yaza kadar 50 kilo olmak isteyenler günlüğü :)

tesekkür ederim canım belki direniyodur bünyen yılmak yok basarıcazz :)

insallah canımm :) sen ne aralıkla tartılıyosun ben nerdeyse hergün

Canım ben ailemin yanında hergün tartılabiliyordum,ama başka şehirde öğrenciyim evde tartı yok,eczaneye gitmem gerekiyor sabah unutuyorum erken kalkamıyorum bazen de..hafta içi mutlaka gitcem bu defa

Sabah shake içtim,elma yedim..sonra öğle çorba ve pilav yedim,arada elma ve dondurma yedim..akşam shake içtim..

Beni de alırmısınız aranızaaaa kızlar..

1 aydır diyet yapıyorum demiyim de dikkat ediyorum yediklerime, 58 den 55 e düştüm..
50 olmak ve göbeğimden kurtulmak istiyorum.

1 aydır diyet yapıyorum demiyim de dikkat ediyorum yediklerime, 58 den 55 e düştüm..

Hoşgeldin canım.biz de öyle dikkat etmeye çalışyoruz aç kalarak çabuk kilo veriliyor ama hemen de alınıyor..

alırız tabi ki :) hoş geldin. vücut ölçülerini yaz. blume90 seni de girince ekler

Hoşgeldin canım.biz de öyle dikkat etmeye çalışyoruz aç kalarak çabuk kilo veriliyor ama hemen de alınıyor..

Evet onu biliyorum, aslında hayatımda hiç 58 olmadım, sınav dönemimdeyim bir baktım ki 58 e fırlamışım. ekmeği ve şekeri kestim biraz yürüyüş yapmaya başladım. hemen 55 e düştüm. ama gerisi gelmedi ben de sınava kadar en azından 55 de sabit kalıyım dedim, çok şükür geri almadım. sınavımı bu hafta atlatıcam ondan sonra sporla desteklemeye başllıcam..

alırız tabi ki :) hoş geldin. vücut ölçülerini yaz. blume90 seni de girince ekler

Hoşbuldum..
göğüs: 88
bel: 78
kalça: 98

malesef bel ve kalçam çok kalın.. acilen incelmeleri lazım...

Off sınav dönemi nasıl bir şeydir ya ben de çok korkuyorum çünkü hiç bir şeyle ilgilenmicem ne spor ne yediklerime dikkat etmek filan zaten de gözüm görmez...az hasarla çıkmak lazım o günlerden çok tehlikeli

valla benimki doktora yeterlilik sınavı. 3 gün sürecek.. yarın başlıyor. yazılısı mülakatı.. tüm dönem uykusuzluk yorgunluk zaten çöktüm yani de bi de kilo aldığımı görünce sinirlendim kendime.
kkiloyu biraz kontrol altına aldım, sınav geçsin ne hayallerim var.

zor ya.. hem çalışcaksın kazancaksın hem fit olcaksın. zor iş.

Üstesinden geliriz canım sıkıntı etme,kilo kolay sen sınavlarını geç

Merhaba,

Yine pazartesi...

Benim hafta sonu, hareket açısından oldukça iyi ama diyet açısından biraz cıssss. hep olduğu gibi,
yine bol atıştırmalı oldu...

Geldik bugüne.Sabahta çok ekmek yiyesim vardı, 2 koca dilim tam buğday ekmek, şehriye çorbası ve bolca siyah zeytin...
Yine iştahım açılmış galiba. Bi rayına oturtamadık...
Bana liste lazım bence, yoksa ne bulursam onu yiyorum...
En azından haftasonu için liste yapsam iyi olacak...

ben de dün makarna salatası yiyerek abarttım işi. bugün de pikniğe gidince abartmam inşallah :44: liste iyi olur tabi , kalorisi de kontrollü olur. ben liste olunca kendimi çok kısıtlı gibi hissediyorum ama burdaki diyet seçeneklerinden birini yapmayı düşünüyorum bi kaç günlük. en azından haftasonu geri gelen kilolardan sonra belki iyi gelir.

Yani genel bir liste yaptım, yoksa birebir uygulanacak bir liste yapmaya ne zaman ne imkan var, canlarım.
Çok basit şöyle ki;

Sabah: Sadece Omlet ( mantarlı+maydonoz) Dün kabak rendeledim ve dereotu ile güzel oldu.Ama zeytinsiz yapamam
4- tanede zeytin olsun, ekmek yok.

Öğlen: Çorba, yoğurt ve bulursak bir etli sebze yemeği.(burada doymazsak yulaf ezmesi devreye girebilir, yoğurta katılmak üzere, bitirmem lazım onu)

Akşam: Tavuk ya da balık ya da ton balığı ve bol salata- ekmeksiz...

Tek atıştırmalık, kuru incir ya da kuru kayısı :3-4 tane

Maydonoz suyuna sardım bende bugünlerde, aroması çok hoşuma gidiyor. Kayınvalidemde bahçedeki ebegümeçlerinden de kaynat diyor ve ısırgan, ikisi de çok iyi imiş.

Böyle şekerlerim. araya haftasonu girince sanki gevşedim de mi...Zaten bu gelgitler beni böyle tombulll yaptıya...
Birisi bana gaz versinnnnn.....

Gül Kaynak hanfendi de demişki;
Bugün sadece meyve sebze yiyin, zeytin ve çiğbadem ve 3 lt.su

Alkalici bu da protein karşıtı ama şu gerçek ki protein ve çiğ sebze az ve düzenli
yenirse iyi kilo verdiriyor.

Oleyy listedeyiz artık. Teşekkürler Blume.

Ben de şu yoğurt kürü varya zencefil,zerdeçal,tarçın ona başladım dün akşam acaba işe yarıycak mı ? sabah 1 dilim ekmek biraz peynir bi kaç zeytin yedim öğlen sebze yemeği yiycem yine yarım tabak ne varsa artık . regl oldum her yanım şiş şiş

yoğurtlu kür sayfasında işe yaradığını çok kişi söylüyor. ben 300-400 gr anca verdim o da bi haftada yani. ama iki günde 1 kilo verende var bünyeden bünyeye değişmiş...

bende sabah: haşlanmış yumurta, peynir, zeytin yedim.

ara öğün de meyve yerim.

akşam: ızgara tavuk ve köfte ve salata yicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…