yaza kadar 50 kilo olmak isteyenler günlüğü :)

Bu çatlakların kilo alıp vermeyle de ilgisi var tabi ama bünyeye göre de değişiyor canım.Arkadaşım 50 kilo incecik yapısı kilo alıp verme de yok ama benden çok çatlağı var.Üzme kendini hele bir kilonu ver de sonra sıra çatlakları tamire gelir :)

haklısın tatlım cilt yapısına bağlı :) ama üzülmemek elde değil ki yaa daha 15 yaşındayım :) ama bende senin gibi düşünüyorum ilk olarakk kiloları verelim :))

Merhaba kızlar bende topiğinize katılıp faydalanmak istiyorum hedefim 50 kg çünkü sağlığım olumsuz etkileniyor ://

haklısın tatlım cilt yapısına bağlı :) ama üzülmemek elde değil ki yaa daha 15 yaşındayım :) ama bende senin gibi düşünüyorum ilk olarakk kiloları verelim :))

çatlaklar bi kere oldu mu bir daha yok olması gibi bir şey söz konusu değil canım. belki görünümü azalır ama asla tam olarak gitmez. tvde hep öyle diyorlar ve internette de yazıyor. hatta televizyonda bi doktor dedi, ergenlik çağından itibaren nemlendirmek gerekiyormuş sürekli cildi ki olmasın. artık geçti borun pazarı bende. benimde lisedeyken vardı şimdi 23 yaşındayım. halen de var. artık hamile kalınca göbek bölgesini nemlendiririz orası çatlamaz napalım...

sabahleyin; tarçınlı elmalı bi su içtim. kahvaltıda hellim peyniri kızartması ve domates salatalık yedim. ekmeği baya azalttım. 1 dilimden az beyaz ekmek yedim.

benim de o yaşlarda çatlaklarım vardı ve kesinlikle tam olarak geçmiyor çünkü bildiğin cildin yırtılıyor yırtık kağıdı yapıştırsan da belli olur ya aynı onun gibi

valla doktorlar ne derse desinler ben kafaya koydum kurtulucam :)

benim de o yaşlarda çatlaklarım vardı ve kesinlikle tam olarak geçmiyor çünkü bildiğin cildin yırtılıyor yırtık kağıdı yapıştırsan da belli olur ya aynı onun gibi

tatlım kesinlikle öyle düşünme bi kere bizim vücudumuz canlı ve sirekli kendini yeniliyor :)

tebrik ederim canım ben de 56.5 ve 57 arası gidip geliyorum bi sabitleyemedim ama henüz 56.5ta
tesekkür ederim canım belki direniyodur bünyen yılmak yok basarıcazz :)

Gider canımm,maşallah maşallah..ben ne durumdayım acaba,tartılacam bu hafta içi kesin merak ediyorum yaaa

insallah canımm :) sen ne aralıkla tartılıyosun ben nerdeyse hergün

kızlar bide kilo ve lcü bildirme günü belirleyelim böyle olunca olmuyo. ilerleyip ilerlemedigimizi görmek icin. pazar günleri olabilir mesela bidahaki pazar ölcü ve kilo bildirimi yapıcaz :)

kızlar bide kilo ve lcü bildirme günü belirleyelim böyle olunca olmuyo. ilerleyip ilerlemedigimizi görmek icin. pazar günleri olabilir mesela bidahaki pazar ölcü ve kilo bildirimi yapıcaz :)

haklısın pazardan pazara herkes ölçülüp tartılıp yazsın. bu akşam makarna salatası yedim biraz abarttım sanırım. yarın da Hıdırellez hafif bir kahvaltı yapcam , öğleden sonra pikniğe gidicez ve ekmeksiz köfte ve salata yemeği planlıyorum bakalım

öglen: bişi yemedin kahvaltıyı gec yaptıgım için biraz kuruyemiş yedim
akşam: dısarı cıktıgım icin 1 icetea, turk kahvesi az sekerli ve bardak mısır, eve gelncede bi parca tulumba tatlısı aksam yemegi yemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…