yaza kadar 50 kilo olmak isteyenler günlüğü :)

sabah: 1 muz
kahvaltı:: süt , kahvaltılık gevrek bi kase
ögle: 13 sarma ve 2 kaşık patates püresi ve yogurt
akşam: 1 muz, domates, yogurt , 1 tane içli köfte , 1 avuc çerez
1 saat yürüyüş yaptım bu arada sabah tartıldıgımda 57,7 cıktımm

Kızlar bugün bir şişlik vardı hey allahımm ne oluyor dedim yediklerime dikkat ediyorum spor yapıyorum tersine mi etki ediyor ..regl olacakmışım ..nasıl bir dönemdir yaf şişlik oluyor,vücut su topluyor o nedenle o döneme yakın tartılırsanız dikkate almayın,iyiki tartılmadım bir de o dönemde çikolata ve tatlılara dikkat edelim kızlar kalıcı yağ olmasın

Son düzenleme:

Süpersin canım tam gaz devam

kalça:98
bel:72
göğüs:86
göbek:83
bu kadar kurallar falan var mı ??

ekledim canım. benim boyumda 168 aynı boydayız ben 22 yasındayım ama

teşekkür ederim :) ya bişi sorucam sizin ölçülerinize baktımda benim belimde biraz kalın size göre :) acaba daha vücudum oturmadığından mı ??

teşekkür ederim :) ya bişi sorucam sizin ölçülerinize baktımda benim belimde biraz kalın size göre :) acaba daha vücudum oturmadığından mı ??
vücut yapısındanda olabilir yada gelişme cagında oldugun içindir.benim vücut tipim belim ince bacaklarım kalın.bide senin kilon benden azmış

vücut yapısındanda olabilir yada gelişme cagında oldugun içindir.benim vücut tipim belim ince bacaklarım kalın.bide senin kilon benden azmış

hakılı olabilirsin :) :) umarım şu hesefe ulaşırız :) ya bide bişi dicem sizin vücudunzda çatlak var mı ?

senin var mı peki canım? daha önce hiç birden kilo aldın yada verdin mi

daha 15 yaşımda olmama rağmen var hem boyum bi anda uzadı hemde çok kilo aldım okullar açıldığında 49dum şimdi 56 oldum eğer hedefe ulaşırsak şu çatlaklar içinde bişiler yapalım mı beraber ?? böyle beraber olunca insan motive oluyor ama cidden çok canımı sıkıyor benden kilolu arkadaşlarımda var ama onlarda yok neden ben ya demekten alamıyorum kendimi psikolojimi çok kötü etkiliyor

yaparız canım önce zayıflayalmdaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…