlemedigimizi görmek icin. pazar günleri olabilir mesela bidahaki pazar ölcü ve kilo bildirimi yapıcaz :)
Merhaba,
Yine pazartesi...
Benim hafta sonu, hareket açısından oldukça iyi ama diyet açısından biraz cıssss. hep olduğu gibi,
yine bol atıştırmalı oldu...
Geldik bugüne.Sabahta çok ekmek yiyesim vardı, 2 koca dilim tam buğday ekmek, şehriye çorbası ve bolca siyah zeytin...
Yine iştahım açılmış galiba. Bi rayına oturtamadık...
Bana liste lazım bence, yoksa ne bulursam onu yiyorum...
En azından haftasonu için liste yapsam iyi olacak...
merhaba arkadaşlar, benim bu zamana kadarki kilo hedefim 50 idi. ama nedense hiç inemedim o kiloya yaklaştım ama olmadı. inşallah burda motive olarak yediklerime dikkat ederek yeme düzenimi değiştirerek kilo vermek istiyorum. bana eşlik etmek isteyen arkadaşları bekliyorum. ben an itibari ile 59 kiloyum :) ayrıca daha önce kilo verme tecrübelrimizi, zayıflama hakkında bildiğimiz şeyleri de burda paylaşırız.
blume90- 58
göğüs: 90
bel: 66
göbek hizası: 83
kalça: 97
Freyza-55,5
Göğüs: 88
bel:70
göbek:82
kalça :90
periyodik-57,5
göğüs91
bel 75
göbek 83
kalça 92
jelyb10-57
bel:73
göbek bölgesi:89
kalça:96
göğüs:92
_zeynep_zeynep- 56
kalça:98
bel:72
göğüs:86
göbek:83
kokomel-57,8
Bel 70
Göbek 86
Kalça 95 cm
sadness1012-58
boy:1,56
göğüs: 87
bel: 76
göbek: 86
kalça: 95
ben de dün makarna salatası yiyerek abarttım işi. bugün de pikniğe gidince abartmam inşallah :44: liste iyi olur tabi , kalorisi de kontrollü olur. ben liste olunca kendimi çok kısıtlı gibi hissediyorumama burdaki diyet seçeneklerinden birini yapmayı düşünüyorum bi kaç günlük. en azından haftasonu geri gelen kilolardan sonra belki iyi gelir.
Ben de şu yoğurt kürü varya zencefil,zerdeçal,tarçın ona başladım dün akşam acaba işe yarıycak mı ? sabah 1 dilim ekmek biraz peynir bi kaç zeytin yedim öğlen sebze yemeği yiycem yine yarım tabak ne varsa artık . regl oldum her yanım şiş şiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?