- 10 Ocak 2013
- 293
- 26
- 118
- Konu Sahibi Mathildablue
-
ama tartıyı başka yere kaydırıyorum 200-300 gr fark ediyooo önemli bir farkköftenin yanında bulgur pilavı da yedim şimdi biraz da egzersiz yapıcam
tartıyı hep aynı yerde tut canım bence
daha 15 yaşımda olmama rağmen varhem boyum bi anda uzadı hemde çok kilo aldım okullar açıldığında 49dum şimdi 56 oldum eğer hedefe ulaşırsak şu çatlaklar içinde bişiler yapalım mı beraber ?? böyle beraber olunca insan motive oluyor ama cidden çok canımı sıkıyor benden kilolu arkadaşlarımda var ama onlarda yok neden ben ya demekten alamıyorum kendimi psikolojimi çok kötü etkiliyor
yaparız canım önce zayıflayalmdaa :)
Bu çatlakların kilo alıp vermeyle de ilgisi var tabi ama bünyeye göre de değişiyor canım.Arkadaşım 50 kilo incecik yapısı kilo alıp verme de yok ama benden çok çatlağı var.Üzme kendini hele bir kilonu ver de sonra sıra çatlakları tamire gelir :)
haklısın tatlım cilt yapısına bağlı :) ama üzülmemek elde değil ki yaa daha 15 yaşındayım :) ama bende senin gibi düşünüyorum ilk olarakk kiloları verelim :))
çatlaklar bi kere oldu mu bir daha yok olması gibi bir şey söz konusu değil canım. belki görünümü azalır ama asla tam olarak gitmez. tvde hep öyle diyorlar ve internette de yazıyor. hatta televizyonda bi doktor dedi, ergenlik çağından itibaren nemlendirmek gerekiyormuş sürekli cildi ki olmasın. artık geçti borun pazarı bende. benimde lisedeyken vardı şimdi 23 yaşındayım. halen de var. artık hamile kalınca göbek bölgesini nemlendiririz orası çatlamaz napalım...
sabahleyin; tarçınlı elmalı bi su içtim. kahvaltıda hellim peyniri kızartması ve domates salatalık yedim. ekmeği baya azalttım. 1 dilimden az beyaz ekmek yedim.
Merhaba kızlar bende topiğinize katılıp faydalanmak istiyorum hedefim 50 kg çünkü sağlığım olumsuz etkileniyor ://
hosgeldin tatlım kendini tanıtsana bide kilo ve ölcülerini yaz ki ekliyim
veeee 57,2 olmusum bugündeeayy cok mutluyum keske hep bu hızda gitsee
veeee 57,2 olmusum bugündeeayy cok mutluyum keske hep bu hızda gitsee
çatlaklar bi kere oldu mu bir daha yok olması gibi bir şey söz konusu değil canım. belki görünümü azalır ama asla tam olarak gitmez. tvde hep öyle diyorlar ve internette de yazıyor. hatta televizyonda bi doktor dedi, ergenlik çağından itibaren nemlendirmek gerekiyormuş sürekli cildi ki olmasın. artık geçti borun pazarı bende. benimde lisedeyken vardı şimdi 23 yaşındayım. halen de var. artık hamile kalınca göbek bölgesini nemlendiririz orası çatlamaz napalım...
sabahleyin; tarçınlı elmalı bi su içtim. kahvaltıda hellim peyniri kızartması ve domates salatalık yedim. ekmeği baya azalttım. 1 dilimden az beyaz ekmek yedim.
benim de o yaşlarda çatlaklarım vardı ve kesinlikle tam olarak geçmiyor çünkü bildiğin cildin yırtılıyor yırtık kağıdı yapıştırsan da belli olur ya aynı onun gibi
tesekkür ederim canım belki direniyodur bünyen yılmak yok basarıcazz :)tebrik ederim canımben de 56.5 ve 57 arası gidip geliyorum bi sabitleyemedim ama henüz 56.5ta
Gider canımm,maşallah maşallah..ben ne durumdayım acaba,tartılacam bu hafta içi kesin merak ediyorum yaaa
valla doktorlar ne derse desinler ben kafaya koydum kurtulucam :)
kızlar bide kilo ve lcü bildirme günü belirleyelim böyle olunca olmuyo. ilerleyip ilerlemedigimizi görmek icin. pazar günleri olabilir mesela bidahaki pazar ölcü ve kilo bildirimi yapıcaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?