- Konu Sahibi Mathildablue
-
kızlar bende 50 kilo olmak istiyorumm!! şu an 56 kiloyumm hatta ben verebildiğim kadar vermek istiyorum banada yardım edin
Canım hoşgeldin..ölçülerini de yaz istersen..el birliğiyle vereceğiz kiloları inşallah
sabah: 1 muz
kahvaltı:: süt , kahvaltılık gevrek bi kase
ögle: 13 sarma ve 2 kaşık patates püresi ve yogurt
akşam: 1 muz, domates, yogurt , 1 tane içli köfte , 1 avuc çerez
1 saat yürüyüş yaptım bu arada sabah tartıldıgımda 57,7 cıktımm
kalça:98
bel:72
göğüs:86
göbek:83
bu kadarkurallar falan var mı ??
kalça:98
bel:72
göğüs:86
göbek:83
bu kadarkurallar falan var mı ??
ekledim canım. benim boyumda 168aynı boydayız ben 22 yasındayım ama
vücut yapısındanda olabilir yada gelişme cagında oldugun içindir.benim vücut tipim belim ince bacaklarım kalın.bide senin kilon benden azmışteşekkür ederim :) ya bişi sorucam sizin ölçülerinize baktımda benim belimde biraz kalın size göre :) acaba daha vücudum oturmadığından mı ??
vücut yapısındanda olabilir yada gelişme cagında oldugun içindir.benim vücut tipim belim ince bacaklarım kalın.bide senin kilon benden azmış
senin var mı peki canım? daha önce hiç birden kilo aldın yada verdin mi
daha 15 yaşımda olmama rağmen varhem boyum bi anda uzadı hemde çok kilo aldım okullar açıldığında 49dum şimdi 56 oldum eğer hedefe ulaşırsak şu çatlaklar içinde bişiler yapalım mı beraber ?? böyle beraber olunca insan motive oluyor ama cidden çok canımı sıkıyor benden kilolu arkadaşlarımda var ama onlarda yok neden ben ya demekten alamıyorum kendimi psikolojimi çok kötü etkiliyor
ben de yaza kadar 50 kilo almak isteyenler diye okudum noluyo dedim
kızlar benim yaza kadar 5 kilo almam lazım nasıl alacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?